Hoe krijg je een hypotheek zonder geld?

Hoe krijg je een hypotheek zonder geld?

Tegenwoordig vindt u het misschien heel moeilijk om nul-aanbetalingshypotheken te vinden. Zelfs degenen die u kunt vinden, zijn beschikbaar voor degenen die een bewijs van inkomen hebben. Bovendien moeten ze een kredietscore van minimaal 720 hebben. Sommige kredietverstrekkers kunnen zelfs een hogere kredietwaardigheid eisen. U kunt meer informatie krijgen van een goede hypotheekbemiddelaar. In dit artikel gaan we enkele leenopties en enkele alternatieven bekijken. Lees verder.

VA-leningen

Veteranen en militaire families kunnen terecht voor een VA-lening. Dit type lening heeft een financiering van 100%. Met dit verzekeringsprogramma kunt u leningen krijgen tot een specifieke limiet, die in de meeste gevallen $ 424,00 is. Deze leningen vereisen geen aanbetaling, maar de hypotheekverzekering kan deel uitmaken van de lening. Verschillende leveranciers hebben verschillende kwalificaties voor leningen. Over het algemeen moet uw schuld / inkomensratio ongeveer 41% zijn voor de lening.

USDA Plattelandsontwikkeling Huisvestingsleningen

Als u in een bepaalde regio woont, komt u mogelijk in aanmerking voor de USDA Rural Development Housing Loan. Deze leningen worden verstrekt aan inwoners van afgelegen gebieden. U komt mogelijk in aanmerking voor deze leningen als u in een nabijgelegen stad woont.

Uw minimale kredietscore moet voor deze optie tussen 600 en 640 liggen. Afgezien hiervan is de vooruitbetalingsgarantie verpakt in het leningsaldo. Er zal dus geen contant geld nodig zijn bij het sluiten.

Marine federale leningen

Navy Federal Credit Union biedt 100% financiering voor in aanmerking komende leden die primaire huizen willen kopen. De keerzijde is echter dat alleen militairen en hun familieleden het aanbod kunnen aanvragen. Dit programma is net als de VA’s, behalve dat het een lagere vergoeding van 1,75% voor financiering heeft.

Wanneer moet u niet voor Hypotheek zonder Aanbetaling gaan?

Als u uw hypotheekspecialist ernaar vraagt, zullen zij u vertellen dat het belangrijk is om in gedachten te houden dat deze plannen hun eigen nadelen hebben. Als u bijvoorbeeld de volledige aankoop van een huis financiert, moet u er rekening mee houden dat u geen eigen vermogen in huis heeft. Als gevolg hiervan kunnen kredietverstrekkers u als een kredietnemer met een hoog risico beschouwen. Daarom kunnen ze u vragen om een ​​particuliere hypotheekverzekering af te sluiten voordat u de lening ondertekent.

Houd er rekening mee dat als u in gebreke blijft, dit u jaarlijks tussen de 0,5 en 1% van het geleende bedrag kost. In tegenstelling tot de hypotheekbetalingen, worden deze kosten niet als fiscaal aftrekbaar beschouwd.

Hypotheken zonder aanbetaling hebben vaak een hogere rente dan de conventionele opties. De reden is dat kredietverstrekkers de beste voorwaarden bieden voor degenen die een aanbetaling kunnen betalen.

Alternatieven voor hypotheken met een aanbetaling van nul

Als u niet gekwalificeerd bent voor de programma’s zonder aanbetaling, kunt u de volgende alternatieven bekijken. Maar overleg eerst met uw hypotheekspecialist.

Lokale leningen

Bijna alle provincies, staten en gemeenten bieden verschillende soorten prikkels voor huizenkopers. Ze omvatten hulp bij aanbetaling, lage rentetarieven, hulp bij sluitingskosten of een combinatie hiervan.

Ook zijn veel hiervan beperkt tot kopers die voldoen aan specifieke inkomensniveaus, terwijl andere alleen voor nieuwe kopers zijn. Afgezien hiervan kunnen sommige programma’s voldoen aan de behoeften van specifieke groepen, zoals leraren en medisch personeel.

Hoewel niet al deze programma’s het perfecte alternatief voor aanbetaling kunnen zijn, moet u weten dat sommige renteloze leningen of subsidies kunnen bieden die een deel van de aanbetaling kunnen dekken.

FHA-programma’s

Voor deze programma’s moet u vooraf minimaal 3,5% van de betaling doen. Volgens de FHA-richtlijnen moet de aanbetaling echter worden gefinancierd in de vorm van financiële geschenken uit verschillende bronnen, zoals non-profitorganisaties, verloofden of familieleden.

Evenzo biedt FHA ook een ander geweldig programma, de Good Neighbor Next Door, voor ambtenaren, zoals politieaanbiedingen en leraren. En het goede ding is dat de aanbetaling slechts $ 100 is.

Piggyback-hypotheken

Om deze strategie te laten werken, moet u twee leningen afsluiten. De eerste is om 80% van de aankoopprijs van het huis te dekken, en de tweede om de rest van de prijs te dekken. Vóór de subprime-hypotheekcrisis was het gebruikelijk om een ​​verdeling van 80/20% te hebben.

Aan de andere kant gaat het tegenwoordig moeizaam. Daarom kan het maximum een ​​plan zijn met een lening van 80%/15%/5%. In dit geval krijgt u een primaire hypotheek om 80% van de aankoop te financieren, terwijl u een eigenvermogenslening of een andere hypotheek krijgt om de rest te dekken. De rest van 5% wordt gedekt door een aanbetaling.

Wachten en opslaan

Een andere haalbare optie is om uw droom om een ​​huis te bezitten uit te stellen totdat u het zich kunt veroorloven om een ​​aanbetaling te doen. Als je je best doet, kun je zelfs genoeg geld sparen om een ​​aanbetaling te doen. Dit geldt vooral als je al wat geld opzij hebt gezet.

U kunt bijvoorbeeld maar liefst $ 10.000 van de IRA opnemen, vooral als u voor het eerst een koper bent. En het mooie is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de boete voor vervroegde uitbetaling van 10%.

Bron: Shalini M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie