Hoe legaal geld te verdienen met cannabis?

Hoe legaal geld te verdienen met cannabis?

De cannabisindustrie heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke groei doorgemaakt, omdat over de hele wereld het stigma rond de plant begint te vervagen. Omdat de misvattingen over het gebruik ervan zijn verholpen, hebben velen de ongelooflijke zakelijke kansen gezien die als gevolg daarvan bestaan. Er is enorm veel potentieel om legaal geld te verdienen met cannabis en in dit artikel zullen we een paar manieren bekijken waarop je dat vandaag zou kunnen doen.

  1. Kweek het zelf

De eerste is het meest voor de hand liggend. Omdat cannabis gelegaliseerd is, komt er een mogelijkheid om de plant zelf te kweken en het product te oogsten om door te verkopen aan gewillige kopers. Dit kan erg lucratief zijn als je het goed doet, maar het vereist echt unieke expertise, middelen en natuurlijk geduld. Dit is een spel voor de lange termijn.

Er valt hier ook iets te zeggen over schaalvoordelen – vaak is het vanuit financieel oogpunt veel logischer om in grotere hoeveelheden te groeien, wat voor sommige mensen onbetaalbaar kan zijn. Maar als je diep in de branche zit en dit kunt laten werken, kan het een fantastische manier zijn om geld te verdienen.

  1. Investeren in cannabisbedrijven

Als je je handen niet vuil wilt maken, dan is de volgende optie om passief te investeren in bedrijven in de cannabisindustrie. Sommige zijn al beursgenoteerde bedrijven, maar veel van hen zijn nog steeds in privébezit, waardoor deze deals moeilijk te vinden zijn. Dit kunnen telers, fabrikanten, merken, leveranciers of een reeks andere belanghebbenden zijn die allemaal kunnen profiteren van de potentiële hausse die de industrie de komende decennia te wachten staat.

Als u in de branche gelooft, is dit een geweldige manier om uw geld te benutten en hopelijk een goed rendement op uw investering te krijgen naarmate de zaken groeien. U wilt er zeker van zijn dat u het bedrijf waarin u investeert begrijpt en dat u hun leiderschap, strategie en marktpositionering vertrouwt. Maar als al die vakjes zijn aangevinkt, dan kan dit een goede optie voor u zijn.

  1. Investeer in individuele cannabisplanten

Er zijn ook mogelijkheden om veel nauwkeuriger te zijn met uw investering en te investeren in individuele fabrieken in plaats van in bedrijven. Exploitanten zoals CDBGrow zullen de planten namens u kweken, uw investering gebruiken als financiering en u vervolgens het rendement op die individuele planten betalen wanneer ze worden geoogst en doorverkocht. Dit is een heel interessant model omdat je alle tussenpersonen in een traditioneel bedrijf kunt uitschakelen en een veel eenvoudiger gok kunt nemen op vraag en aanbod van cannabis als industrie.

Het geeft u ook een directere verbinding met uw investering, wat een betere verantwoording en betrokkenheid bij wat er gaande is aanmoedigt. U kunt uw eigen psychologie gebruiken om uzelf en uw investeringen te verbeteren. Het is een businessmodel dat heel krachtig kan zijn.

Dit zijn slechts drie voorbeelden van hoe je legaal geld kunt verdienen met cannabis. Wat uw expertiseniveau of interesse in de branche ook is – er is iets voor u. En door al vroeg in deze branche te springen, profiteert u van alle voordelen van een first mover. Er is hier veel om enthousiast over te worden en er komt nog veel meer. Dus blijf op de hoogte.

Bron: Frank Breinling

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie