Hoe "Nieuweling" Internetmarketeers kunnen leren hoe ze snel veel geld kunnen verdienen

Hoe "Nieuweling" Internetmarketeers kunnen leren hoe ze snel veel geld kunnen verdienen

Als internetmarketing nieuw voor u is en u de basisprincipes snel en gemakkelijk wilt leren en opnemen, zodat u meteen geld kunt gaan verdienen, dan laat dit artikel u zien hoe.

Kijk, er is veel materiaal over internetmarketing.

Alles van SEO tot pay-per-click tot leadgeneratie tot copywriting. En het is zeker veel om in één keer in je op te nemen.

Maar er zijn twee manieren waarop u deze dingen vrij snel kunt leren, terwijl u de informatie die u leert veel beter begrijpt dan u normaal zou doen.

Het eerste wat je moet doen is, wanneer je naar een audioles luistert over wat je ook leert (en de meeste goede dingen zijn tegenwoordig op audio), kun je het proces versnellen door simpelweg de audio te versnellen.

Met andere woorden, laat de audio twee keer zo snel spelen.

Klinkt dat vreemd?

Misschien is het dat wel, maar het werkt.

Sterker nog, je zult merken dat het eigenlijk net zo makkelijk is om op dubbele snelheid naar te luisteren. En je bent in 30 minuten (de helft van de tijd) door een opname van een uur heen, met net zoveel retentie.

Het tweede wat je dan moet doen, is de allerbeste audiolessen kiezen waar je naar hebt geluisterd en er meerdere keren naar luisteren.

Waarom?

Want hoe snel of langzaam je ook naar dingen luistert, je krijgt niet de hele les in één keer door. Je krijgt niet alle subtiliteiten en nuances. Je krijgt het tweede en derde niveau van betekenis niet.

Als je informatie echt wilt opnemen en internaliseren, moet je twee, drie, vier of zelfs vijf keer (of meer) naar dingen luisteren. Op die manier zul je alles oppikken wat ze leren — en niet alleen het oppervlakkige materiaal.

Dit is geen grap.

Elke keer dat je naar een les luistert, zul je diepere betekenissen ontdekken. Je verteert meer. Je gaat dingen meer internaliseren.

En voordat je het weet — je kent de informatie goed genoeg om het zelf te leren.

Dan weet je dat je de hele boodschap hebt.

En je blijft dit gewoon doen bij elke nieuwe audio-opname die je krijgt.

Als je iets koopt dat op video staat, neem dan gewoon de audio ervan op (kijk voor gratis software online) en doe hetzelfde.

De sleutel hier is om jezelf meerdere keren bloot te stellen aan de basis – de grondbeginselen van marketing, internet, direct response copywriting, enz. – en intern inzicht te krijgen in hoe het werkt.

Als je die basis eenmaal onder de knie hebt (en de meeste mensen doen dat nooit), is geld verdienen een fluitje van een cent voor je.

Geloof me, dit klinkt misschien als veel werk, maar dat is het niet.

Je bespaart jezelf op de lange termijn eigenlijk veel tijd en onnodige frustratie.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie