Hoe PDF naar de iPad over te zetten

Hoe PDF naar de iPad over te zetten

“iPad is hier.” We krijgen het spannende nieuws van Apple.com. iPad is geweldig! Rechts? Er is een probleem op iPad met mijn vriend Jerry. Hoe PDF naar iPad overzetten? Hij kan de weblink van een pdf-bestand bezoeken of rechtstreeks een e-mailbijlage in pdf-formaat bekijken. Hij kan echter geen pdf-bestanden downloaden via safira. Hier zal ik je laten zien hoe je PDF naar iPad kunt overbrengen via Apps van Windows PC en PDF op iPad kunt bekijken.

Allereerst kun je GoodReader krijgen in de iTunes Store voor $ 0,99. MyPDFs heeft dezelfde prijs. GoodReader presteert echter beter voor grote PDF-bestanden. Daarom nemen we GoodReader als voorbeeld om u stap voor stap te begeleiden.

Start vervolgens iTunes en sluit uw iPad aan op uw Windows-pc. En u kunt de onderstaande instructies volgen:

1. Klik op je iPad.

2. Klik op het tabblad Apps.

3. Scroll naar beneden op het scherm totdat u Bestandsdeling ziet en ga naar GoodReader

4. Klik op Toevoegen en kies het bestand dat je nodig hebt

Wanneer het bestandsvenster wordt geopend, zoekt u de bestanden en selecteert u deze

5. Als u klaar bent met toevoegen, klikt u op de Sync. Dan staan ​​je pdf’s allemaal op je iPad. U kunt dus nu pdf’s via GoodReader op uw iPad bekijken.

Enkele wijzigingen in het lezen van PDF op iPad

PDF is gemakkelijk te lezen op iPad. De navigatie is echter niet de meest vloeiende. Wil je je leesgewoonten veranderen? Hier komen iBooks. Een gratis applicatie geeft je een nieuwe manier om boeken te lezen. Hiermee zijn je hele boeken gemakkelijk te ordenen. Bovendien kunt u uw leeservaring aanzienlijk verbeteren met verschillende lettertypen, terwijl u de grootte van deze lettertypen kunt aanpassen en de verlichting kunt aanpassen. Je kunt ook de verlichting aanpassen zodat je je ogen niet vermoeid. En een boek lezen op iPad is zo eenvoudig en comfortabel, net als het lezen van een echt boek. Als u iets interessants of belangrijks leest, gebruik dan de functie Bladwijzers om de tekst te markeren en er later naar te verwijzen.

Alles is geweldig, verwacht een kleine zwakte. iBooks ondersteunen alleen de EPUB-indeling, de meest populaire open-boekindeling ter wereld. Daarom moet u PDF naar EPUB-boeken converteren. Er zijn een aantal tools om PDF-bestanden naar epub-indeling te converteren. U kunt de PDF naar EPUB-converter gebruiken op uw Windows-, MAC- of Linux-systeem en dan kunt u verliefd worden op lezen met iBooks. Probeer het eens!

Bron: Neville Berger

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie