Hoe PST-bestanden voor Microsoft Outlook te repareren

Hoe PST-bestanden voor Microsoft Outlook te repareren

Microsoft Outlook PST-bestanden of persoonlijke mapbestanden zijn een uiterst belangrijk onderdeel van de Outlook-toepassing. In wezen slaan ze al uw belangrijke informatie op die aan het programma is gekoppeld, wat betekent dat ze al uw e-mails, contacten, agenda-afspraken, persoonlijke map enz. bevatten. Nu moet u ook weten dat pst-bestanden zeer vatbaar zijn voor verschillende soorten problemen en fouten. Er zijn veel verschillende redenen waarom pst-bestanden corrupt of beschadigd raken en aangezien je dit artikel leest, denk ik dat je er waarschijnlijk een bent tegengekomen. Als u een corrupt of beschadigd PST-bestand bent tegengekomen en u wilt leren hoe u PST-bestanden voor Microsoft Outlook kunt repareren, dan zijn er twee manieren om dit te doen. Je kunt de Inbox Repair Tool gebruiken of investeren in een goed PST-reparatieprogramma. Beide manieren zijn in staat om het probleem aan te pakken, maar het succes hangt af van hoe erg het bestand is beschadigd.

Wanneer uw Microsoft Outlook PST-bestanden beschadigd raken, heeft u er geen toegang meer toe in Outlook en kunt u waarschijnlijk geen verdere bewerkingen uitvoeren, zoals het verzenden/ontvangen van e-mails, notities maken, afspraken maken enz. Om het probleem op te lossen, kunt u een gratis hulpprogramma dat Microsoft levert of een programma van een derde partij in handen krijgt.

Het gratis hulpprogramma dat Microsoft biedt, staat bekend als de Inbox Repair Tool (Scanpst.exe). Deze tool kan een aantal problemen oplossen, maar het is niet altijd bedoeld om alle verloren gegevens van het corrupte pst-bestand te herstellen. Dit komt omdat de Scanpst.exe werkt door de kopinformatie van de PST-bestanden te repareren en vervolgens alles in het bestand te verwijderen dat het niet begrijpt. Dus als een PST Files-header beschadigd is, zou de tool geen probleem moeten hebben bij het repareren en herstellen van het bestand. Als echter meer dan alleen de kop van het bestand is beschadigd, zult u helaas niet veel succes hebben met de Inbox Repair Tool en zult u een beroep moeten doen op goede software van derden om uw PST-bestand volledig te repareren.

Als uw PST-bestand beschadigd is geraakt vanwege de bestandsgroottelimiet van 2 GB of als u de volgende foutmeldingen ziet wanneer u toegang probeert te krijgen tot uw PST-bestand:

– Outlook.pst is niet toegankelijk – 0x8004011

– Er is een onbekende fout opgetreden- 0x80040119

– Er is een onbekende fout opgetreden. 0x80040600

– Pst heeft de maximale grootte bereikt

– *.pst is geen persoonlijk opslagmapbestand

– Outlook.pst-bestand kan niet worden gevonden

– OL2000: kan uw persoonlijke mapbestand niet gebruiken als het de limiet van 2 GB overschrijdt

Dan heb je de hulp nodig van een degelijke MS Outlook PST Repair Tool

Een bepaalde software die buitengewoon indrukwekkend is, is het Stellar Outlook PST-reparatieprogramma. Het is een zeer krachtige tool die gemakkelijk uw e-mails, berichten, contacten en andere items van uw corrupte pst-bestand kan herstellen. Outlook PST Repair-software kan zelfs berichten of e-mails herstellen die per ongeluk uit de map met verwijderde items zijn verwijderd. Het beste van de software is dat het je PST-bestand zal repareren, hoe erg het ook is beschadigd of beschadigd (zelfs als je bestand de limiet van 2 GB heeft overschreden) en het biedt een gratis download, zodat je het kunt uitproberen. Software zonder risico.

Daarom, als u bent getroffen door een van de bovenstaande foutmeldingen en uw PST-bestanden beschadigd zijn geraakt, moet u proberen uit te zoeken hoe u PST-bestanden voor Microsoft Outlook kunt repareren. Zoals ik eerder al zei, zijn er twee opties tot uw beschikking, u kunt het probleem mogelijk oplossen door de Inbox Repair Tool te gebruiken of als uw bestanden overmatig beschadigd zijn, moet u software van derden aanschaffen. Hoe dan ook, je zult het probleem snel moeten oplossen als je weer toegang wilt krijgen tot je waardevolle informatie in Microsoft Outlook, dus ga aan de slag!

Bron: Vikram Singh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie