Hoe rijk te worden door tiende te betalen?

Hoe rijk te worden door tiende te betalen?

Tiende is een geweldig hulpmiddel dat bijna alle succesvolle mensen gebruiken. Tiende betalen maakt je niet arm, maar integendeel juist rijk. Veel rijke mensen geven aan goede doelen, liefdadigheidsinstellingen en kerken, en ze beschouwen hun tiende als een van de redenen waarom ze zo rijk zijn geworden. Lees verder terwijl ik enig licht werp op waarom tiende u rijk zal maken.

Tienden betalen is een principe dat al duizenden jaren wordt gebruikt. Om succes te behalen op hun boerderijen, gaven boeren elke oogst tienden van hun oogst aan God. Voor zover ik weet, staat het eerste geschreven verslag van tienden in de Bijbel, maar zelfs als je geen christen bent, geldt tienden voor iedereen die rijk wil worden.

1. Tienden geven opent je geest
Laten we beginnen vanuit een wetenschappelijk oogpunt, want iedereen kan zich daar in vinden en begrijpen. Ik keek onlangs naar een nieuwsprogramma op tv waarin werd gesproken over de voordelen van tienden vanuit een niet-spiritueel oogpunt. Ze stelden dat het geven van tienden gunstig was voor je geest, omdat het je geest voor de gek houdt om te geloven dat het meer dan genoeg heeft. Dit traint je geest om te zoeken naar meer mogelijkheden om geld te verdienen, zodat je meer kansen hebt om te geven.

Het is een beetje op zijn kop, omdat je eigenlijk eerst moet geven voordat je kunt ontvangen. Maar als je eenmaal begint te geven, sta je mentaal meer open voor meer kansen.

2. Tiendetips De balans tussen geven en nemen
Door te geven en genereus te zijn, kantelt u de balans van geven en nemen in uw voordeel. Door constant minimaal 10% van je inkomen aan een kerk of liefdadigheidsinstelling te geven, ben je als een boer die het zaadje zaait.

Wanneer een boer zaad aan de grond geeft (het zaad zaaien), doet hij dat niet en verwacht er niets voor terug. Het is geen offerande. Hij doet dit omdat hij gelooft dat hij een oogst zal krijgen van 100 maal wat hij heeft gezaaid.

De boer zou dom zijn om een oogst te verwachten als hij geen zaad aan het zaaiproces had gegeven, en we zouden dom zijn om een financiële oogst te verwachten als we geen tienden hebben gegeven. Door de weegschaal van geven en nemen in ons voordeel te laten kantelen, kunnen we verwachten te ontvangen.

3. Tiende geeft hemelse gunsten over uw leven
Tienden geven opent de macht van God over uw leven. Er wordt gezegd dat God meer met jouw 90% kan doen dan jij met jouw volledige 100%. Door ons geld over te geven, laat je God in je leven werken. Door hem de kleine 10% te vertrouwen, staat u hem toe de resterende 90% te zegenen en uw inkomen te verhogen.

4. Tienden weerhouden u ervan goedkoop te zijn
Ik heb horen zeggen dat “God ons geld niet nodig heeft, maar we moeten geven”. Tienden weerhouden u ervan goedkoop te zijn. Er zijn mensen die rijk worden door goedkoop te zijn, door nooit genereus te zijn en nooit een cent aan iemand anders te geven, tenzij het hen ten goede komt. Het probleem met rijk worden door goedkoop te zijn, is dat je uiteindelijk nog steeds goedkoop bent, en dat is geen manier om van het leven te genieten.

Het betalen van tienden houdt je tegen omdat je goedkoop bent, omdat het je opleidt om een vrijgevig persoon te zijn. De beste manier om het leven te ervaren is genereus te zijn. “Je leeft van wat je krijgt, maar je leeft van wat je geeft”. Een van de beste herinneringen die ik heb, was toen ik gul gaf om mensen te helpen. Tiende zorgt ervoor dat je niet goedkoop bent en een van de grootste geneugten (andere mensen helpen) misloopt.

5. Tiende trekt ‘meer dan genoeg’ aan
De wet van aantrekking stelt dat wat je ook denkt aan te trekken. Dus als je denkt “ik heb niet genoeg geld” trek je meer situaties aan om te zeggen “ik heb niet genoeg geld”.

Door tienden te geven, en dit met vreugde te doen, denk je aan de gedachten van “Ik heb meer dan genoeg” en daarom zul je meer situaties aantrekken om te zeggen “Ik heb meer dan genoeg”. De wet van aantrekking is altijd aan het werk, dus tienden geven is een hulpmiddel dat we kunnen gebruiken om God en het universum te vertellen dat we meer situaties willen waarin we meer dan genoeg hebben. Zo trek je dat vanzelf naar je toe.

Bron: Ryan Mclean

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie