Hoe stijlvol en elegant te zijn zonder geld?

Hoe stijlvol en elegant te zijn zonder geld?

Je hoeft niet goed gekleed te zijn of veel geld te hebben om er stijlvol uit te zien. Klasse komt van binnenuit. Het zijn uw acties, reacties, gezichtsuitdrukkingen, het vermogen om een ​​compliment te accepteren, een uitnodiging af te wijzen en hoe u zich in het algemeen gedraagt ​​in het leven. Ik heb veel vrouwen ontmoet die onbezonnen, ruw aan de randen zijn en vaak gewoon ronduit onbeschoft en niet ‘damesachtig’. Aan de andere kant heb ik het genoegen gehad om veel vrouwen te ontmoeten die beleefd, aardig en behulpzaam zijn, anderen respecteren, prettige gezichtsuitdrukkingen hebben en zeker weten hoe ze een compliment moeten accepteren. Deze zeldzame vrouwenrassen nemen gewoon de beslissing om stijlvol te zijn, met of zonder geld. In mijn observaties en eigen persoonlijke opvoeding is dit wat ik heb geleerd…

1. GLIMLACH! Glimlachen schept een aangenamere omgeving voor de mensen om je heen en houdt je opgewekt, ongeacht wat het leven je elke dag bezorgt.

2. Leer hoe u een compliment kunt nemen. Te veel vrouwen schudden de goedbedoelende opmerkingen van een ander van zich af, hetzij over hun prestaties, werk, schoonheid, garderobe, huis en de lijst gaat maar door. Ze doen dit met de “het is niet erg” reactie en houding. Je werkt elke dag hard en zet je in zoals Hollywood-beroemdheden doen, maar ze accepteren hun Oscars en Emmy Awards voor al hun toewijding en prestatie. Glimlach, zeg beleefd bedankt en voel je gewoon goed over jezelf.

3. Niemand houdt van een visvrouw. Als je de uitdrukking nog niet hebt gehoord, zal ik je aanvullen. De visvrouw is de vrouw die tijdens het avondeten om haar man schreeuwt, tegen haar kinderen schreeuwt en tekeergaat totdat alles en iedereen in orde is. Dit is zo onaantrekkelijk. Vervang woede, geschreeuw en woede door zachtheid en gratie. Vraag uw kinderen, partner of vrienden rustig op een beleefde toon iets voor u te doen. Ik suggereer niet dat je doet alsof je bent, maar beweeg gewoon in een richting die klasse en respect uitstraalt voor de mensen om je heen.

4. Beantwoord de telefoon zoals je zou doen als een hunk zou bellen. Wees beleefd en zeg gewoon “Goedemiddag, Jane Smith aan het woord”. U hebt de persoon aan de andere kant van de lijn begroet en hem laten weten wie er aan het woord is. Ik hoor nooit graag “Hallo?!” op een geërgerde toon of een die riekt naar “je belde op een slecht moment, wat wil je?” Als het echt een slechte tijd is, neem dan gewoon de telefoon niet op. Laat de machine het opnemen en bel terug op een geschikter tijdstip. Het is mogelijk dat u iets zegt wat u anders niet zou zeggen en waar u later waarschijnlijk spijt van zult krijgen.

5. Godslastering is een nee-nee. Stijlvolle vrouwen vloeken niet en klinken niet als een dronken zeeman, het werkt gewoon niet. Ze gebruiken creatieve woordenschat of verzwakken hun gedachte aan iets verschrikkelijks. Voorbeeld: Iemand snijdt je af op een parkeerplaats en veroorzaakt bijna een enorm ongeval. Steek je hoofd niet uit het raam en zeg “Wat dacht je in godsnaam?!” en geef ze de vinger, houd die liever voor jezelf. Het maakt niet uit hoe boos je bent of hoe in paniek je je voelt, verlies je geduld en vloek niet. Dit is niet alleen niet damesachtig (noch is het manachtig, gewoon onbeschoft) en als je je kinderen in de auto had, zullen ze het waarschijnlijk herhalen.

6. Word niet dronken. Vieren met vrienden en familie met een paar glazen wijn is geen zonde, als je het aankan. Dronken worden op een feestje en dan dansen op de tafel zingen is gewoon zo trashy. Je zult het niet leuk vinden wat mensen over je zeggen en wat ze zich later herinneren. Het is het gewoon niet waard! Stijlvolle vrouwen kennen hun grenzen, drinken binnenin en wanneer ze hun limiet bereiken, drinken ze bruisend water, sodawater met limoen enz. om zich onder de menigte te mengen, maar geen ongeluk te veroorzaken op weg naar huis.

7. Je kledingkast is belangrijk. Je hoeft niet veel geld te hebben, of wat dan ook, om een ​​stijlvolle vrouw te zijn. Wees gewoon altijd trots op wat je bezit, trek je beste gezicht aan en ga de wereld in. Als er draadjes in je kleding hangen en een vlek die je er niet uit kunt krijgen en een scheur in de zoom van je broek, dan is het duidelijk dat je de trots mist die anderen wel hebben. Draag altijd schone kleding, vers geperst zonder draden, scheuren, vlekken of vervaging. Stel in plaats daarvan netjes een outfit samen waarvan je weet dat die er goed uitziet en gebruik een paar basisbenodigdheden: mascara, lippenstift (of gloss) en een beetje blush.

8. Spreek welsprekend. Het is niet nodig om in het jargon te spreken. Leer de Engelse taal goed en doe je best om het en je beste woordenschat dagelijks te gebruiken. Je hebt hersens gekregen en een opleiding gehad, laat dat ook uit je woorden uitstralen. Vorm je woorden volledig. Accent of geen accent mensen willen begrijpen wat je zegt. Spreek duidelijk en vorm uw woorden volledig.

9. Een verzoek afwijzen. Er zijn momenten in het leven waar we gewoon te moe zijn, niet geïnteresseerd of niet de financiële middelen hebben om deel te nemen aan een aankomend evenement of op verzoek van iemand. De meeste vrouwen zeggen gewoon oké, ik doe het of ik zal er zijn omdat ze niet als onbeleefd willen worden gezien. Er is niets mis met tijd voor jezelf nemen, zorg er gewoon voor dat je het op de juiste manier uitdrukt. Voorbeeld: je oma vraagt ​​je om wat spullen mee te nemen die ze voor je heeft opgeslagen, omdat ze weet dat ze binnenkort naar een bejaardentehuis gaat verhuizen en je gewoon geen ruimte hebt en ze toch niet leuk vindt. Zeg gewoon: “Oma, dit zijn zeker een paar mooie schatten. Ik zou het graag willen, maar ik kan het gewoon niet.” Dit laat geen ruimte voor discussie over hoe groot je appartement is, of welke smaak je hebt. Als ze het opnieuw vraagt, herhaal dan dezelfde woorden. “Ik zou graag willen, maar ik kan het gewoon niet”.

10. Loop trots. Of je nu een kamer binnenkomt of verlaat, wat snelle boodschappen doet of benzine pompt, houd je hoofd omhoog. Ik maak geen grapje. Houd je hoofd omhoog, schouders naar achteren, verleng je ruggengraat en stop je buik in. Loop gracieus naar je bestemming, altijd met een doel. Stijlvolle vrouwen zien er altijd uit alsof ze net uit Parijs zijn geland en slechts 2 dagen in de stad zijn om je te vereren met hun aanwezigheid. Je hebt tot nu toe veel bereikt. Je moet jezelf sterk, zelfverzekerd en trots laten zien. Je zult er versteld van staan ​​hoeveel beter je je over jezelf zult voelen en hoeveel hoofden er zullen draaien.

11. Nagel je nagels. Er is niets erger dan iemand met vuile vingernagels te zien. Het zegt veel over hun gezondheid en persoonlijke hygiëne en hoeveel ze om zichzelf geven. Vergelende, afgebroken en rafelige nagels van welke lengte dan ook zijn niet goed. Mensen zien je gezicht en handen, ongeacht hoeveel van de rest van je bedekt is. Houd je nagels op een korte, netjes onderhouden lengte. Het wit van de nagels zien is belangrijk, dus bewaar die! Investeer in een nagelknipper en laat ze regelmatig knippen. Houd een vijl bij de hand in uw tas voor het geval er een nagel breekt. Voorkom vergeling van de nagels door nagellak een tijdje van je nagels te laten, gebruik zuiveringszout en citroensap en laat ze weken als je dit probleem hebt. Eenmaal gevijld en voorzien van een basisbuff, gebruik je 2 lagen neutrale nagellak, zoals een natuurlijk lichtroze. Mijn favoriet is Mademoiselle van Essie. Gebruik een topcoat om afschilferen te voorkomen en u kunt aan de slag. French manicure is het meest stijlvol als je het je kunt veroorloven om het professioneel te laten doen. Gelukkig heb ik, na 20 jaar mijn nagels te lakken, de kunst van het doen van mijn eigen perfecte french manicure onder de knie. Als je donkere afschilferende nagellak hebt, kun je deze beter helemaal verwijderen en niets of een laag transparant of neutraal dragen en dan zo naar buiten gaan. Hetzelfde geldt voor teennagels en pedicures. Je tenen houden de nagellak 3-4x zo lang vast, zodat je dit langer kunt laten zitten en indien nodig wat vlekjes kunt bijwerken.

12. Wees schoon en hygiënisch. Er zijn te veel vrouwen die tijd maken voor tv, winkelen, schoonmaken en alles onder de zon, maar die niet goed voor zichzelf zorgen. Stijlvolle vrouwen zijn niet vies. Ze slapen ‘s nachts niet met al hun make-up op, poetsen en flossen regelmatig en zorgen voor hun gezondheid. Ten eerste is dagelijks douchen een must. Schoon zijn is niet voor iedereen die je ruikt, maar het is wel zo dat je je schoon en fris voelt en klaar om je best te doen. Ten tweede moet je je haar minimaal om de dag wassen. Als je het langer laat staan, zal je haar vettig en klonterig worden (meestal op de achterkant van je hoofd waar JIJ niet kijkt). Ik zie het de hele tijd op de werkplek, een vrouw die goed gekleed is en haar make-up ziet er mooi uit, maar haar haar is vies, het verpest de hele zaak. Er zijn momenten waarop je het niet kunt voorkomen omdat je laat wakker wordt, geen zorgen, draag gewoon je haar zodat het minder opvalt.

Bron: Karla M. Davis

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie