Hoe SuiteCRM mobiele apps bedrijven stimuleren

Hoe SuiteCRM mobiele apps bedrijven stimuleren

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon – de slimme! Denk er even over na. Wanneer heb je voor het laatst op je smartphone gekeken? Een uur geleden? Een paar minuten geleden? Of drie keer in de laatste 3 minuten? Welnu, als je door een drukke hoek van je stad loopt, zul je mensen vinden die aan hun smartphone zijn gekluisterd zonder aanwezig te zijn in het moment.

Laten we eerlijk zijn. We zijn allemaal verslaafd aan onze smartphones. Maar om het positief te bekijken: er is een geweldige kans voor bedrijven om hun inkomsten te maximaliseren door de meerderheid van de klanten te bereiken die smartphones gebruiken.

Iedereen met een smartphone gebruikt mobiele apps voor dagelijkse activiteiten zoals communicatie, educatie en plezier! Hoewel gigantische bedrijven het gebruik van apps wereldwijd hebben omarmd, zijn er toch veel bedrijven die aarzelen om te accepteren dat mobiele apps op een professionele manier erg nuttig kunnen zijn. De perfecte mobiele app gericht op zakelijke professionals kan helpen de toegang tot onderpand te vergroten, u beter georganiseerd te houden, de prestaties beter te volgen en u in staat te stellen sneller te reageren op problemen van klanten.

Volgens Statista zullen er tegen het einde van 2019 niet minder dan 2,9 miljard smartphonegebruikers zijn. Met het “steeds toenemende” aantal smartphonegebruikers, surfen steeds meer mensen dagelijks op internet uitsluitend via smartphones. Ja, meer dan 60% van de online zoekopdrachten komt nu van een mobiel apparaat. Gemeenschappelijk. Over feiten valt niet te twisten!

“Mobiel is de toekomst. En informatie-overload bestaat niet.”
-Eric Schmidt, Google

Het is veilig om te zeggen dat we stevig gehecht zijn aan onze smartphones en mobiele apparaten. Door de opkomst van mobiel in al zijn verschillende mutaties hebben we toegang tot meer informatie dan ooit tevoren. En het is toegankelijk vanuit onze zakken, met slechts een druk op de knop.

Dus waarom is uw CRM-systeem dat niet?
Hoewel steeds meer bedrijven mobielvriendelijk worden, zijn er toch veel, zogenaamde “unieke” bedrijven die geen gebruik hebben gemaakt van een van de meest efficiënte en technisch geavanceerde tools die ooit zijn gemaakt. Met een goed ontworpen mobiele app voor bedrijven kunt u overal en altijd zakendoen. En nu zijn mobiele apps gemakkelijker te maken, configureren en implementeren – en het proces wordt in de loop van de tijd eenvoudiger. Dat betekent dat u ervoor moet zorgen dat uw bedrijf een sterke methode heeft om de relaties met uw klanten via mobiele methoden te beheren.

Hier zijn drie manieren waarop mobiele apps van SuiteCRM de manier waarop we zaken doen kunnen verbeteren:

1. Doe meer met SuiteCRM mobiele apps:
Met behulp van een mobiele SuiteCRM-app kunnen bedrijfseigenaren gemakkelijk en snel reageren op de behoeften van hun klanten, leads adresseren, bestaande klantaccounts en verkoopvooruitzichten beheren en er nog veel meer mee doen – met slechts een paar klikken!

2. Mobiele CRM-apps kunnen u helpen de klantenservice te verbeteren:
U kunt uw klanten efficiënter en sneller bedienen met een SuiteCRM Android App. Als uw klanten slechts een klik verwijderd zijn, is het niet moeilijk om ze te bereiken wanneer en wanneer ze u nodig hebben. Beschikbaar zijn wanneer uw klanten u nodig hebben, bouwt het vertrouwen en de reputatie van uw merk als geheel op.

3. Maximaliseer uw bedrijf:
Wanneer u alles binnen handbereik heeft, kunt u met de SugarCRM mobiele app de klantbetrokkenheid maximaliseren door gepersonaliseerde enquêtes, meldingen en productupdates te sturen – wat u uiteindelijk zal helpen uw algehele bedrijf uit te breiden.

Tot slot, mobiele technologie heeft zowel ons professionele als persoonlijke leven beïnvloed en zal dat ook in de toekomst blijven doen. Het heeft het aanzien van het bedrijfsleven veranderd en nieuwe bedrijfsmodellen en industrieën gepromoot. Het heeft ook verschillende wegen geopend voor de klanten om de efficiëntie te vergroten. Bedrijven adopteren snel mobiele technologie en rusten hun gebruikers uit met krachtige mobiele apps. Ben je klaar om te profiteren? Markt is nog nooit zo goed geweest!

Bron: Maulik Shah

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie