Hoe te controleren of een domein is verboden door Google AdSense

Hoe te controleren of een domein is verboden door Google AdSense

Google AdSense is waarschijnlijk het beste programma dat beschikbaar is om internetbloggers en website-eigenaren in staat te stellen te profiteren van de populariteit van hun sites. De aldus gegenereerde inkomsten kunnen lucratief en de moeite waard zijn, maar het is noodzakelijk om uw domein te controleren, aangezien sites die zijn verbannen uit Google AdSense deze optie niet hebben.

De 5 webtools die het handigst zijn

Er zijn verschillende webapp-tools waarmee je kunt controleren of een domein is geblokkeerd door Google AdSense, en de top 5 wordt hier besproken. De eerste is de eenvoudige en eenvoudige methode om het domein handmatig te controleren. Voer in dit geval een standaard Google-zoekopdracht uit met de domeinnaam. Als er geen resultaten worden geretourneerd, is dit een indicatie dat het betreffende domein is verwijderd uit de Google-index. Het is duidelijk dat nieuwe domeinen mogelijk ook geen resultaten opleveren omdat er geen pagina’s of inhoud beschikbaar zijn in de index.

Bannedcheck.com

De tweede webapp-tool die wordt gebruikt om te bepalen en te controleren of een domein is uitgesloten van Google AdSense-inkomsten, maakt gebruik van een van de verschillende geautomatiseerde controlemethoden, zoals Bannedcheck.com. Dit is een eenvoudige tool waarmee webmasters hun URL-adres kunnen invoeren en direct een controle kunnen uitvoeren.

Google Webmasterhulpprogramma’s

De derde webapp-tool die wordt aanbevolen voor gebruikers die van plan zijn gebruik te maken van de inkomstengenererende mogelijkheden van Google AdSense, is om optimaal gebruik te maken van de services die beschikbaar zijn via de Google Webmaster Tools. Hiermee kan de laatste informatie over alle aspecten van een website worden bekeken, geoptimaliseerd en verbeterd.

Google AdSense-sandbox

De vierde tool die toekomstige webmasters in hun arsenaal moeten opnemen, is de Google AdSense Sandbox. Bij gebruik van deze tool geeft de weergave van een advertentie aan dat de site op de index staat en niet verboden is. Deze tool geeft ook precies aan wat de overtreding is en maakt het mogelijk om reparaties aan het domein uit te voeren om weer in aanmerking te komen voor het programma.

Shopify

De vijfde en laatste tool die deel zou moeten uitmaken van het wapentuig van elke webmaster, is een vertrouwde e-commerce websitebouwer zoals Shopify. Het samenstellen van een zakelijke website kan lastig zijn, en als u een expert heeft die u door het proces leidt, worden alle valkuilen geëlimineerd die ervoor zorgen dat een domein verbannen wordt van Google AdSense door te controleren of het domein ethisch en correct is opgebouwd. Er zijn tal van redenen waarom een ​​website uit de Google-index wordt verwijderd, en het volgen van instructies en begeleiding van professionals zorgt ervoor dat de potentieel lucratieve AdSense-programmaregels voldoende worden nageleefd.

Bron: Sean C Lubbe

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie