Hoe teken je een piramide in Microsoft Word

Hoe teken je een piramide in Microsoft Word

In Microsoft Word is Pyramid een hulpmiddel om de relatie tussen eenheid en verschillende hoeveelheden weer te geven. Het is beschikbaar in het menu Menu-diagram invoegen. Dit diagram is gebaseerd op twee verschillende soorten gegevens. De gegevens die u in een statistisch medium wilt weergeven. Om de gegevens in een statistisch medium weer te geven, plaatsen we één gegevens op de X-as en de andere op de Y-as.

Voor Gegevens weergeven op dit medium voert u de gegeven stappen uit

  1. Ga naar menu Invoegen
  2. Kaartmenu
  3. Kies piramide categorie
  4. Na het kiezen van een categorie opent een Excel-blad met het piramidediagram
  5. Gegevens worden ingevoerd in het Excel-veld.

Zo creëren we de piramide van elk type gegevens.

Nadat u de piramide hebt gemaakt, kunt u het ontwerp en het uiterlijk van uw grafiekweergave wijzigen

In deze tool waren er drie grote Area first Floor area, Plane area en The Pyramid.

Als u met de rechtermuisknop op Vloer, Vlak of Piramide klikt, kiest u de formaatoptie voor het wijzigen van het kleurlijnontwerp enz.

Deze optie is ook handig om meerdere gegevens statistisch weer te geven. Door deze optie te gebruiken, geeft u verschillende typegegevens op, zoals voedsel en hun inhoud. Voedsel en hun inhoudsverhouding is een van de mooie voorbeelden van piramidediagrammen.

Bevolkingspiramide is een van de beste voorbeelden van piramidediagrammen. Dit is een zeer effectieve manier om de mannelijke en vrouwelijke bevolking te vergelijken. Door dit type piramide te gebruiken, kunt u de gezondheidsstatus van de stad, de naties laten zien. Het bovenste deel van Pyramid toont geen van de oudere mensen en het onderste deel van dit toont het geboortecijfer of het aantal baby’s.

Bron: Radha Rani Trivedi

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie