Hoe u AdSense CPC en RPM kunt verhogen

Hoe u AdSense CPC en RPM kunt verhogen

Als u een Blogger bent en AdSense uw belangrijkste bron van inkomsten is, kunt u het zich niet veroorloven om het belang van AdSense-optimalisatie te negeren. Als we het hebben over AdSense-optimalisatie, zijn er veel dingen, maar het belangrijkste doel is om een ​​hoge eCPM te behalen en meer kosten per klik te krijgen. Anders verdient u, ondanks een goede AdSense-CTR, mogelijk geen goed geld. Dit is iets bekends over de niet-Engelse blog. Als u in de categorie van die AdSense-uitgevers valt, die veel verkeer krijgen maar de AdSense-inkomsten nog steeds laag zijn, is het tijd om de onderstaande punten te begrijpen, en dit zal zeker helpen om de AdSense-CPC en de algehele inkomsten te verhogen.

Begrijp wat AdSense CPC is:

CPC staat voor Cost per click, kortom geld wat je maakt/klikt is wat CPC is.

Factoren die van invloed zijn op AdSense CPC:

1 Niche: Allereerst is het kiezen van een juiste niche voor uw blog of website van het grootste belang. De kosten per klik of CPC van een advertentie hangen rechtstreeks af van het onderwerp waarover u uw blog schrijft. Welnu! Laat me hier één ding verduidelijken dat je een niche gaat kiezen, maar er zijn niches die je een hoge CPC kunnen betalen. Ja! Hier is de lijst met niches die u een hoog rendement kunnen opleveren, ik heb ze gerangschikt in afnemende volgorde van CPC.

2 Inhoud: onthoud dat u altijd rechtstreeks contact moet opnemen met uw lezers. Uw inhoud moet worden afgestemd op uw niche, zodat steeds meer lezers uw blogs kunnen lezen. Goede content zorgt dus zeker voor hogere AdSense CPC-tarieven. Bovendien is goede inhoud waar de zoekmachine van houdt, dus meer klikken en meer inkomsten als uw advertentie zeer gericht is en uw verkeer uit landen als de VS, het VK komt. Wanneer u een zoekwoordonderzoek doet, moet u ervoor zorgen dat u de kolom Geschatte CPC gebruikt.

3 Sta blokadvertenties toe: In Google AdSense vind je Blokadvertenties toestaan. U kunt daarheen gaan en zelf zien hoeveel elke advertentiecategorie u betaalt. Hiermee worden verschillende advertentiecategorieën weergegeven die op uw website worden weergegeven. Als u merkt dat een advertentiecategorie niet veel betaalt, kunt u die categorie gerust blokkeren.

4 Platform: uw blogs worden gelezen vanaf verschillende platforms zoals desktop, laptop, mobiel enz. Hoewel CPC over het algemeen niet veel wordt beïnvloed door de platforms waarop advertenties worden weergegeven, moet u uw best doen om zoveel mogelijk lezers te targeten. U krijgt de meeste lezers van desktop- en laptopapparaten.

5 Land: een van de belangrijkste factoren die de CPC kunnen verhogen, is het land waarop u zich richt. Een klik op een advertentie uit de VS kan u bijvoorbeeld $ 2 tot $ 3 betalen en een klik op dezelfde advertentie uit India kan uiteindelijk slechts 20 tot 30 cent betalen.

6 Tekst- en afbeeldingsindeling: misschien had ik deze suggestie aan het begin van de blog moeten uitleggen. Hoe dan ook, u moet weten om het juiste formaat voor uw advertentie te kiezen. Als u drie advertenties op een pagina kunt plaatsen, kiest u twee advertenties van 336 X 280 en één advertentie van 468 X 60.

7 Plaatsing

8 Blijf experimenteren

Tot slot zou ik alleen willen zeggen dat als u deze 10 tips volgt en implementeert, u uw AdSense-inkomsten zeker kunt verhogen van 30% naar 40%. Het is een volledig legale en oprechte manier om uw inkomsten in korte tijd te verhogen. U kunt ook zoeken naar AdSense-zoekwoorden met de hoogste CPC en er een-twee berichten omheen samenstellen.

Bron: Lalit Mittal

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie