Hoe u als affiliate marketeer online geld kunt verdienen?

Hoe u als affiliate marketeer online geld kunt verdienen?

Het gebied van affiliate marketing is waarschijnlijk de snelst ontwikkelende manier om online geld te verdienen. Per dag gebruiken miljarden gewone mensen internet. Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om potentiële klanten te targeten, ongeacht hun locatie in de wereld.

Om deze reden is het niet verwonderlijk dat een groot aantal mensen een aanzienlijk bedrag verdienen door middel van affiliate-advertenties en -marketing. Veel bekwame aangesloten marketeers verdienen uiteindelijk meer geld op dit gebied dan in hun vorige baan, en daarom hebben sommigen van hen zelfs ontslag genomen van hun normale baan van 9 tot 5 en voltijds aan affiliate marketing.

Een snel overzicht van Affiliate Marketing

Nu we een klein idee hebben over de capaciteit van affiliate marketing, gaan we dieper in op wat het werkelijk inhoudt.

De gemakkelijkste manier om affiliate marketing te beschrijven, is wanneer u een ander bedrijf helpt hun producten online te verkopen, en u vervolgens een commissie krijgt voor elke verkoop die u aan hen doet.

Als u een product promoot dat $ 200 kost en het bedrijf betaalt u 10 procent commissie van de verkoop, dan verdient u $ 10 voor elke verkoop.

Maar hoe verwijs je sales door? U kunt beginnen met het promoten van de producten van uw verkoper op uw website, die gerichte sitebezoekers ontvangt in dezelfde niche als het product waarvoor u adverteert. Als u bijvoorbeeld een website heeft die make-up verkoopt, zou u geen reclame maken voor ziektekostenverzekeringen, maar in plaats daarvan reclame maken voor make-upgerelateerde producten. Elke keer dat een van de bezoekers van uw website op uw gelieerde link klikt die door de verkoper aan u is verstrekt, ontvangt u een commissie.

Hoe kies je een goed aangesloten netwerk?

Een van de grootste fouten die nieuwe aangesloten marketeers maken, is dat ze lid worden van bijna elk aangesloten netwerk dat ze tegenkomen. Dit wordt zonder twijfel als een totaal verkeerde techniek beschouwd. Dat heeft nogal wat redenen.

Ten eerste is het zijn van een affiliate marketeer een onderneming die veel bewustzijn vereist. Dus als je probeert om met veel aangesloten netwerken tegelijk te werken, is de kans groot dat geen van je initiatieven gaat zoals gepland en dat bijgevolg geen van hen erg succesvol zal worden.

Ten tweede, als u zich op slechts een of enkele producten concentreert, kunt u ze zonder twijfel grondig onderzoeken voordat u ze gaat promoten. Deze methode helpt je ook om je strategieën te verfijnen, de nodige aanpassingen door te voeren en zo je marketing een stuk krachtiger te maken. Een effectieve aanpak zal betere resultaten opleveren en u belonen voor uw inspanningen en tijd.

Ten derde, zorg ervoor dat u wat onderzoek doet naar het aangesloten netwerk, want er zijn enkele netwerken die u slechts één keer per maand betalen, wat misschien niet voor u werkt of erger nog, ze kunnen u helemaal niet betalen. Ik vertel dit niet om je te ontmoedigen om een ​​affiliate marketeer te zijn, maar in plaats daarvan wil ik dat je erin slaagt het juiste netwerk en de juiste producten te vinden om op de markt te brengen en je commissie verdient.

Er zijn aangesloten netwerken die hun toevlucht nemen tot “scheren”, een veel voorkomende oefening in affiliate marketing waarbij de netwerken een korting op het aantal verkopen vertonen dan wat u verwees, waardoor u drastisch minder commissies betaalt.

Om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van deze actie, raad ik u aan om bij bekende en vertrouwde aangesloten netwerken te blijven. Hoe dan ook, de enige manier waarop u met een netwerk kunt slagen, is als u vertrouwd bent met hen en de producten die u promoot.

Hoe u als affiliate marketeer kunt beginnen met verkopen?

Om direct ter zake te komen, sommige aangesloten marketeers gebruiken sociale-mediawebsites zoals Facebook, Twitter, YouTube en meer, voor het doen van geassocieerde marketing, anderen besluiten hun eigen site uit te bouwen. Je eigen site krijgen is een uitzonderlijke benadering van affiliate marketing, omdat het je controle geeft over alles.

Dus we zullen ons in de toekomst concentreren op affiliate marketing met behulp van uw eigen site. Allereerst is het belangrijk, zoals eerder vermeld, u een aangesloten netwerk wilt vinden waar u zich prettig bij voelt. Dit houdt in dat u goed geïnformeerd bent over de producten die u promoot, zodat u geen producten gaat verkopen waar u niets vanaf weet.

Amazon’s partnerprogramma

Dat gezegd hebbende, beschouwen veel marketeers het associate marketingprogramma van Amazon als een van de beste. Het is mogelijk het meest betrouwbare netwerk en heeft een grote voorraad producten om te promoten en uw commissies te ontvangen.

Dit biedt u de mogelijkheid om bijna elk product op de markt te promoten, of een niche te kiezen met weinig concurrentie en u zou in minder dan een week commissie kunnen verdienen.

Een goed zoekwoord vinden

Dat wordt beschouwd als een van de moeilijkste onderdelen van marketing. U kunt eenvoudigweg niet blindelings een zoekwoord kiezen en verwachten dat u snel gaat verkopen. Een van de redenen waarom veel aangesloten marketeers falen, is het gebruik van een verkeerd zoekwoord.

Als affiliate marketing nieuw voor u is, wilt u zoekwoorden met weinig concurrentie. Begin uw zoekwoordenonderzoek door long tail-zoekwoorden te vinden met een laag zoekvolume, dat betekent veel minder geld, maar niet echt met degenen met grote concurrentie.

U kunt de top 10 en 20 resultaten testen en een paar onderzoeken doen om te ontdekken of u ze misschien overtreft. Bekijk zoekwoorden die door de concurrentie worden gebruikt om te bepalen of ze identieke sleutelzinnen gebruiken die u wilt targeten. Als dat zo is, en ze hebben een website met een hoge autoriteit in die niche, zou ik je aanraden om weg te blijven van die niche en te kiezen voor een geheel nieuwe, minder concurrerende.

Inhoud van hoge kwaliteit

Dit is aanzienlijk. Als u denkt dat u veel geld zult verdienen met het maken van items die de bezoekers op geen enkele manier helpen, heeft u het mis. Hoewel je doel is om geld te verdienen door bezoekers naar de aanbieding te verwijzen, moet je ze één ding aanbieden. Alleen al het plaatsen van uw hyperlinks samen met flauwe verkooppraatjes zoals “dit is een geweldige oplossing, koop dit product via mijn persoonlijke hyperlink en krijg korting”, enzovoort, zou u alleen maar op een ramp kunnen afstevenen.

Als u besluit deel te nemen aan het partnerprogramma van Amazon, kunt u een informatief artikel op uw startpagina schrijven en uw primaire trefwoorden en enkele secundaire trefwoorden in het hele artikel opnemen. U zou de aankoopgids kunnen hebben en uw korte mening kunnen schrijven over elk product dat u op de markt brengt. Onthoud dat hoe hoger de kosten van het product dat u op de markt brengt, hoe hoger de commissie.

backlinks

We realiseren ons dat dit waarschijnlijk de lastigste methode is om te bereiken, tenzij je een SEO-goeroe bent. Contact opnemen met een site met hoge autoriteit en gastposten op deze sites is een zeer bekende manier om geweldige backlinks te krijgen. Deze geweldige backlinks, samen met het plaatsen van gasten op gerelateerde sites in uw niche, zorgen ervoor dat u op de eerste pagina van de zoekmachines wordt gerangschikt, zolang het door u gekozen zoekwoord echt weinig concurrentie heeft.

Maar zelfs als uw site pagina één niet bereikt, zolang u gasten op een aantal sites in uw niche heeft gepost, zult u een aanzienlijke hoeveelheid gericht verkeer van deze sites genereren. Zodat het sowieso een prima tactiek is.

Te vermijden fouten

Nu je je bewust bent van het proces om een ​​geweldige affiliate marketeer te worden met je eigen website, wil ik dat je ook enkele van de meest voorkomende fouten in gedachten houdt die nieuwe affiliate marketeers maken.

Geen goede waarde bieden

Hoewel we dit item hebben behandeld, is het zeker belangrijk om u eraan te herinneren dat als u extreem probeert te zijn met uw woorden om de bezoekers onder druk te zetten om op uw gelieerde link te klikken, deze door veel websites waarschijnlijk als rommel of spam wordt beschouwd.

Het is eerder aan te raden deze personen te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing, bepaald door hun specifieke wensen. Deze methode zorgt ervoor dat deze personen zich meer voelen, wat in ruil daarvoor de producten die u op de markt brengt, zal bekijken op basis van de waarde in uw artikel.

Productonderzoek

Talloze online marketeers zullen geen goed productonderzoek doen om kennis te vergaren over het product dat ze promoten, in plaats daarvan maken ze zich alleen zorgen over de hoeveelheid commissie die ze per verkoop zullen verdienen, ongeacht of dit waarde zal bieden aan hun bezoekers. Dit is een vergissing en zal er op een gegeven moment toe leiden dat uw lezers niet vertrouwen op alles wat u hen vertelt.

Uw links volgen

Wanneer u begint te adverteren op Amazon of zelfs een ander aangesloten netwerk, is het nuttig om uw aangesloten links te volgen. Het kan u helpen erachter te komen welke website meer verkoopt en vervolgens kunt u ervoor zorgen dat uw andere websites dezelfde soort instellingen hebben.

Laatste gedachten

Ik zou willen zeggen dat ondanks het feit dat affiliate marketing zeer bevredigend kan zijn, het een steile leercurve heeft. U kunt meerdere keren teleurgesteld worden voordat u online een mooi bedrag verdient.

Dat gezegd hebbende, affiliate marketing is gewoon geschikt voor individuen die waarschijnlijk met meerdere mislukkingen te maken hebben, maar terugkomen met een positieve houding en bereid zijn om van hun fouten te leren.

Bron: Noel Cruz

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie