Hoe u betaalde lidmaatschapssites voor internetmarketing voor u kunt laten werken

Hoe u betaalde lidmaatschapssites voor internetmarketing voor u kunt laten werken

Er was een tijd dat het opzetten van betaalde lidmaatschapssites op internet – waar je een site hebt waar alleen mensen toegang toe hebben die je een doorlopende vergoeding betalen – een rage was.

De laatste tijd lijkt het erop dat dit niet zo populair is als het was. Vooral omdat zo veel van hen falen. In veel gevallen lijkt het erop dat mensen de bodem verlaten zodra ze zich aanmelden.

Toch zijn er een paar slimme internetmarketeers die het voor elkaar hebben gekregen.

En een van die manieren om betaalde lidmaatschapssites te laten werken, is door simpelweg inhoud aan te bieden die mensen nergens anders kunnen krijgen.

Met andere woorden, je zult ze waarschijnlijk niet zover krijgen dat ze je een doorlopende vergoeding betalen om toegang te krijgen tot je inhoud, tenzij je ze iets aanbiedt dat gewoon niet mogelijk is om ergens anders online of offline te gaan, behalve van jou en je site.

Ja, dat klinkt eenvoudig, maar daar komt het eigenlijk allemaal op neer.

De hele sleutel om betaalde lidmaatschapssites te laten werken, is mensen iets unieks, waardevols, eigendom van u te geven en dat u, en alleen u, kunt bieden.

Er is bijvoorbeeld een marketeer genaamd Matt Furey. Hij heeft een maandelijkse lidmaatschapssite en hij geeft een hoop materiaal weg aan mensen die zich voor een jaar aanmelden. Geen materiële mensen kunnen ergens anders online downloaden, maar echte, waardevolle boeken, cd’s en zelfs persoonlijke hulp bij vragen van leden.

Dit zijn allemaal dingen die je nergens anders kunt krijgen dan via hem en dus bloeit en groeit zijn lidmaatschapsovereenkomst.

U kunt hetzelfde doen.

Er is ook niet veel verfijning of technologische kennis voor nodig. Volg gewoon het bovenstaande model met wat u verkoopt en het komt goed.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie