Hoe u de juiste producten kiest voor succes bij affiliatemarketing

Hoe u de juiste producten kiest voor succes bij affiliatemarketing

Om succesvol te zijn met affiliate marketing, moet je de juiste producten kiezen om te promoten. U wilt uw tijd en geld niet verspillen (als u advertenties weergeeft) marketingproducten die een lage commissie betalen en uw doelmarkt niet echt wil kopen.

Commissiepercentage

Er zijn veel bedrijven met affiliate programma’s. Maar ze betalen niet allemaal dezelfde commissie. Voordat u een product gaat promoten, moet u kijken hoeveel commissie zij u per verkoop zullen betalen. Wees op uw hoede voor terugkerende inkomsten. Elke keer dat uw klant voor nog een maand betaalt, krijgt u een extra commissie. Op voorwaarde dat ze niet annuleren, blijft u betaald krijgen.

Zijn er upsells?

Een upsell is wanneer de producteigenaar vervolgproducten aanbiedt aan uw verwijzende klant. Als er upsells, back-endproducten of eenmalige aanbiedingen zijn, betekent dit dat u uw advertentie- en marketingkosten voor de oorspronkelijke aanbieding kunt breken, omdat u uw commissies voor de andere producten maximaliseert. Zorg ervoor dat u een commissie ontvangt op eventuele upsells.

De kwaliteit van het product:

Je kunt dit op verschillende manieren herkennen. De eerste is om een ​​gratis exemplaar te krijgen, of om het te kopen. De volgende is om te controleren op de verkoopbriefpagina die uw klant zal zien. Als de pagina onaantrekkelijk of erg basic is, is de kans groot dat deze niet zo goed wordt geconverteerd als een meer in het oog springende.

Wanneer u door het product bladert, moet u ervoor zorgen dat het actueel is en het geld waard is dat uw potentiële klanten gaan uitgeven. U wilt niet veel verkeer genereren (en misschien zelfs geld uitgeven aan advertenties), om vervolgens veel terugvorderingen te krijgen omdat klanten een terugbetaling willen.

Hoeveel vraag is er naar het product?

Er is een ranglijst genaamd zwaartekracht, die het meest wordt gezien op ClickBank, een van de beste aangesloten marketingbedrijven voor digitale producten. Het zwaartekrachtgetal geeft de mate van populariteit van het product aan. De zwaartekrachtrangschikking moet minimaal 10 of meer zijn. Als het er meer dan 100 zijn, betekent dit dat er veel concurrentie is om dit product te verkopen en dat u misschien moeite heeft om opgemerkt te worden.

Ondersteunend materiaal voor partners

De beste aangesloten marketingbedrijven geven meestal afbeeldingen van hoge kwaliteit, advertentiebanners, gratis inhoud zoals e-mailberichten en inhoudsartikelen (die u zou moeten herschrijven om te veranderen in uw eigen unieke inhoud), en meer. Zoek uit of ze een gebied of ondersteuningspagina hebben voor gelieerde ondernemingen en profiteer ten volle van wat u daar vindt.

Bron: Jon Allo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie