Hoe u een bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps start met weinig investeringen?

Hoe u een bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps start met weinig investeringen?

De meeste mensen die van plan zijn om met hun iOS-applicatieontwikkelingsbedrijf op de proppen te komen, denken meestal dat ze meteen twee keer zoveel gaan verdienen voor de helft van het werk dat ze gebruiken om hun reguliere werk te doen. Sommige mensen hebben geluk, maar niet iedereen heeft dat soort geluk. Voordat u de ondernemerswereld betreedt, is het goed om een ​​solide businessplan op te stellen en een goed begrip te hebben van hoe de ontwikkelingsindustrie voor mobiele apps werkt.

Hieronder vindt u enkele tips die u zullen helpen bij het opzetten van uw bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps:

Meld u aan als ontwikkelaar: Laten we beginnen met de basis, namelijk toegang krijgen tot de Android- en iOS-appstores. Aangezien Google en Apple een van de grootste spelers op de markt zijn, is het essentieel dat u zich eerst aanmeldt bij deze twee winkels. Nadat u de app hebt voltooid, moet u deze indienen bij deze twee app-winkels en elk bedrijf zal uw app beoordelen voordat deze officieel wordt gemaakt in hun winkel. Het beoordelingsproces omvat een controle van de app-kwaliteit, interface, enz. En zorg ervoor dat u geen malware of spam in de app insluit.

Zodra uw app is geaccepteerd door de app store, wordt uw app officieel in hun winkel vermeld en krijgt u 70% van de verkoopprijs en de rest van het bedrag wordt door de app stores bewaard. Om in het spel te komen, moet je je aanmelden voor Apple’s iOS-ontwikkelaarsprogramma dat $ 99 per jaar kost en voor Android moet je je registreren voor Developer Console, die eenmalige kosten van $ 25 heeft.

Extra hoeden om te dragen: Een eigen bedrijf hebben betekent meer flexibiliteit met je tijd, maar het brengt ook verschillende andere verantwoordelijkheden met zich mee die je efficiënt moet aanpakken. Als u bijvoorbeeld uw bedrijf bent begonnen op basis van een eenmanszaak, krijgt u te maken met verschillende zaken, zoals app-testen, ontwerpen, interactie met klanten, marketing en zelfs de juridische zaken met betrekking tot app-eigendom en -contracten.

Als je een goed budget hebt, kun je een iOS-app-ontwikkelaar inhuren die de app namens jou ontwerpt, ontwikkelt en test, zodat je de marketing- en juridische taken goed kunt afhandelen. Daarnaast kunt u uw bedrijf ook starten op basis van een partnerschap en optimaal profiteren van de gebundelde kapitaalmiddelen en mankracht.

Bouw je app: Als je een klein budget hebt en een goede programmeer- of codeerkennis hebt, dan kun je de app zelf schrijven. Hieronder vindt u vier tools die u zullen helpen bij het bouwen van een app met veel functies:

Appery.io- Een beetje ingewikkeld voor beginners, deze tool biedt een uitstekende integratie van dataservices met apps. Appery.io wordt geleverd met een gratis abonnement dat maximaal drie pagina’s en één gebruiker toestaat. En in de beginfase zijn drie pagina’s voldoende om te beginnen.

Good Barber- Deze tool wordt geleverd met een gratis proefpakket van 30 dagen en daarna kiest u hun premiumplan vanaf $ 16/maand. Wat deze tool onderscheidt van anderen, zijn de ontwerpelementen, Google Font-integratie en tal van pictogrammen om uit te kiezen. Daarnaast kun je ook verschillende online tutorials en webinars vinden die gerelateerd zijn aan deze tool.

Appy Pie: U kunt genieten van gratis services van deze tools als u ze advertenties in uw app laat weergeven, anders kunt u upgraden naar een advertentievrij abonnement dat begint vanaf $ 7/maand. Appy Pie wordt geleverd met vooraf ingestelde app-categorieën zoals restaurant, bankieren, radio, het delen van foto’s, enz. Afgezien daarvan bieden ze ook een breed scala aan functies waarmee u verschillende functionaliteiten kunt toevoegen, zoals GPS-locatie, pushmeldingen en nog veel meer. meer.

Spel-salade: Als je van plan bent om een ​​mobiel spel te maken, dan is deze tool perfect voor jou. De meeste providers van Android-applicatieontwikkeling hebben deze tool. De gratis versie van deze tool bestaat uit advertenties, maar er is een versie van $ 299 die advertenties volledig verwijdert en in-app-aankopen beschikbaar maakt. Als je geld wilt verdienen via in-app aankopen, dan helpt deze tool je om deze functie aan je spel toe te voegen.

Test, Test & Retest: Voordat je je app indient bij de app store, is het goed dat je je app goed controleert. Dit is iets wat je niet alleen kunt doen; je kunt je vrienden vragen om de bètaversie van je app uit te voeren en hen vertellen om je de juiste details te geven van eventuele problemen, vertragingen of bugs die ze hebben gedetecteerd tijdens het gebruik van de app.

Daarnaast kun je ook de vroege versies van je app uitrollen die uit beperkte functies bestaat. Hierdoor krijgt u een realtime reactie met betrekking tot de functionaliteit en gebruikersinterface van uw app. U kunt ook Android-app-ontwikkelaars inhuren die de app namens u testen.

Dien uw app in bij de app stores: Na het testen en opnieuw testen van uw app, is het eindelijk de tijd dat u de uwe indient bij de respectievelijke app stores. Nadat je je app hebt ingediend, wordt deze beoordeeld door de ontwikkelaars die voor de app store werken. Een gemiddelde beoordelingstijd van een app is 13 dagen. Als je app uitblinkt in de kwaliteitstests van de app store, dan zullen ze je app in hun winkel vermelden en ontvang je een welkomstmail met betrekking tot de acceptatie van je app.

Marketing van uw app: Om het aantal downloads en actieve installaties te verhogen, is het essentieel dat u uw app promoot via verschillende marketingkanalen. U kunt beginnen met mond-tot-mondreclame door uw vrienden en familieleden te vragen de app te downloaden en te gebruiken. Daarnaast kunt u ook advertentietechnieken op sociale media inzetten en uw app op verschillende pagina’s vermelden, zodat uw app een internationaal publiek kan bereiken.

Conclusie

In dit bericht leest u enkele tips die u zullen helpen bij het starten van uw app-ontwikkelingsbedrijf. Voordat u begint, is het goed dat u een goede kennis opdoet van lopende en opkomende markttrends en ook een solide werkplan uitwerkt dat u zal helpen het gewenste doel te bereiken.

Bron: Victoria Brinsley

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie