Hoe u fout 1921 kunt oplossen bij het installeren van Microsoft Office 2010

Hoe u fout 1921 kunt oplossen bij het installeren van Microsoft Office 2010

Fout 1921 is een veelvoorkomend probleem voor Windows-computers, omdat het voortdurend verhindert dat u “Microsoft Office” en een aantal andere programma’s op uw systeem kunt installeren. De fout wordt in feite veroorzaakt door de “Machine foutopsporingsmanager” automatisch actief op uw systeem – waardoor uw installatieprogramma niet correct kan werken. De manier om deze fout op te lossen, is door deze service te stoppen en eventuele Windows-fouten op te lossen die ertoe kunnen leiden dat de fout wordt weergegeven.

De manier waarop de 1921-fout meestal in dit formaat wordt weergegeven wanneer u probeert een programma op uw pc te installeren:

  • FOUT 1921
  • Service ‘MDM’ kon niet worden gestopt. Controleer of u voldoende rechten heeft om systeemservices te stoppen.

De fout die u ziet, betekent in feite dat wanneer uw pc uw software probeert te installeren, deze wordt tegengehouden omdat deze de uitvoering van een bepaalde service niet kan stoppen. Windows heeft veel “services” die continu op uw systeem draaien – waardoor Windows een aantal verschillende activiteiten kan uitvoeren, zoals uw internetverbinding houden en het “Startmenu” actief houden. Hoewel Windows-services vereist zijn om uw pc te laten werken, veroorzaken ze voortdurend veel problemen op uw pc die moeten worden opgelost.

De eerste stap om de 1921-fout op te lossen, is de uitvoering van de “Machine Debug Manager”-service te stoppen. Dit is eenvoudig te doen door te klikken op Start > Configuratiescherm > Beheerdershulpprogramma’s > Services. Wanneer u op deze optie klikt, wordt een scherm geopend met de verschillende services die op uw computer worden uitgevoerd. Via de lijst die het heeft, moet je dan kijken om de “Machine Debug Manager” te vinden en deze te stoppen. Hierdoor kan uw installatie beginnen.

De tweede stap om de 1921-fout op te lossen is eigenlijk de belangrijkste, omdat je hier de verschillende instellingen oplost die de fout in de eerste plaats hadden kunnen veroorzaken. Het probleem dat de fout daadwerkelijk veroorzaakt, kan te wijten zijn aan een deel van uw systeem dat het “register” wordt genoemd – wat een centrale directory is met informatie en instellingen die Windows gebruikt om te draaien. Hoewel het register voortdurend wordt gebruikt om uw computer zo soepel mogelijk te laten werken, is het ook een van de meest schadelijke onderdelen van uw systeem – waardoor Windows voortdurend verschillende fouten vertoont. Om te voorkomen dat de 1921-fout opnieuw optreedt, is het raadzaam een ​​registeropschoonprogramma te gebruiken om de registerdatabase van uw pc te doorzoeken en de fouten op te lossen.

Bron: James Henry Johnson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie