Hoe u geld kunt besparen op voertuigbranding

Hoe u geld kunt besparen op voertuigbranding

Car wraps zijn een geweldige manier om reclame te maken. Bedrijfsvoertuigen worden in wezen mobiele billboards die rond hun lokale doelmarkt rijden.

Maar ze zijn duur!

Om een ​​auto van gemiddelde grootte volledig in te pakken, bedragen de kosten meer dan $ 1500 per voertuig. En dat kan oplopen als u meer dan één of twee vrachtwagens in uw wagenpark heeft.

Wat is een volledige voertuigwrap precies?

Een volledige voertuigwrap doet precies wat u zegt. Het wikkelt uw voertuig volledig in vinyl. Maar niet zomaar vinyl… een technologisch geavanceerd vinylfoliemateriaal dat zich kan uitrekken en zich aanpast aan elke contour en elke ronding van uw auto of vrachtwagen. Dit vinyl van Avery Supreme Wrap is DUUR.

Bovendien vereist een volledige voertuigwrap ook een professional om het aan te brengen. Het is geen project dat je gewoon een video kunt bekijken en jezelf kunt leren… Het is een vaardigheid die oefening, geduld, kennis en de juiste tools vereist.

Wat als er een manier was om dezelfde reclame-impact te krijgen voor veel minder geld?

Wel, die is er!

U kunt dezelfde reclame-impact krijgen met een voertuigbranding!

Denk er over na. Moderne auto’s roesten niet meer zoals vroeger… dus ze gaan jaren mee. En de blanke lak van tegenwoordig zorgt ervoor dat de verf niet vervaagt, lang nadat u iets nieuws heeft gehuurd.

Wat is mijn punt?

Waarom de carrosserie van het voertuig afdekken als dat niet nodig is? Tenzij de auto of vrachtwagen pastelroze is en de doelgroep van uw bedrijf stevige mannen is, houdt u de auto in de kleur die hij is. Elke ervaren grafisch ontwerper kan de kleur van het voertuig in het ontwerp opnemen.

Wat is voertuigbranding?

Voertuigbranding kan worden bereikt door strategisch grote emblemen op het voertuig te plaatsen, samen met achterruitemblemen en gestanste letters… en het levert dezelfde resultaten op – en dat allemaal voor een fractie van de prijs. Het kost minder om twee redenen: 1) Het buitenvinyl dat nodig is om dit soort emblemen te maken kost veel minder geld, en 2) je kunt ze gemakkelijk zelf aanbrengen!

Kortom, wees creatief door dezelfde opvallende afbeeldingen te gebruiken die u op de wraps van andere bedrijven hebt gezien. Maar wees slimmer en verspil geen geld aan het afdekken van het dak en elke vierkante centimeter van uw voertuig. Het is weggegooid geld dat beter besteed kan worden. Vraag het maar aan uw marketingafdeling… Ik weet zeker dat ze een manier kunnen vinden om het extra geld te gebruiken om uw bedrijf via andere advertentiekanalen te promoten.

Bron: Leanne Arnold

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie