Hoe u geld kunt verdienen door middel van affiliate marketing

Hoe u geld kunt verdienen door middel van affiliate marketing

De waarheid is … er is GEEN magische knop om Affiliate Marketers een tsunami aan contanten te geven en te sturen. Ik wou dat dat mogelijk was, maar de knop begint pas te werken als JIJ dat doet. De meeste van onze problemen komen met te veel glanzende voorwerpen waarvan iemand ons heeft overtuigd dat we ze moeten hebben om succesvol te zijn.

Schuldig zoals aangeklaagd. Ik heb meer glanzende voorwerpen die op me wachten dan iemand van ons zal toegeven. Doe het niet! Spaar je geld. Werk met degene die je al in je bewaarsysteem hebt.

Niemand gaat je de sleutels van de kluis geven. ALS ze alle antwoorden hadden, zou hun bankrekening zo vol geld staan ​​dat ze op een cruise rond de wereld zouden zitten of buiten op de veranda van hun privélandgoed zouden zitten. U kunt er zeker van zijn dat ze er NIET aan denken u te leren hoe u geld kunt verdienen. Geloof me, ik ken ze persoonlijk, heb het T-shirt al.

Laten we nu eens kijken of we op zijn minst enige waarde in dit bericht kunnen vinden. Affiliate marketing biedt veel mogelijkheden om geld te verdienen, waardoor het een van de snelst groeiende industrieën op internet is. Jaarlijks worden er miljarden (met een B) verdiend. Het is aantrekkelijk en trekt veel mensen aan om hun fortuin te zoeken, maar er is genoeg ruimte voor jou en mij omdat verzadiging niet mogelijk is.

Wat je ook kiest om te doen, zorg voor een trainer, een leraar, met de kennis om je te begeleiden. Het is serieus werk, niet voor de zwakke of glanzende objectjagers. Affiliate Marketing vereist uw beste inspanning, doorzettingsvermogen om de eindstreep te bereiken die succes wordt genoemd.

Wees realistisch in je verwachtingen. Stel redelijke doelen die u wilt bereiken. Begin niet met het idee om in de komende 30 dagen een miljoen dollar te verdienen, het gaat niet gebeuren. De meesten beginnen met $ 1.000 hoop op prestatie en doen hun uiterste best. Haalt iedereen het? Absoluut niet! Geef gewoon niet op zonder affiliate marketing een eerlijke proef te geven.

Er gebeuren goede dingen op de markt. Steeds meer mensen ontdekken affiliate marketing wat zou moeten leiden tot meer succes. Ten eerste is het kiezen van het “juiste” programma stap #1 voordat u met uw bedrijf kunt beginnen.

Probeer nooit, NOOIT een product of software op de markt te brengen zonder persoonlijke ervaring, gebruik van het product, of sommige mensen zullen u als een oplichter beschouwen. Het is alsof u met een FORD naar het werk rijdt en probeert een CHEVY aan uw potentiële klanten te verkopen.

Waarde is de belangrijkste overweging voor elk product. Het gaat uw toekomstige klanten niet om uw commissie, maar om uw persoonlijke getuigenis van uw eigen successen met het product. ALS je niet kunt getuigen van de waarde, het geld dat je hebt verdiend of me een goede reden geeft om te kopen, vergeet dan te proberen het op iemand anders af te schuiven. Gewoon een goede bedrijfsethiek die enorm veel oplevert.

Als de eigenaar van het product of de software er niet in slaagt om geld te verdienen, verwacht dan niet dat ik mijn geld in hetzelfde gat gooi en ook mijn geld verlies. We zijn op zoek naar iets dat onze kopers zal opwinden als ze ons voorbeeld volgen. Ik zou nooit een aangesloten product promoten zonder de bewezen waarde ervan te kennen.

Affiliate Marketeers zijn op zoek naar de volgende goudmijn, CASH COW, niet naar een vlekje op de weg. Hoe vaak kunt u uw commissies verwachten? Sommige handelaren betalen onmiddellijk, terwijl anderen het een maand of twee volhouden, niet erg spannend om op de wachtlijst te staan.

Het is ook belangrijk dat u krediet krijgt voor uw verwijzingen. De website van uw handelaar moet cookies gebruiken om bij te houden waar de klant vandaan komt, anders krijgt u geen krediet voor al uw verwijzingen. Zodra uw verwijzing een site bezoekt, zou u alle tegoeden moeten krijgen, maar dat is NIET altijd waar. Zorg ervoor dat u het voorstel voor gelieerde commissies van de handelaar leest, anders komt u misschien aan het korte einde van de deal.

Bron: Don Monteith

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie