Hoe u geld kunt verdienen met Google Adsense

Hoe u geld kunt verdienen met Google Adsense

Het ontwikkelen van een website en het adverteren in de zoekmachines is niet voldoende om het kwaliteitsverkeer te krijgen dat u nodig heeft om uw AdSense-inkomsten te verhogen.

Het zal werk vergen… het verschil is dit… zal het minimaal werk zijn dat financiële resultaten oplevert, of gewoon verspild werk dat in het donker rondstuitert… niet wetend hoe het juiste trefwoordonderzoek te doen, de formule om u zoekmachineverkeer te bezorgen…

Nogmaals, voor degenen die gewoon een website willen opzetten en zeggen “jippie kai ehhh, laat me da geld zien”… zet je computer uit, neem een ​​koude douche en kom terug.

Sommigen zeggen ook dat om succesvol te zijn in Google AdSense-marketing u websites moet ontwikkelen die gerichte en nieuwe inhoud bevatten: artikelen, audio, video’s, enz. Dat is inderdaad een conventionele en echte manier. Om die verklaring te kwalificeren, zijn er ook andere manieren om gericht verkeer klaar te maken om op uw advertenties te klikken zonder deze dingen te doen. Het is geen arbitrage, als u dat denkt. Google houdt niet van arbitragesites… arbitrage werkt nog steeds als je weet hoe je het moet doen. (dat is een andere tak en je kunt het niet allemaal doen mensen)

Hier is iets dat misschien 99% van de mensen online nog nooit heeft geprobeerd. Ik gebruik een JV/Adwords-aanpak om gericht verkeer te krijgen. Ik bouw gratis AdWords-campagnes voor bedrijfseigenaren, help ze hun bedrijf voor centen te adverteren en de AdSense-advertenties zijn van mij. Op deze manier betalen ze geen cent totdat het verkeer inderdaad op hun webpagina komt, en als het verkeer besluit om te vertrekken na een online aankoop of geen aankoop, kunnen ze het verlaten via mijn AdSense-advertenties die binnen de servicevoorwaarden van Google vallen (u kunt niet iemand vragen om klik op uw advertentie). Het is dus een win win win voor iedereen. De eigenaar hoeft niet te betalen voor mijn maandelijkse AdWords-services, ik krijg verkeer naar zijn site om zijn producten te kopen en ik verdien geld met verkeer dat de site verlaat, hetzij door hun browser te sluiten of vanwege een AdSense-advertentie die de interesse van de klant wekt. Win-win-win.

Dan zijn er de GRIJZE hoed AdSense-praktijken, deze treden op de lijn, dus wees heel erg voorzichtig wanneer u “danst met de duivel bij het bleke maanlicht” en houd deze AdSense-sites op speciale IP’s uit de buurt van uw langetermijngeldsites. Dit betekent dat je ze op VDS moet houden, of Virtual Dedicated Servers met hun eigen IP’s voor het geval de sites om de een of andere reden “naar de donkere kant gaan” vanwege iets extra ondeugends dat je deed. De meeste hosting gebruiken gedeelde IP’s en webmasters gebruiken vaak de “Addon”-domeinfunctie. Dus voor het geval een IP op de zwarte lijst wordt gezet door Google, gedeindexeerd in de zoekmachine, verwijderd, zijn uw belangrijkste sites veilig.

Hoewel een AdSense-techniek grey hat wordt genoemd, is het gemakkelijk om deze sites op te zetten en tonnen geld te verdienen? Nee. Er zal altijd een minimale hoeveelheid werk zijn, zelfs voor de kortste snelkoppelingen. “Grey Hat” betekent niet dat er geen werk of investering is, je moet software kopen, speciale hosting die tot $1000 kan kosten. En als je de sneltoetsen kent, kost het een fractie van de prijs.

Ga voor meer informatie over hoe u geld kunt verdienen met Google Adsense naar de AdSense-blogpost van Sherman hier

Bron: Sherman Choo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie