Hoe u geld kunt verdienen met het verhandelen van domeinen

Hoe u geld kunt verdienen met het verhandelen van domeinen

Domeinhandel is het kopen en verkopen van domeinnamen en het is een bedrijf dat al vele jaren bestaat. Het belooft een hoog rendement op investeringen, maar kan zeer riskant zijn. U kunt in korte tijd $ 25 in $ 450 of meer veranderen en u kunt een domeinnaam kopen zonder ooit te verkopen. Het is een interessant terrein om te navigeren. Als u geld wilt verdienen met dit bedrijf, moet u zoveel mogelijk informatie krijgen zodat u kunt slagen.

Een van de voordelen van dit bedrijf is dat u alleen een domeinnaam hoeft te registreren of te kopen en deze niet per se hoeft te ontwikkelen of er verkeer naar toe te trekken. U hoeft zelfs geen inhoud te plaatsen. Bezit gewoon het domein – dat is alles. U vraagt ​​zich misschien af ​​waar en hoe u domeinen kunt kopen. Je hebt twee opties om uit te kiezen en je kunt ze allebei gebruiken. De eerste optie is om te registreren via registrars en dit wordt de primaire markt genoemd. Topregistreerders zijn onder meer GoDaddy, NameCheap, iPage, 1and1, Dynadot enzovoort. De prijs voor registratie varieert van registrar tot registrar en er kunnen extra producten worden toegevoegd door elke registrar.

De tweede optie is om een ​​reeds geregistreerde naam te kopen en dit wordt de secundaire markt genoemd. Voorbeelden van secundaire markten zijn Sedo, GoDaddy, Flippa, Afternic, om er maar een paar te noemen. De prijzen op de secundaire markt zijn wat aan de hoge kant en dit wordt bepaald door zoveel factoren zoals de leeftijd, categorie, aantal of woorden, waardering van de namen en zoveel andere factoren. Het is echter belangrijk voor u op te merken dat een domein elk jaar wordt verlengd en dat u hiermee rekening moet houden in uw plan bij het nemen van aankoop- en verkoopbeslissingen.

Bovendien is het kiezen van de juiste domeinnaam zeer cruciaal voor uw succes in dit bedrijf. U koopt niet zomaar een naam die u kunt bedenken. Zo werkt het niet. Het is geen gokken en u moet verhandelbare namen kunnen identificeren. U kunt nieuwssites zoals TheDomains, Domaining, DomainInvesting enzovoort bezoeken om de laatste trend in de markt te kennen. Het is niet eenvoudig om een ​​naam te voorspellen die zal verkopen, maar als u bekend raakt met informatie over de branche, bent u beter in staat om de juiste beslissing te nemen. Meestal zijn de beste namen kort, gemakkelijk te onthouden, gemakkelijk te spellen, gemakkelijk uit te spreken enzovoort.

Bron: Olushola George Otenaike

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie