Hoe u gelieerde producten op uw blog promoot

Hoe u gelieerde producten op uw blog promoot

Bloggen is een geweldige manier om online geld te verdienen, vooral als je het combineert met affiliate marketing. Je blog moet de spil zijn van al je marketingactiviteiten, dus maak er het beste van met geweldige inhoud.

De inhoud die u maakt, kan helpen bij het verkopen van producten. Het kan u ook helpen abonnees te krijgen voor uw e-mailmarketinglijsten, zodat u een relatie met deze potentiële klanten kunt opbouwen.

Soorten inhoud die helpen bij het verkopen van gelieerde producten

Er zijn een aantal verschillende soorten inhoud die u kunnen helpen bij het verkopen van gelieerde producten.

1. Artikelen en berichten

Deze kunnen de context bieden voor uw gelieerde link. Bespreek een veelvoorkomend probleem en bied dan een aangesloten product aan als oplossing.

2. Beoordelingen

Geef een eerlijke beoordeling van het aangesloten product dat u probeert te verkopen. Vraag de verkoper om een ​​gratis exemplaar, of koop het zelf. Bewaar de bon voor het geval u deze wilt retourneren. Als u besluit het artikel te houden, gebruikt u het ontvangstbewijs om de kosten van het artikel af te schrijven van uw belastingen. Maak een recensie die benadrukt hoe het leven ten goede zal veranderen zodra ze het product hebben gekocht.

3. Videobeoordelingen en demonstraties

Sterker nog, waarom maak je geen videoreviews en demonstraties? Hierdoor kan je doelgroep erg enthousiast worden over het product.

4. Vergelijkende tabellen en grafieken

Deze zullen enige tijd en onderzoek vergen, maar ze helpen het aangesloten product dat u wilt verkopen zo te positioneren dat het gunstig afsteekt bij andere vergelijkbare producten. Let op de belangrijkste kenmerken, prijs enzovoort.

5. Pre-sell pagina’s

Soms is een aangesloten product dat u wilt verkopen echt goed, maar de verkoopbrief die door de verkoper is gemaakt, is niet zo geweldig. Het kan belangrijke details weglaten of een niet sterk genoeg call-to-action hebben. In dit geval kunt u een pre-sell-pagina maken die deze hiaten opvult en mensen enthousiast maakt. Op deze manier zijn ze misschien klaar om te kopen zodra ze klikken, en de slechte verkoopbrief doet er niet toe.

6. E-mailbestemmingspagina voor leadgeneratie

Een van de grootste problemen met affiliate marketing is dat u veel tijd en moeite besteedt aan het genereren van verkeer naar uw site of leverancierssites. Als ze doorklikken naar de leverancier zonder ooit met u te communiceren, zult u deze bezoekers in de meeste gevallen nooit meer zien.

Als u ze op een e-mailmarketinglijst plaatst, krijgt u de kans om een ​​relatie met hen op te bouwen. Het betekent ook dat u veel aanbiedingen van partners via e-mail aan hen voorlegt.

Bron: Jon Allo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie