Hoe u gratis tekstberichten op uw iPhone kunt verzenden met behulp van de Safari-browser

Hoe u gratis tekstberichten op uw iPhone kunt verzenden met behulp van de Safari-browser

Als je net als ik bent, sms je dagelijks en beschouw je het meer als een noodzaak dan als een optie op je iPhone. Ik weet niet wat het is, maar sms’en of sms’en is echt, echt verslavend en makkelijker dan bellen.

Het enige probleem met sms-berichten is dat het erg duur en erg snel kan worden en voordat je het weet, zit je over de limiet van je draadloze abonnement. Aan het begin van de maand of de factureringscyclus voor je iPhone, zeg je tegen jezelf: “Ik ga deze maand niet meer dan 200 keer sms’en”, maar zie, een maand later krijg je je rekening en heb je 350 sms’jes gebruikt. Dat zijn 150 meer dan de 200 sms’jes die je krijgt met het AT&T-standaardabonnement van de Iphone, dat zijn 150 extra sms’jes voor 10 cent per stuk, waardoor je rekening $ 15 dollar of meer is dan nodig is.

Dat kan echt een deuk in je portemonnee zijn als je je sms-berichten niet onder controle krijgt of een alternatief vindt, en als je een fervent sms-boodschapper bent zoals ik, weet je dat als je eenmaal de gewoonte hebt gekregen om sms-berichten te gebruiken in plaats van te bellen, doe je het steeds vaker. Tekstberichten zijn zelfs zo populair geworden dat vocale gesprekken via mobiele telefoons een verre herinnering zijn geworden of de tweede optie om sms-berichten te verzenden.

Als de enthousiaste sms-boodschapper en penny pincher die ik ben, was ik voorbestemd om een ​​manier te vinden om te betalen voor het doornemen van mijn sms-berichten en ik wilde mijn draadloze abonnement niet wijzigen en meer geld betalen, dus ik deed wat onderzoek en vond deze website Joopz.

Deze website, die u kunt openen via de Safari-browser op uw Iphone, stelt u in staat om gratis sms-berichten te verzenden waarmee u veel geld kunt besparen, afhankelijk van hoeveel u maandelijks sms’t.

Bron: Ryan Ward

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie