Hoe u in 2017 de meeste voordelen uit AdSense kunt halen

Hoe u in 2017 de meeste voordelen uit AdSense kunt halen

Google heeft de limiet van 3 AdSense-advertenties per pagina verwijderd en heeft daarna zijn advertentiebeleid bijgewerkt met de mededeling dat “we de advertentieweergave kunnen beperken of uitschakelen op pagina’s die geen waardevolle inhoud bevatten en/of met overmatige advertenties, zolang u dat niet doet veranderingen maken “. Hoogstwaarschijnlijk hebben de veranderingen te maken met het feit dat veel pagina’s op mobiele apparaten naar oneindig en verder scrollen, dus het is ongepast om over advertenties in specifieke aantallen te praten.

Volgens Marketing Land heeft Google officieel de informatie over het verwijderen van limieten op het advertentienummer bevestigd en opgemerkt dat ze nu naar de inhoud en het advertentiesaldo op de pagina als geheel zullen kijken. Ze zeggen dat, rekening houdend met oneindig scrollen en lange videostreams, het de beslissing is die veel evenwichtiger is.

Dus vanaf 2016 is er een kans om meer te gaan verdienen aan contextuele advertenties en het kan niet anders dan verheugd zijn. Toch moet men de pagina niet gedachteloos vullen met advertenties, omdat er een balans moet zijn inclusief de verhouding tussen advertenties en inhoud.

Denk eerst aan de gebruikers. Denkt u dat het mooi zou zijn als ze tussen de vele advertenties geen nuttige informatie op uw website kunnen vinden? Dit zal ze alleen maar terugduwen.

Ten tweede betekent het feit dat Google nu loyaal is aan meer dan 3 advertenties per pagina niet dat het u niet kan verwijten overmatig gebruik van advertenties.

Nadat u deze regels hebt geleerd, kunt u beginnen met het verhogen van de effectiviteit van het genereren van inkomsten met uw website. Ik zou mijn eigen strategie willen voorstellen voor het plaatsen van advertentieblokken op websites, waar de inhoud varieert van 2 tot 7000 tekens.

Naar mijn mening en ervaring kun je het beste 4 AdSense-advertenties per pagina plaatsen. De optimale oplossing is als 728 x 90 of adaptief blok onder de titel wordt geplaatst. Er moeten twee blokken in de hoofdtekst van de pagina worden geplaatst. Deze blokken worden willekeurig door de hele inhoud weergegeven. Het is wenselijk om 336 x 280 blokken in het lichaam te plaatsen. Het laatste blok van 300 x 600 komt het beste tot zijn recht in de websitebalk. Waar precies in de websitebalk het jouw bedrijf is. Ik plaatste het onderaan de websitebalk en het geeft me een goede winstgevendheid.

Natuurlijk is het niet de enige juiste manier, maar toch is het zeer effectief en leidt het gebruikers niet af van de hoofdinhoud. Afhankelijk van de omstandigheden kunt u zelfs 3 of 4 advertentieblokken toevoegen aan de hoofdtekst van het artikel op de websites met een zeer lange inhoud, waar u veel moet scrollen.

Ik hoop dat mijn adviezen nuttig zullen zijn en dat uw portemonnee u zal bedanken.

Bron: Oleg Andrijevskij

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie