Hoe u internet kunt gebruiken om uw financiële netwerkmarketingbedrijf op te bouwen

Hoe u internet kunt gebruiken om uw financiële netwerkmarketingbedrijf op te bouwen

U bent misschien een financiële marketeer of wilt er een worden, maar er zijn een paar upgrades die u moet aanbrengen in uw huidige marketingplan. Er zijn meestal minder financiële netwerkmarketeers die online strategieën gebruiken, maar dat begint te veranderen.

De reden is hoogstwaarschijnlijk dat er veel nalevingsproblemen zijn als het gaat om het op de markt brengen van financiële diensten aan het publiek. Maar het enige dat u misschien echt hoeft te doen, is samenwerken met uw juridische afdeling om uw e-mailberichten en sociale netwerkpagina’s goedgekeurd te krijgen door uw nalevingsafdeling.

Vaak zult u merken dat ze een vooraf goedgekeurde set e-mailberichten, brieven en video’s hebben die u naar uw markt kunt sturen. Hoe eerder je die gaat gebruiken, hoe verder je in het marketingspel zit.

Vervolgens moet u leren hoe u uw oude marketingmethode kunt omzetten in nieuwe en meer bijgewerkte marketingconcepten. Laten we drie belangrijke wijzigingen bekijken die u kunt gebruiken om dit mogelijk te maken.

1. Zelfbranding

Het oude concept: je zou zelden een financiële netwerkmarketeer vinden die op zijn eerste dag als financieel professional werd gebrandmerkt. Dat kostte vroeger tijd. Toen u zich destijds aanmeldde bij een financieel netwerkmarketingbedrijf, zou u eenvoudigweg van één carrière overstappen naar een parttime financieel strateeg; allemaal zonder pre-marketingstrategieën.

Bijgewerkt: vandaag kun je jezelf direct vanaf de poort markeren door eerst je eigen webpagina op internet te bouwen en door een aanwezigheid op sociale media te creëren. Vervolgens voegt u een beetje inhoud toe over wie u bent, samen met informatie over uw nieuwe bedrijf. Maar in plaats van toonaangevend te zijn met uw producten, zou u eerst moeten leiden met wie u bent, niet alleen met wat u verkoopt. Vervolgens komt informatie over uw nieuwe bedrijf.

2. Bouw uw markt op

Het oude concept: Vroeger volgde u het marketingsysteem van uw bedrijf, wat waarschijnlijk zou bestaan ​​uit het opschrijven van een top 100-lijst van mensen die u kent. Dan zou u die lijst beperken tot de meest gekwalificeerde prospects. Vervolgens zou je die prospects aan de telefoon gaan bellen om ze uit te nodigen voor een zakelijke bijeenkomst of een één-op-één presentatie waarbij je pijnlijk probeert niet te veel informatie over het bedrijf bekend te maken.

Bijgewerkt: nu neem je dezelfde lijst, vind je ze allemaal op sociale media en maak je vrienden met ze. Van daaruit kunt u ze uitnodigen om lid te worden van uw mailinglijst met een opt-in-box. Op dit punt kunt u hen op de automatische piloot informatie over uw nieuwe bedrijf sturen.

3. Uw markt aantrekken

Het oude concept: in het verleden waren er al deze scripts die je moest leren, zodat je je vrienden en familie kon bellen om naar een vergadering te komen, zodat ze een tijd konden plannen voor jou en je leider om naar hun huis te komen om te presenteren uw concepten.

Bijgewerkt: vandaag begin je met het maken van een lijst van degenen die al geïnteresseerd zijn in wat je doet. Dit bereik je door interessante content op je blogsite, artikelsites, social media-pagina’s en videomarketingpagina’s te plaatsen. Deze inhoud zal vervolgens mensen aantrekken die op zoek zijn naar wat u doet. U kunt dan een telefoontje opvolgen en hen doorverbinden om klant of zakenpartner te worden.

Dus nu is uw pagina gebouwd en ziet u er meteen goed en professioneel uit. Degenen die zich tot u aangetrokken voelen en wat u doet, zullen automatisch de poort binnenkomen via uw e-mail opt-in box. Binnenin vinden ze een reeks automatische berichten die hen op een elegante manier naar uw producten en diensten leiden. Zodra ze interesse hebben getoond, kun je ze een vervolggesprek geven om te sluiten. Uw prospects zijn doorgaans erg geïntrigeerd door dit punt en praten graag met u en ontmoeten elkaar zelfs om u beter te leren kennen.

Kom zeker eens langs op onze teamwebpagina voor toegang tot meer gratis inhoud.

Bron: La’Vette D. Grice

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie