Hoe u kunt verdienen met affiliate marketing – de praktische hulpmiddelen die u nodig heeft

Hoe u kunt verdienen met affiliate marketing – de praktische hulpmiddelen die u nodig heeft


Wil je AFFILIATE MARKETING doen en extra inkomen verdienen, maar weet je niet hoe?

U bent op de juiste plaats. Hier is de oplossing en tips voor u.

Deze blog behandelt alle belangrijke gebieden van affiliate marketing, zoals;

  • Een verkooptrechter maken

  • Voorverkoop

  • Bloggen om meer te verdienen

  • Versla je concurrentie

  • Uw campagnes testen en volgen

Na het afronden van deze blog, ben ik er zeker van dat je opgewonden zult zijn in afwachting van de komende grote betaalde dagen! Ik wacht met passie op je feedback om meer praktisch materiaal voor je te bouwen.

Dus laten we beginnen…

  1. EEN VERKOOPFUNNEL MAKEN

Het is een goed idee om uw verkeer naar uw website te sturen, in plaats van ze rechtstreeks naar de verkooppagina van de leverancier te sturen. Hier zijn enkele tips voor u;

A. Vertrouwen op te bouwen

Mensen kopen van degenen die ze kennen, leuk vinden en vertrouwen. Dus de manier om het te doen is bijvoorbeeld door ‘mailinglijst op te bouwen’. Door ze een gepersonaliseerde e-mail te sturen, zullen ze ’emotioneel’ een connectie met je maken. U kunt een gratis eBook, audioboek, een eventuele cadeaubon etc. aanbieden.

B. Maak een pagina

Alles wat je nodig hebt om een ​​korte pagina te maken die je prospects vertelt wat ze zullen krijgen als ze zich inschrijven voor je nieuwsbrief. Dat wil zeggen, welke voordelen zullen ze ontvangen?

C. Zorg goed voor je lezers

Als je je abonnees en prospects behandelt als geldautomaten (alleen contant), zullen ze dat voelen. En ze zullen onmiddellijk sneller van je wegrennen dan een vliegende straaljager.

Laat in plaats daarvan uw lezers zien dat u om hen geeft. Beloof nooit wat je niet kunt waarmaken.

Stel dat u hen had laten weten dat u elke week een “nieuwsbrief met rijke inhoud” zou geven. Maar je verstuurt maar één of twee e-mails per maand, dan krijg je teleurgestelde abonnees. En teleurgestelde abonnees stoppen met het lezen van je e-mails (of schrijven zich zelfs af).

2. PRE-SELLING – VERHOG UW CONVERSIEGRAAD

Schrijf productrecensies:

Schrijf niet alleen ‘positieve punten’ van uw product, wees eerlijk, schrijf zowel PRO’s als CON’s van uw product. Omdat je lezer weet dat niets ‘perfect’ is, zal het product dat ook niet zijn! Door op deze manier te behandelen, bouwt u een vertrouwensrelatie op met uw potentiële kopers.

Voer een productvergelijking uit als u twee of meer producten heeft. Mensen zullen er dol op zijn als je ze ‘onbewust’ helpt om een ​​product te kiezen.

Spreek altijd tot de verbeelding van mensen door afbeeldingen, video’s van uw product te tonen. Wees eerlijk tegen hen, “verplaats jezelf in de schoenen van de klant en kijk de dingen vanuit hun ogen”. Deze enkele kwaliteit zal leiden tot de hoogste conversies, als je het goed begrijpt.

3. Doe bloggen – verdien meer

Het is inmiddels geen geheim meer dat u uw bezoekers niet rechtstreeks naar de verkoopbrief van een leverancier moet sturen. Tot nu toe hebben we het vooral gehad over het omzetten van uw verkeer in nieuwsbriefabonnees.

U kunt snel een gratis website maken op http://www.wordpress.org. Het is zo eenvoudig, gebruiksvriendelijk en in hoge mate aanpasbaar en vereist geen technische training om uw eigen website te bouwen.

Je kunt ook een blog maken op http://www.blogger.com

· Maak een “product van de week”- of “featured post”-sectie op uw blog. Je kunt je blog up-to-date houden door een sectie met ‘uitgelichte berichten’ te maken waarin elke week een nieuw product wordt uitgelicht.

· Als je discussie op je blog aanmoedigt, creëer je een gemeenschapsgevoel. Niet alleen dat, maar door uw lezers met u te laten communiceren, kunt u een relatie met hen opbouwen. Dit zal resulteren in meer aangesloten commissies voor u. Je kunt over elk controversieel onderwerp schrijven en om commentaar/feedback vragen.

· Blog altijd regelmatig, minimaal één keer per week, om de lezer met u in contact te houden.

4. VERSLA JE CONCURRENTIE

Je hebt te maken met twee soorten concurrentie;

A. Concurrentie met degenen die vergelijkbare producten verkopen

B. En degenen die EXCATLY dezelfde producten verkopen.

Hier leest u hoe u uw concurrentie kunt verslaan en meer geld in uw zak kunt steken…

TIPS:

A. Geef uw prospects volop keuze met betrekking tot producten, zoals in een winkelcentrum.

B. Geef uw potentiële klanten de reden waarom ze bij u zouden moeten kopen, niet bij uw concurrenten.

Bied bijvoorbeeld freebie samen met het hoofdproduct (veters met schoenen), bied gratis e-mailconsultatie aan, bied gratis spullen aan (verrassingen zijn geweldig).

C. Een joint venture aangegaan met bekende marketeers en experts in uw niche. Op deze manier “leent” u hun geloofwaardigheid en zullen mensen u als een expert zien. Dit is uiteindelijk goed voor je portemonnee J

NS. Geld terug aanbieden aan uw klanten, klinkt vreemd voor u, laat me dat illustreren;

Laten we het voorbeeld nemen van een product van $ 100 met een commissie van 50%. In plaats van de volledige commissie van $ 50 in je zak te steken, kun je je commissie met je klant delen (ieder van jullie krijgt $ 25). Natuurlijk vertel je je klant niet dat je een commissie deelt. In plaats daarvan biedt u gewoon een “cashback” aan (vermeld de vervaldatum van deze aanbieding)

Doorgaan met…

Geef me alsjeblieft je feedback om je nog beter van dienst te zijn in de volgende affiliate marketingblog van dezelfde serie.

Bron: Majid Hussain

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie