Hoe u kunt voorkomen dat uw financiële website wordt bestraft door Google

Hoe u kunt voorkomen dat uw financiële website wordt bestraft door Google

Als u een financiële website beheert, kunt u het een en ander leren van Google. Bij Google proberen ze hun klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn, en ze weten hoe ze dat moeten doen. Als u de geest van de inhoudsrichtlijnen van Google volgt, zult u ook uw bezoekers tevreden stellen.

Blijf op de hoogte van Google. U zakt naar beneden op de ranglijst als uw inhoud en siteontwerp voldoen aan hun steeds veranderende inhoudsvereisten. Wanneer u iets doet dat in strijd is met de richtlijnen van Google, wordt u bestraft. Hun doel is niet om u te straffen, maar om de inhoud die de gebruikers leuk zullen vinden te verbeteren en de rest naar beneden te duwen op de ranglijst.

Wanneer Google updates uitvoert, doet het dit om goede redenen. Deze veranderingen kunnen echter inhoud van slechte kwaliteit van de kaart halen. Een voorbeeld is de Penguin-update van 2012, beschreven als een webspam-algoritme, dat invloed had op 1 op de 10 zoekresultaten.

Sinds 2012, de Penguin-update, heeft het verschillende iteraties ondergaan. Het werkt in realtime, wat betekent dat nieuwe bedrijven een paar maanden niet meer weg kunnen komen met inhoud of site-ontwerp van slechte kwaliteit totdat ze eraan toe zijn hun aanbod te verbeteren. Google zal deze sites onmiddellijk herkennen en behandelen.

En Penguin is slechts een van de vele algoritmen die Google gebruikt om de kwaliteit van zijn zoekresultaten te behouden. Aangezien Google een bedrijf met een druk op de knop kan vernietigen, kunt u maar beter weten wat ze doen en wanneer.

Als je hard aan je site hebt gewerkt, maar deze nog steeds niet goed scoort, ben je misschien ergens voor gestraft zonder het te beseffen. Als u naar uw merknaam zoekt en uw site slecht scoort, of als uw pagina één positie zonder duidelijke reden is verschoven naar pagina twee of drie, bent u hoogstwaarschijnlijk bestraft.

Google kondigt niet altijd de wijzigingen aan die het aanbrengt. Er zijn echter veelvoorkomende redenen om bestraft te worden, dus we raden u aan deze eerst te bekijken.

Dubbele inhoud
Of het nu binnen uw domein of op het internet wordt gevonden, dubbele inhoud zorgt ervoor dat Google in de problemen komt.

Sommige mensen creëren opzettelijk dubbele inhoud om niet-kwaadaardige redenen. U hebt bijvoorbeeld een pagina met inhoud en een dubbele pagina die eenvoudig is opgemaakt om af te drukken.

In dit soort situaties moet u uw voorkeurs-URL aan Google aangeven. Dit wordt canonicalisering genoemd. Een manier om dat te doen is door Search Console te gebruiken.

Google geeft er de voorkeur aan als je niet probeert te voorkomen dat zijn spiders naar pagina’s kijken (zoals door een robots.txt-bestand te gebruiken). Het is veel gelukkiger als je canonicalization gebruikt om het te vertellen welke pagina’s dubbel zijn en welke pagina je voorkeur heeft.

U kunt ook voorkomen dat u wordt gestraft voor dubbele inhoud door:

consistent zijn over het formaat dat u gebruikt om intern naar pagina’s te linken;
het gebruik van 301-omleidingen als u uw site heeft geherstructureerd;
het minimaliseren van herhaling van standaardteksten, bijvoorbeeld door lange copyrighttekst onderaan elke pagina te vermijden en deze te vervangen door iets korters dat linkt naar uw belangrijkste copyrightinformatiepagina;
vermijd tijdelijke aanduidingen als u bezig bent met het (her)ontwerpen van uw site;
het consolideren of onderscheiden van pagina’s met vergelijkbare inhoud.
Sommige mensen creëren dubbele inhoud op verschillende domeinen om opzettelijk hun zoekwoordgebruik te vergroten en hoger in de ranglijst te komen. Google wil niet dat zijn gebruikers een hele pagina met links te zien krijgen die allemaal dezelfde inhoud leveren.

Google lijdt niet aan dit soort bedrog. Het zal deze domeinen straffen zonder erbij na te denken.

Links kopen
Het hebben van meer sites die naar de uwe linken, werd vroeger beschouwd als bewijs van het nut en de kwaliteit van uw site. Tegenwoordig is één link van een website van hoge kwaliteit echter veel meer waard dan veel links van websites van lage kwaliteit.

Als u links koopt, is de standaard van sites die naar u linken waarschijnlijk erg slecht. Dit komt niet alleen je rankings niet ten goede, maar het zal zelfs tegen je ingaan.

Te veel wederzijdse links
Net als bij het kopen van links, is Google te veel wederkerigheid een teken dat u probeert de ranglijst te manipuleren in plaats van een kwaliteitservaring voor uw bezoekers te bieden.

Het antwoord? strafbaarstelling.

Niet genoeg uitgaande links
Google verwacht van websites van hoge kwaliteit dat ze begrijpen dat ze niet op zichzelf staan ​​en dat er andere sites zijn die gebruikers mogelijk nuttig vinden. Bijna elk bedrijf heeft gratis producten, diensten en informatie. Google beloont bedrijven die een bredere kijk hebben op de behoeften van hun klanten.

Gebroken interne links – Als u verbroken links op uw website heeft, betekent dit dat uw bezoekers in kuilen vallen en elkaar in doodlopende wegen tegenkomen. Aangezien Google de best mogelijke ervaring voor zijn gebruikers wil, bestraft het websites die niet voor hun infrastructuur zorgen.

Gebroken externe links – Linken naar kwaliteitssites wordt door Google positief beoordeeld. Als de details van die pagina’s echter veranderen, blijft u achter met verbroken externe links, gefrustreerde bezoekers en een mogelijke boete van Google.

Keyword stuffing – Sinds de Penguin-update in 2012 zijn keyword stuffing en andere pogingen om zoekresultaten te manipuleren snel uit de mode geraakt.

De beste benadering van SEO is om je bewust te zijn van de zoekwoorden waarnaar je doelgroep zal zoeken en deze op een natuurlijke manier te gebruiken in echt nuttige inhoud.
Overmatig gebruik van meta-trefwoorden – Dit is vergelijkbaar met het vullen van zoekwoorden, maar in dit geval vul je de metatags in plaats van de hoofdinhoud. In wezen zijn uw meta-zoekwoorden bedoeld om zoekmachines en hun gebruikers te helpen de inhoud van uw site te begrijpen.

Overdrijven met meta-trefwoorden is het equivalent van die enveloppen waar reclameboodschappen over de hele envelop worden afgedrukt. U hoeft niet eens de envelop te openen om te weten dat u tijdverspillende spam heeft ontvangen. Doe dit met Google en zij zullen uw site op de zwarte lijst zetten en verder gaan.

Gesponnen inhoud – gesponnen inhoud is geherformuleerde inhoud. De enige originaliteit die u in deze artikelen kunt verwachten, is creatief gebruik van een thesaurus. Gesponnen artikelen kunnen de grenzen van de grammatica verleggen, aangezien schrijvers ernaar streven bestaande inhoud te herschrijven met als enig doel om antiplagiaatsoftware te omzeilen.

Er zijn veel artikelen geschreven over hoeveel inhoud je nodig hebt voor je website en hoe vaak je moet posten. Te weinig artikelen spreken over hoe kwaliteit het wint van kwantiteit.

Een site die origineel, nuttig, deskundig advies biedt, zal zijn bezoekers beter van dienst zijn dan websites die goedkope schrijvers betalen om inhoud te draaien.

Google is het daarmee eens.

Slechte mobiele websites – Google houdt van mobiel. Zoals typisch is voor Google, komt dit omdat de gebruikers van Google van mobiel houden.
Het aantal zoekopdrachten via mobiel internet overtrof in 2014 de zoekopdrachten op desktops. Het percentage webpagina’s dat via mobiele apparaten wordt bezocht, neemt wereldwijd toe.

Met toegang tot bergen data en een directe lijn naar de wensen van zijn gebruikers, weet Google dat mobiel cruciaal is. Als u niet voldoet aan de behoeften van mobiele gebruikers, kunt u verwachten dat uw site naar beneden zal schuiven op de ranglijst ten gunste van sites met mobiele versies of een responsief ontwerp.

Een van de recentere toevoegingen aan Google’s idee van wat een goede mobiele site maakt, betreft pop-ups. Pop-ups kunnen effectief zijn voor het genereren van leads, omdat ze veel e-mailadressen vastleggen. Ze zijn echter ook erg opdringerig en kunnen de ervaring van een bezoeker belemmeren, vooral via mobiel.

Dankzij de ‘Intrusive Interstitial’-update worden pop-ups die een hele pagina beslaan, beschouwd als een barrière voor de gezochte inhoud. Sites die ze gebruiken, worden bestraft door Google.

Naast het feit dat uw site hoger op de ranglijst komt te staan, moet u best practices volgen om te voorkomen dat u de andere kant op gaat. Het landschap van het internet is altijd in ontwikkeling. Terwijl sommige factoren voor het leveren van kwaliteit, nuttige websites gezond verstand zijn, vereisen andere wat expertise om te begrijpen, te ontrafelen en te repareren.

Het hebben van financiële expertise en het vermogen om deze aan uw bezoekers te leveren, is essentieel voor uw succes, maar dat is niet genoeg om ervoor te zorgen dat u het goed doet in de ranglijst.

Om ervoor te zorgen dat uw financiële website uw bezoekers de best mogelijke ervaring biedt en onnodige bestraffing door Google voorkomt, neemt u contact op met een financiële webdesignprofessional met jarenlange ervaring in financiële dienstverlening en webdesign.

Bron: Dan Stark

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie