Hoe u Microsoft Security Essentials-foutcode 0x80070715 op Windows 7 of Windows Vista kunt oplossen

Hoe u Microsoft Security Essentials-foutcode 0x80070715 op Windows 7 of Windows Vista kunt oplossen

Wanneer u uw Windows Vista of Windows 7-installatie langer dan een maand gebruikt, lijkt afnemende prestatie bijna onmogelijk te voorkomen. Windows begint u generieke foutcodes te geven. Een voorbeeld is de “Microsoft security essentials foutcode 0x80070715”. In dit artikel leert u hoe u dit handmatig kunt oplossen, wat de oorzaak van deze fout is en hoe u deze generieke fouten in de toekomst kunt voorkomen.

De oorzaak van Microsoft security essentials foutcode 0x80070715

Deze fout kan verschillende oorzaken hebben. De meest waarschijnlijke oorzaak van deze specifieke fout zijn de gedeelde afhankelijkheden. Net als elke andere Windows-toepassing (Microsoft of derden), vertrouwt Microsoft Security Essentials op gedeelde afhankelijkheden. Dit zijn codebibliotheken die opnieuw worden gebruikt, zodat ze niet opnieuw hoeven te worden geschreven voor nieuwe software. Het nadeel is dat als een van deze afhankelijkheden beschadigd raakt, andere software die de afhankelijkheden gebruikt ook beschadigd raakt.

Het is bijna onmogelijk om zelf de gebreken te lokaliseren om het te repareren, maar je kunt proberen het handmatig op de andere manier te repareren

Fix Microsoft security essentials foutcode 0x80070715 op Windows 7 of Windows Vista

De beste manier om deze fout op te lossen, is door eerst al uw tijdelijke bestanden, cookies en foutopsporingslogboeken te wissen. U kunt dit handmatig doen (via de internetopties, configuratiescherm, softwaremanager) of automatisch met een registry cleaner. De volgende stap is om de betrokken Windows-componenten opnieuw te installeren. Voor Microsoft Security Essentials ligt het probleem vaak bij de Windows Update-component.

Verwijder daarna MSE en verwijder de rest van de registersleutels en instellingen met een registeropschoonprogramma. Voer de Windows-update uit en installeer Microsoft Security Essentials opnieuw. Nu zou het weer moeten werken.

Bron: Celly Kayser

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie