Hoe u onbekende fout 0x8004060C in Microsoft Outlook kunt oplossen

Hoe u onbekende fout 0x8004060C in Microsoft Outlook kunt oplossen

Het artikel is bedoeld om gebruikers te helpen weten wat de onbekende fout 0x8004060C is in Microsoft Outlook en hoe deze met eenvoudige methoden kan worden opgelost. De hier beschreven methoden zijn tot op heden eenvoudig en correct. Het wordt nog steeds aanbevolen dat gebruikers de instructies nauwkeurig volgen om het gewenste probleem op te lossen zonder de gebruikelijke Microsoft Outlook-problemen tegen te komen en uiteindelijk contact op te nemen met de technische ondersteuningsdiensten van Microsoft.

Kunt u geen e-mails verzenden of ontvangen in Microsoft Outlook 2002? Bent u op zoek naar een permanente oplossing om de foutmelding ‘Taak ‘Microsoft Exchange Server – Ontvangen’ gerapporteerde fout (0x8004060C): ‘Onbekende fout 0x8004060C’ op te lossen? Zo ja, dan is het artikel iets voor jou. Onbekend 0x8004060C is een van de meest voorkomende fouten in Outlook 2002 die optreedt wanneer de grootte van het overall.pst-bestand groter is dan de capaciteit (2 GB). Outlook stopt dan met communiceren met de server om te voorkomen dat de bestaande bestanden beschadigd raken. Nu u begrijpt waarom het probleem zich voordoet, gaan we aan de slag om het probleem op te lossen.

Instructies:

Open Outlook, klik met de rechtermuisknop op de Verwijderde items map en selecteer de Map met verwijderde items leegmaken. Als u om een ​​bevestiging wordt gevraagd, klikt u op de Ja knop. Het is een must om de map leeg te maken, omdat onnodige e-mails alleen maar bijdragen aan de rommel in uw mailbox en dan problemen zoals deze veroorzaken.

Anders dan de Verwijderde items map, verwijder alle ongewenste, onnodige e-mails of bijlagen (die u niet langer nodig heeft) uit uw mailbox vanwege de hierboven goed uitgelegde reden.

Verklein de grootte van het.pst-bestand door het te comprimeren. Dit lost het probleem alleen op voor de tijd totdat er meer e-mails binnenkomen en de bestandsgrootte weer de limiet overschrijdt. Daarom is het een tijdelijke oplossing, maar moet worden uitgevoerd.

Maak een nieuw.pst-bestand en splits uw Outlook-gegevens erin op. Dit is de gemakkelijkste oplossing om uw Outlook-gegevens uit te voeren en op te slaan.

Als het probleem zich blijft voordoen, download dan a.pst split-software van een vertrouwde website. U kunt kiezen uit verschillende gratis of betaalde.pst gesplitste softwareversies, afhankelijk van uw gemak. Sla het bestand op de gewenste locatie op waar het gemakkelijk toegankelijk is. Als u klaar bent, zoekt u het bestand, dubbelklikt u erop en voert u het uit. Wacht tot het proces is voltooid en uw Outlook-gegevens in verschillende kleine.pst-bestanden zijn gesplitst.

De beste oplossing is om uw Windows XP Service Pack (SP) te upgraden via Microsoft of Windows Updates of de website van Microsoft te bezoeken om de nieuwste SP te verkrijgen. Hiermee wordt de fout van de limiet van 2 GB verwijderd en kunt u blijven genieten van het verzenden of ontvangen van e-mails in Outlook.

Aanvullende tips:

Stel Windows Updates in om de nieuwste updates automatisch te downloaden. Dit bespaart u de pijn van het handmatig onthouden en downloaden van de updates.

Bron: Kumar Gandharva Jha

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie