Hoe u partnerprogramma’s kunt promoten en verkopen kunt krijgen?

Hoe u partnerprogramma’s kunt promoten en verkopen kunt krijgen?

Affiliate marketing is een bekende manier om online geld te verdienen. Maar er zijn veel mensen die proberen om partnerprogramma’s te promoten. Daarom is het belangrijk om verkeer naar uw gelieerde links te leiden, zodat mensen bij u kopen en niet bij uw concurrenten.

Bloggen

Je eigen blog is een van de beste plaatsen om gelieerde links onder de aandacht te brengen. Je blog zou het middelpunt van al je marketingacties moeten zijn, dus maak er het beste van met geweldige inhoud. De inhoud die u maakt, kan helpen bij het verkopen van producten. Artikelen en posts bieden het kader voor uw link. U kunt zich concentreren op een veelvoorkomend probleem dat uw publiek heeft en vervolgens een aangesloten product als oplossing aanbieden.

Sociale media

De kans is groot dat je al een account hebt bij enkele van de beste sociale-medianetwerken, zoals Facebook of Twitter. Maar je mag affiliate-aanbiedingen niet te vaak promoten op sociale media, simpelweg omdat je dan op een spammer gaat lijken. De aangesloten producten die u promoot, kunnen de oplossingen zijn waarnaar ze op zoek zijn. Je berichten kunnen spraakzaam zijn, een veelvoorkomend pijnpunt bespreken en vervolgens een aangesloten product voorstellen dat kan helpen. Je zou ook een recensie kunnen plaatsen.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

De woorden op je website geven aan de zoekmachine, zoals Google, aan waar het over gaat. Wanneer mensen een zoekopdracht uitvoeren naar een specifiek onderwerp, levert Google zoekmachineresultatenpagina’s (SERP’s) met wat volgens hun formule (of algoritme) de meest relevante pagina’s zijn.

De inhoud van uw website moet ten minste één trefwoord bevatten. Trefwoorden zijn het soort woorden dat uw potentiële klanten zouden gebruiken bij het online zoeken naar het soort inhoud en producten dat u te bieden heeft. De titel van uw artikel, recensie of post moet ten minste één trefwoord bevatten.

Beoordeel berichten en video’s

Recensieberichten die een legitieme uitstraling van autoriteit en waarheid hebben, zijn het perfecte kader voor het plaatsen van een gelieerde productlink om commissie te verdienen. U moet alleen beoordelingen schrijven van producten waarmee u bekend bent, en uw beoordelingen moeten zo oprecht mogelijk zijn. Anders krijg je de reputatie dat je bereid bent om oude onzin te promoten, wat je status als expert in je niche schaadt.

Email reclame

Een van de belangrijkste problemen wanneer u partnerprogramma’s promoot, is dat u veel tijd en moeite besteedt aan het genereren van verkeer naar sites van leveranciers. Als ze doorklikken naar de leverancier zonder ooit met u te communiceren, zult u deze bezoekers waarschijnlijk nooit meer zien. Maar als u ze op uw e-mailmarketinglijst plaatst, krijgt u de kans om een ​​relatie met hen op te bouwen en als ze eenmaal op uw lijst staan, kunt u ze regelmatig op de markt brengen.

De beste manier om ze op uw e-maillijst te krijgen, is door een stimulans aan te bieden, zoals een gratis eBook, eCourse of een ander zeer nuttig informatief item dat mensen in uw niche leuk zouden vinden.

Bron: Jon Allo

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie