Hoe u Think and Grow Rich kunt toepassen om uw leven te veranderen!

Hoe u Think and Grow Rich kunt toepassen om uw leven te veranderen!

Napoleon Hill is een zeer intelligente man die 20 jaar van zijn leven heeft gewijd aan het bestuderen van multimiljonairs en met eigen ogen heeft gezien hoe ze succesvol worden. Niet alleen werd hij zeer succesvol in het bereiken van zijn doel, hij paste ook wat hij leerde in zijn leven toe en werd zelf extreem rijk.

Ik heb Think and Grow Rich meer dan vijf keer gelezen en ik moet zeggen dat vijf niets is vergeleken met degenen die dit boek meer dan zestig keer hebben gelezen. De kracht die dit boek bevat, kan je leven voor altijd veranderen en ik wil dat je vandaag zonder enige verwarring aan de slag gaat en een heldere geest hebt waar je naartoe gaat.

Als je dit boek maar één keer hebt gelezen, raad ik je aan het meer dan één keer te lezen om een ​​beter begrip te krijgen. Houd bij het voor de tweede keer lezen een markeerstift naast je en onderstreep de beste delen in het boek.

Voor degenen die dit boek al meer dan eens hebben gelezen, wil ik dat je pen en papier pakt en een lijn op het papier trekt. Zet aan het begin van je regel het jaar waarin we ons bevinden. Schrijf onder of boven die regel hoeveel geld je wilt verdienen en zet een deadline aan het einde van de regel, zodat je weet wanneer dat doel wordt bereikt.

Voeg toe wat je ervoor teruggeeft om het doel te bereiken. Ik zal me bijvoorbeeld voorstellen en geloven dat ik al in het bezit ben van het geld, en ik zal elke dag actie ondernemen totdat mijn doel werkelijkheid wordt.

Zodra je je doel hebt opgeschreven, pak je het papier en plak je het ergens in je slaapkamer, dus als je gaat slapen en elke ochtend wakker wordt, ligt het geschreven doel voor je. Lees je doel drie keer per dag hardop voor jezelf met een heel sterk en positief gevoel.

Neem vervolgens nog een vel papier en schrijf op waarom je zoveel geld wilt verdienen. Dit zal een brandend verlangen in je creëren, zodat je de bruggen achter je zult verbranden, zodat er geen weg meer terug is.

Zoals Napoleon Hill al zei, het gaat niet alleen om hard werken. Natuurlijk is hard werken een groot deel van succesvol zijn. Maar er is visie, brandend verlangen, geloof/geloof, en dan komt de wil om actie te ondernemen.

Bron: Steve Hakoyan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie