Hoe u uw AdSense-CPC met vele vouwen kunt verhogen – enkele ideeën

Hoe u uw AdSense-CPC met vele vouwen kunt verhogen – enkele ideeën

Hoewel AdSense de koning is van contextueel adverteren, raken veel AdSense-uitgevers gefrustreerd door de kosten per klik (CPC) die ze krijgen. Het is echt een hartenbreker als je ziet dat de gemiddelde AdSense-CPC $ 0,01 is. Echt waar. Sommigen beweren zelfs dat het Adcent is in plaats van AdSense. Hier ga ik enkele open geheimen delen die een glimlach op uw gezicht kunnen toveren als u naar uw AdSense-CPC kijkt.

  • Check eerst of je in de val loopt van slimme prijzen. Kom er overheen. Een slim geprijsd account verlaagt de gemiddelde CPC aanzienlijk.
  • Overweegt u Google hitmap bij het positioneren van uw banners of linkunits? Google hit map spreekt onderzochte resultaten met betrekking tot de prominente plaatsen waar mensen de neiging hebben om te kijken.
  • Verandert u steeds de kleurencombinatie van de advertentieblokken om de beste te vinden?
  • Richt je je op het juiste zoekwoord?

Dit is erg belangrijk zolang het de AdSense CPC betreft. Als u zich richt op of schrijft op een zoekwoord waar adverteerders niet veel bieden, bijv. CPC is al lager, hoe verwacht u dan goedbetaalde advertenties aan te trekken. U moet dus een goed trefwoordonderzoek uitvoeren voordat u ergens over schrijft.

Het gratis hulpprogramma voor zoekwoorden van AdWords is een van de beste hulpprogramma’s voor zoekwoorden om uw zoekwoordenonderzoek zonder budget uit te voeren. U kunt ook voor premium hulpprogramma’s voor trefwoordonderzoek gaan, als uw portemonnee dit toelaat. Zoek zoekwoorden die niet al te concurrerend zijn, maar met een hogere gemiddelde AdSense-CPC. Dit is waar u zoekwoorden in uw niche kunt vinden om AdSense op de juiste manier te gebruiken.

  • Schrijf je voor mensen met verstand van internet? mensen hebben de neiging om Google-advertenties te vermijden. Degenen die AdSense al kennen, zullen eerder niet op de advertenties klikken. Probeer te schrijven voor een bepaald deel van de mensen die niets weten over AdSense en het hele ding om online geld te verdienen (MMO).
  • “Minder is meer” – Je kunt het testen. Gebruik minder advertentiebanners. Gebruik in plaats van 3 banners 1 of 2 banners op een zeer prominente plaats. AdWord (Advertising Network of Google) bieders bieden hoger voor een betere plaatsing van hun advertenties. Let wel.
  • Test verschillende sjablonen voor uw site of blog om de positionering van advertenties te optimaliseren. Plaatsing van AdSense-advertenties en verschillende kleurencombinaties zijn de manieren om hetzelfde te optimaliseren.
  • Gebruik de sectietargeting van Google om relevante advertenties aan te trekken, maar wees voorzichtig. Want als je het misbruikt, blijken alle advertenties Public Service-advertenties (PSA’s) te zijn.
  • Injecteer (latente semantische indexering) LSI-zoekwoorden in combinatie met de primaire zoekwoorden om de AdSense-bot het thema van uw pagina te laten begrijpen en relevante advertenties weer te geven. Dit is erg belangrijk wat betreft CTR. En een goede CTR betekent goed geld.

Hoop dat het helpt. Bezoek OnlineMoneyKey: verdien online geld in India voor meer informatie.

Bron: Chandan Das

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie