Hoe u uw blogverkeer sneller kunt vergroten

Hoe u uw blogverkeer sneller kunt vergroten

Een blog maken en erop posten is niet het einde van alles. U moet het populair maken en promoten om er verkeer op te genereren. Wat je ook post nadat je zo hard hebt gewerkt, je hebt reactie van het publiek nodig in de vorm van opmerkingen en shares. Hier zijn enkele manieren waarop u het verkeer op uw blog kunt vergroten:

Ken uw doelgroep

U moet de interesses van uw doelgroep evalueren en dienovereenkomstig uw inhoud maken. Het evalueren van de behoeften van je publiek is van cruciaal belang om succesvol te zijn als blogger. Als je dat niet doet, kijk je naar het missen van de roos. Het ontwikkelen van de inhoud volgens de vereisten van uw doelgroep is iets dat uw succes op de lange termijn zal bepalen. Begin met het ontwikkelen van een buyer persona. Buyer persona omvat de demografische en algemene interesse van het publiek.

Produceer groenblijvende inhoud

Creëer inhoud die met het verstrijken van de tijd niet irrelevant wordt. Een dergelijk type inhoud kan voor altijd op het web blijven bestaan ​​en wekt de aandacht van de kijkers voor een lange tijd. Zorg ervoor dat u geen tijdgevoelige gerelateerde gebeurtenissen schrijft die op een bepaald moment behoorlijk populair lijken en vervolgens hun glans verliezen onmiddellijk nadat het nieuws oud is geworden.

Trefwoorden en SEO gebruiken

Als u veel verkeer op uw website wilt genereren, is het gebruik van SEO-gerelateerde zoekwoorden absoluut essentieel. Als je blogposts gaat schrijven die geen zoekopdrachten op Google verzamelen, heeft dat geen zin; in feite verspil je letterlijk je tijd en energie door al die inspanningen te leveren. Google zorgt dagelijks voor talloze zoekopdrachten op internet.

Long tail-zoekwoorden zijn zoekwoorden met meer dan 3 woordgroepen die gericht verkeer op Google genereren. Gebruik zo’n long tail-woord dat uw kans vergroot om hogere posities in Google te krijgen. U kunt ook de hulp van de Google Keyword Planner gebruiken om lange zoekwoordzinnen te genereren die een hoog volume en een lage/gemiddelde concurrentie genereren. Een SEO-bedrijf of een ander deel van de wereld kan u helpen een gerichte hoeveelheid verkeer te genereren.

De kracht van influencers gebruiken

Beïnvloeders of beroemde mensen die een niche voor zichzelf hebben veroverd in uw doelmarkt, kunnen u helpen de populariteit van uw blog enorm te vergroten. Influencers hebben een grote aanhang en hebben een groot aantal supporters via verschillende platforms op sociale media. Laat ze voor je schrijven, zodat ze een bijdrage leveren aan je blog.

Door ze te laten deelnemen aan uw bloggerelateerde activiteiten, zal de bal voor u aan het rollen gaan om de juiste snaar te raken. Ze brengen een krachtig distributienetwerk met zich mee. Als u hen vraagt ​​​​om uw blog op hun berichten te vermelden, en uw berichten op hun sociale media-accounts te delen, zult u zeker opvallen.

Voltooi je metabeschrijving en h1-tags

Het zoekwoord waarop u zich richt, moet ook aanwezig zijn in uw titel, URL en beschrijving. Vanuit het SEO-perspectief is het een goed idee om uw zoekwoorden in de metabeschrijving en H1- en H2-koppen in te voegen. Meta description is een zin die je blogpost kort beschrijft.

Uploadsnelheid van je blog

Google heeft herhaaldelijk verklaard dat de uploadsnelheid van een website een van de belangrijkste criteria is om hoog in Google te komen. Dat geldt ook voor je blog. Als je blog te langzaam uploadt en niet snel genoeg komt, zullen ze je website niet eens bezoeken. In plaats daarvan zullen ze op de terugknop drukken en doorgaan naar het volgende Google-resultaat. Zorg ervoor dat de blog is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Het maakt niet uit of het een website-ontwerpbedrijf is of ergens anders, de uploadsnelheid van een website is een belangrijk criterium. Als u de snelheid van uw website wilt testen, kunt u naar Google Insights gaan en de huidige laadsnelheid van de blog achterhalen. Door een score op 10 te krijgen, kunt u erachter komen hoe snel uw laadsnelheid is.

Bron: Amit Kumar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie