Hoe u uw gadgets veilig kunt houden tijdens een avontuurlijke reis

Hoe u uw gadgets veilig kunt houden tijdens een avontuurlijke reis

Een avontuurlijke reis maken kan geweldig leuk zijn, vol spanning en adrenaline. De uitdaging is om je gadgets tijdens deze reis veilig te houden. Er zijn zoveel manieren waarop je gadgets in gevaar kunnen komen: zakkenrollers, je laat ze vallen in een rivier, canyon, vanuit een rijdend voertuig, enzovoort.

Je zou gewoon zonder al je gadgets kunnen vertrekken en volledig off-grid gaan, maar dat is misschien niet zo’n goed idee, vooral niet als je op een avontuurlijke reis gaat. Deze gadgets helpen u om op korte termijn hotels te vinden, het lokale openbaar vervoersysteem te begrijpen, talen te vertalen om u te helpen beter te communiceren, geldoverdrachten, GPS, enz.

Dus, hoe zorg je ervoor dat deze handige apparaatjes beschermd zijn tijdens je avonturen? Hier zijn een paar tips om u te helpen.

Sluit een reisverzekering voor gadgets af

Voordat u iets anders doet, moet u al uw gadgets verzekeren. De meeste goede reisverzekeringen bieden een reisverzekering voor gadgets die uw gadgets dekt. Als u op avontuurlijke reizen bent, bestaat de kans dat uw gadgets verloren, gestolen of beschadigd raken. Als ze echter verzekerd zijn, duurt het maar een paar dagen om ze te laten vervangen.

Heb NIET te veel gadgets

Als je minder gadgets bij je hebt, is er ook minder kans op schade, verlies of diefstal. Het hebben van teveel gadgets trekt de aandacht, waardoor de kans groter is dat je dure apparaten gestolen worden. Het is ook gemakkelijker om ze uit het oog te verliezen als je te veel gadgets hebt. Het beste wat je kunt doen, is gewoon een of twee gadgets bij je hebben op reis; meestal zijn een smartphone en een camera voldoende.

Gebruik een eenvoudige over-de-schoudertas om uw gadgets op te bergen

Als je een mooie tas bij je hebt waarin je je gadgets hebt gestopt, lok je problemen uit. Koop in plaats daarvan een onopvallende over-de-schoudertas die je in een drukke ruimte voor je kunt vasthouden. U kunt zelfs investeren in een van die antidiefstaltassen die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn.

Verander uw camerariem

Niets nodigt meer onwelkome aandacht uit dan een camerariem die reclame maakt voor het merk van uw camera. Verander je camerariem in iets onopvallends en onopvallends, zodat zelfs als de riem uit je tas hangt, niemand er aandacht aan schenkt.

Maak gebruik van de hotelkluis

De meeste hotels hebben een kluis in hun kamers. Gebruik het dus. Uw verzekeringsmaatschappij dekt geen diefstal uit hotelkamers als de gadgets niet in een kluis zijn bewaard. En als je de hele dag op pad gaat om deel te nemen aan een avontuurlijke activiteit, dan wil je niet te veel bagage op de hals halen.

Deze ideeën klinken misschien overdreven, maar onthoud dat die apparaten die je hebt een aardige cent kunnen kosten als je alles bij elkaar optelt. En vergeet niet, alle mensen zijn niet slecht, je kunt geluk hebben en een barmhartige Samaritaan vinden die je verloren of gestolen gadgets zal opsporen en aan je teruggeven.

Bron: Neil Clymer

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie