Hoe u uw gezin kunt beschermen tegen de radioactieve wifi-routers

Hoe u uw gezin kunt beschermen tegen de radioactieve wifi-routers

Momenteel zijn er verschillende manieren om een ​​thuisnetwerk op te bouwen. En bijna de meeste gezinnen zouden een extra wifi-router aansluiten, zelfs als ze al een vast internet hebben, zodat ze hun mobiele apparaten overal in huis kunnen gebruiken. Om dit te doen, moet je niet alleen de wifi-router goed installeren en configureren, maar ook letten op de straling die het apparaat kan veroorzaken. Zoals we allemaal weten, brengt de straling altijd schade toe aan het centrale zenuwstelsel van het menselijk brein. Dus, wat moet u doen om de schadelijke straling tot een minimum te beperken en de gezondheid van uw gezin te beschermen?

Hoe schadelijk de straling van wifi-routers is

Zoals hierboven al vermeld, heeft straling van de wifi-router wel een irriterend effect op het centrale zenuwstelsel van het menselijk brein. Het manifesteert zich in vermoeidheid, prikkelbaarheid, hoofdpijn en slapeloosheid, die ontstaan ​​als gevolg van een te grote elektromagnetische achtergrond. De stralingsfrequentie ligt op 2,4 GHz, wat ongeveer gelijk is aan de frequentie van de magnetron, maar toch een paar duizend keer minder.

4 tips om de straling te minimaliseren en de gezondheid van uw gezin te beschermen

Ten eerste, als het internet niet wordt gebruikt wanneer u thuis bent, moet de wifi-router worden losgekoppeld van het lichtnet. Slapen naast het geactiveerde toegangspunt wordt afgeraden, laat staan ​​op zeer korte afstand ervan werken.

Ten tweede, als wifi aan de telefoon is, moet dit ofwel worden opgenomen, of niet constant ernaast blijven. Vooral jij en je gezin kunnen beter niet slapen met het meegeleverde bronsignaal door de telefoon op het volgende kussen te leggen. Wat betreft de vaste wifi-router is het wenselijk om deze in het midden van het appartement te plaatsen. U moet proberen een plaats te kiezen die het verst verwijderd is van de plaatsen waar uw gezin het vaakst verblijft.

Ten derde kunt u het zendvermogen van de routers aanpassen. het is niet nodig om het krachtigste niveau aan te zetten om het beste signaal te krijgen. Een gemiddeld signaalniveau zou voldoende zijn voor routinematig gebruik.

Tot slot kun je een box gebruiken om de straling van de wifi-router te isoleren. De antenneboxen van de anti-straling WiFi-modem kunnen de elektromagnetische straling absorberen en deze vervolgens omzetten in warmte-energieverbruik, wat geen tweede vervuiling zou veroorzaken. Ze verminderen de straling tot 94,4% en zouden het signaal niet negatief beïnvloeden.

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie