Hoe u uw koptelefoon gebruikt met de nieuwe iPhone 8 mobiele telefoon

Hoe u uw koptelefoon gebruikt met de nieuwe iPhone 8 mobiele telefoon

Apple kondigde vorig jaar enkele van zijn beste telefoons aan, zoals iPhone X, iPhone 8 en iPhone Plus. Deze apparaten hebben enkele van de opwindende functies, zoals draadloos opladen en een weergave met hoge resolutie.

Toen Apple zijn iPhone 7-telefoon uitbracht, ontbrak er een koptelefoonaansluiting en mensen vroegen zich af hoe ze de aankomende iPhone 8 zouden gebruiken. Maar het goede nieuws voor de Apple-fans is dat je met de nieuwe iPhone 8 je gewone oude oortelefoons kunt aansluiten.

De meest bekende bijgewerkte functie in de nieuwe iPhone houdt verband met hun potentieel om draadloos op te laden. Dit is iets dat de vorige modellen misten, alleen vanwege hun ontwerpstructuur.

Maar nu biedt Apple de mogelijkheid van draadloos met zijn oortelefoons. Maar feit is dat niet iedereen een draadloze koptelefoon wil gebruiken. Sommige mensen houden gewoon niet van deze draadloze oordopjes, terwijl anderen geen extra geld willen uitgeven aan andere oordopjes als ze er al een hebben.

Bovendien zijn koptelefoons van Apple niet ontworpen om in alle soorten oren te passen, dus je moet andere ontwerpen van andere fabrikanten vergelijken en controleren. Hoewel dit niet betekent dat de Apple producten niet comfortabel zijn, ondanks het feit dat deze Air Pods gewoon niet goed passen bij een deel van de oren van de consument.

Dus dit is niet geheel verrassend om normale, bedrade oordopjes met je telefoon te gebruiken, en mensen zullen dat waarschijnlijk nog steeds willen doen met de iPhone 8-smartphone of de andere vergelijkbare Apple-apparaten.

Het goede nieuws voor degenen die geen problemen hebben met bedrade hoofdtelefoons die bij de nieuwe iPhone 8 worden geleverd, kunnen dankzij adapters precies dat gemakkelijk doen.

Nu is bevestigd dat de nieuwe iPhone 8 mobiele telefoon geen koptelefoonpoort heeft, dus je zult een koptelefoon met kabels moeten gebruiken via een “lightning connector” of “iPhone 8’s koptelefoonaansluiting adapter”.

Deze keuze is echter op geen enkele manier nieuw, maar gebruikers die geen Air Pods of andere draadloze oortelefoons willen gebruiken, zullen waarschijnlijk prijzen dat ze nog steeds hun favoriete luisteroptie hebben met de iPhone 8-telefoon.

Dit is ook geweldig nieuws voor degenen die misschien een nieuwe Apple iPhone hebben toegewezen, maar niet veel meer te besteden hebben dan dat. Deze nieuwe en uitzonderlijke iPhone 8 kost $ 699 bij Apple voor een 64 GB-model, maar is beschikbaar tegen een relatief lagere prijs bij verschillende gsm-aanbieders, afhankelijk van de geselecteerde plannen. Dit wordt als een grote verandering beschouwd en sommige mensen willen misschien geen draadloze hoofdtelefoon apart kopen. Daarom is het zonder enige twijfel een slimme zet om de oordoppen van Apple op te nemen en een manier om bedrade oortelefoons op de iPhone 8-telefoon aan te sluiten.

Bron: Lucy Eva

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie