Hoe u uzelf van internet kunt verwijderen

Hoe u uzelf van internet kunt verwijderen

In dit internettijdperk is het onmogelijk om je voetafdruk uit te wissen als je je er eenmaal in onderdompelt. Redenen zijn duidelijk dat je al een toegewijde gebruiker van Facebook en tweeter van Twitter bent, een levendige kijker van YouTube en ook een van die miljoenen verslaafde internetjongens.

Als je jezelf ondanks al deze verslavingen wilt verwijderen, hebben we dit bericht exclusief voor jou geschreven, waarmee je jezelf van internet kunt verwijderen met behulp van de volgende gids:

Hoewel het relatief eenvoudig is om op de knop ‘Internet afsluiten’ te klikken, is het onmogelijk om je verwijderde accounts terug te krijgen als je erop hebt gedrukt, en de kans is groot dat je er later spijt van krijgt. Dus wees gewaarschuwd.

Begin met het verwijderen van uw accounts op alle sites:

U moet een duidelijk idee hebben van de plaatsen waar u zich heeft aangemeld om een ​​dienst of product van een website te krijgen. Overweeg om de checklist van de sites te volgen om de taak gemakkelijker te maken.

1. Sociale netwerken zoals Pinterest, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google+ of misschien Orkut als je de eerste bent die de soep van internet proeft.

2. Online cloudopslagnetwerken zoals Google Drive, Dropbox en Amazon-webservices.

3. Winkelsites zoals Amazon, eBay en lokale winkelsites.

Als u problemen ondervindt bij het verwijderen van accounts, neem dan gerust contact op met de serviceprovider over het probleem, en het zal geen omslachtige taak zijn, aangezien de meeste van deze sites verwijderingsmethoden met één klik hebben om uw account te verwijderen.

Ga op zoek naar uw persoonlijke identiteitsgegevens van leecher-sites:

De kans bestaat dat uw informatie al is gelekt of door iemand anders is verkocht zonder uw toestemming. Dus in dat geval wordt het vervelend om deze te verwijderen en te wissen, dus volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar Google.com en zoek naar bedrijven die gebruikersgegevens kopen voor advertentiepromoties.

2. Maak een lijst met sites en we zijn er zeker van dat sites zoals people finder, white pages uw gegevens bevatten.

3. Zoek dan zelf en overweeg de gegevens te verwijderen door een beroep te doen op de site.

4. De kans is groot dat je dit gemakkelijk voor elkaar kunt krijgen, omdat ze je niet op hun website zullen vermelden en zich verzetten tegen je recht om anoniem te blijven.

Verwijder uzelf uit webdirectories en who.is

Als je ooit een domein of webhosting hebt gekocht van een van de serviceproviders, dan zijn we er zeker van dat je gegevens openbaar toegankelijk zijn van who.is om jezelf te verwijderen van who.is volg onderstaande gids

1. Meld u aan bij uw domeinserviceprovider.

2. Ga naar je account en controleer mijn domeinen.

3. Kies voor privacybescherming als je niet bereid bent om je domein los te laten, of verwijder het account en al je bestellingen worden geannuleerd en boem! Who.is-gegevens zijn verdwenen.

Verwijder uw persoonlijke gegevens van Big G:

Google slaat alles op, net als je identiteit. Zelfs nadat u uzelf van alle sociale sites en winkelsites hebt verwijderd, kunnen sommige websites u toch vermelden met uw SSN-nummer. U kunt in dat geval dus een rechtsvorm indienen en Google verzoeken deze te verwijderen. Volg de onderstaande gids om uzelf uit de zoekindex van Google te verwijderen.

1. Bezoek: support.Google.com

2. Verzoek om inhoudsverwijdering en in de komende dagen wordt het zoekresultaat met uw identiteit uitgesloten.

Tot ziens op al uw e-mailaccounts:

Zonder dit is anoniem gaan niet mogelijk. Dus een laatste manier om afscheid te nemen van uw e-mailaccounts. Volg onderstaande gids om al uw e-mailaccounts te verwijderen.

1. Meld u aan bij al uw e-mailserviceprovideraccounts.

2. Ga naar mijn accounts en instellingen.

3. Ga vanuit instellingen naar privacy-instellingen en kies ervoor om mijn account te verwijderen of mijn account te deactiveren.

4. Afhankelijk van uw e-mailserviceprovider kunnen de bovenstaande stappen enigszins variëren.

Conclusie: Ook al volg je het bovenstaande proces, er kunnen nog steeds ergens sporen van jezelf achterblijven. Niets kan uw anonimiteit garanderen.

Daarom moet je geduldig zijn in dit hele proces en ervoor zorgen dat je alles wist zonder iets achter te laten. U kunt altijd de zoekmachines gebruiken om het accountverwijderingsproces van uw serviceproviders te vinden.

Aangezien dit niet in één dag kan. Het is duidelijk dat het op zijn minst enkele weken gaat duren. Wees geduldig, wees volhardend en adios para it amigo.

Bron: Nekraj Bhartiya

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie