Hoe weet je of een man je leuk vindt?

Hoe weet je of een man je leuk vindt?

Overal stellen vrouwen zichzelf dezelfde vraag: hoe weet ik of een man me leuk vindt of niet? We stellen onszelf, onze vrienden en zelfs relatie-experts constant de vraag, maar in werkelijkheid is het eigenlijk vrij eenvoudig voor een vrouw om erachter te komen of een man haar echt leuk vindt of niet. Er zijn twee hoofdredenen waarom dit waar is, ten eerste omdat de meeste mannen open boeken zijn en hun lichaamstaal ze verraadt en ten tweede, de meeste vrouwen hebben een natuurlijk zesde zintuig dat haar kan helpen beseffen wanneer een man haar controleert.

De meeste vrouwen zullen een intuïtie krijgen wanneer een man hen leuk vindt en in de meeste gevallen is deze intuïtie perfect. Twijfel daarom nooit aan je intuïtie en volg altijd je onderbuikgevoel. Soms hebben we echter iets meer concreet bewijs nodig dan alleen een gevoel, dus hier zijn een paar meer voor de hand liggende aanwijzingen om op te letten.

Lichaamstaal kan veel verklappen, dus let goed op. Over het algemeen zijn vrouwen veel bedrevener in het beheersen van hun lichaamstaal dan mannen. Dit betekent dat mannen vaak onbewust hun gevoelens weggeven met hun lichaam. Hier zijn enkele lichaamstaaltekens waar je op moet letten als je probeert te achterhalen of een man je leuk vindt of niet.

Voorlopig oogcontact – sommige mannen zijn eigenlijk nogal verlegen mannen die oogcontact maken met vrouwen die ze leuk vinden, dus als je hem betrapt terwijl je niet in zijn richting kijkt en snel wegdraait wanneer hij je ziet kijken, is de kans groot dat hij je vindt aantrekkelijk. Er is een verschil tussen goed oogcontact houden en een man die naar je loert. Een schaamteloos flirterige blik of een blik is een teken dat hij je fysiek aantrekkelijk vindt, maar het kan zijn dat het gewoon lust is in plaats van een man die op zoek is naar een duurzame relatie.

Bekijk zijn glimlach – als je een warmte en respect voelt in zijn glimlach, dan is de kans groot dat hij je leuk vindt. Een warme glimlach laat zien dat ze aanbidding of bewondering voor je hebben en betekent meestal dat ze meer voor je voelen dan alleen maar denken dat je hot bent. Een nerveuze glimlach kan een indicatie zijn dat hij je aantrekkelijk vindt, maar onzeker is over zijn kansen bij jou. Als je hem leuk vindt, stel hem dan op zijn gemak door een warme glimlach terug te sturen.

Let op zijn adamsappel – als een normaal zelfverzekerde man zenuwachtig lijkt in je gezelschap, als hij bloost of zijn adamsappel op en neer beweegt, kan dit een duidelijke indicatie zijn dat hij je leuk vindt. De kans is groot dat hij nerveus is over het soort indruk dat hij op je maakt. Normaal gesproken, als een man een meisje niet leuk vindt, zullen ze zich volledig op hun gemak voelen in haar gezelschap en zullen ze niet nerveus zijn.

Bekijk zijn verzorgingsgewoonten – als een man een goede indruk wil maken, proberen ze vaak beter voor hun uiterlijk te zorgen. Als een man veranderingen begint aan te brengen in de manier waarop hij zich kleedt of zijn haar, nadat hij je een beetje heeft leren kennen, kan dit een indicatie zijn dat je een positieve invloed op je hebt. Een verandering van kleding kan een duidelijke indicatie zijn dat ze proberen indruk te maken op een meisje.

Houding – de meeste mannen hebben een onbewuste manier om hun mannelijkheid aan vrouwen te laten zien. Dit betekent dat ze rechtop zullen staan ​​​​en hun buik inhouden wanneer ze in de aanwezigheid zijn van een vrouw die ze leuk vinden. Ze proberen onbewust indruk te maken met hun lichaam.

Let op overdreven gedrag – dit kan een manier zijn om uw interesse te wekken. Als hij plotseling grappen begint te maken of met luide stem begint te praten als je in de buurt bent, probeert hij misschien indruk op je te maken en te bewijzen dat hij de leider van het peloton is.

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop je kunt zien of een man je leuk vindt of niet. Als je eenmaal weet op welke tekens je moet letten, zul je merken dat je er meer aan gewend raakt ze op te pikken en erachter te komen wie je leuk vindt en wie niet!

Bron: Lydia Cooper

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie