HP Pavilion Dv6-1354US 15,6-inch laptop – een eerlijke recensie

HP Pavilion Dv6-1354US 15,6-inch laptop – een eerlijke recensie

Specificaties: Ik heb HP altijd bewonderd voor het produceren van een brede selectie krachtige maar betaalbare laptops. In hun streven om de beste laptops op de markt te produceren, produceren ze voortdurend nieuwe laptopmodellen die worden geleverd met een verscheidenheid aan nieuwe en verbeterde functies. De nieuwe HP Pavilion DV6-1354US is momenteel een van HP’s nieuwste 15,6-inch laptopmodellen op de markt. Het heeft een 2,2 Ghz Core 2 Duo-processor, 4 GB RAM en een grotere harde schijf van 500 GB. Voor weergave heeft deze laptop een 15,6-inch LED-backlit HD-scherm (met een resolutie van 1366 x 768). Dan is er nog de set Altec Lansing-speakers die draait op SRS Premium-geluidstechnologie. Andere specificaties zijn onder meer 4 USB-poorten, een geheugenkaartlezer, HDMI-uitgang, Intel Wifi Link 100GBN en nog veel meer

Ontwerp: De HP Pavilion DV6-1354US heeft een glanzende gitzwarte behuizing die mooi contrasteert met zilveren tinten. Voor een randje is de laptop versierd met enkele cirkelvormige motieven. Dit model meet ongeveer 14,9 x 10,15 x 1,5 inch en weegt 6,34 pond, wat ongeveer zo groot is als een gemiddelde 15-inch laptop. Over het algemeen heeft deze laptop HP’s kenmerkende professionele en eigentijdse uitstraling.

Eigenschappen & Prestaties: Afgaande op de specificaties is de HP Pavilion DV6-1354US zeer geschikt voor zowel werk als ontspanning. Het wordt zelfs geleverd met een kleine (maar uitgebreide) afstandsbediening waarmee u op afstand toegang hebt tot een verscheidenheid aan multimediabedieningen. Voor grafische weergave gebruikt dit model de Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD grafische kaart. De 6-cells batterijen van dit model gaan tot 4 uur mee op één lading, wat best goed is voor een laptop van dit formaat (en specificaties). Al met al is de HP Pavilion DV6-1354US 15,6-inch laptop ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een functionele en betaalbare full-featured laptop. Momenteel wordt deze laptop verkocht voor ongeveer $ 699 per eenheid, wat een geweldige prijs is voor deze zeer competente laptop.

Bron: Troy Richards

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie