Huur een Android-appontwikkelaar in – 5 niet-technische vaardigheden om naar uit te kijken

Huur een Android-appontwikkelaar in – 5 niet-technische vaardigheden om naar uit te kijken

Het is duidelijk dat wanneer je een Android-ontwikkelaar wilt inhuren, je hun technische vaardigheden gaat controleren. Je gaat na hoe goed ze gewend zijn aan het platform en of hun vaardigheden het beste aansluiten bij jouw projecteisen. Je hebt volkomen gelijk om dit te doen, maar hoe zit het met de andere aspecten van het werk, je zou een Android-programmeur kunnen inhuren die de beste is in het ontwikkelen van Android-applicaties, maar wat maakt het uit als hij/zij niet-technische basisvaardigheden mist.

Niet-technische vaardigheden, hoewel je niets te doen hebt, zijn belangrijk om op te focussen, aangezien hoe soepel het project zal verlopen, volledig zal afhangen van de niet-technische vaardigheden van de ontwikkelaar. Veel potentiële klanten missen vaak om dit te controleren en weten niet zeker op welke niet-technische vaardigheden ze moeten controleren. Hier zijn 5 niet-technische vaardigheden die u moet controleren wanneer u een Android-ontwikkelaar inhuurt:

Communicatie vaardigheden:Het maakt niet uit hoe goed een ontwikkelaar zijn/haar werk nodig heeft, het is nutteloos tenzij ze in staat zijn om hun ideeën duidelijk te communiceren. Huur een Android-app-ontwikkelaar in, iemand die goed is in communicatie, iemand die waarschijnlijk de taal kent die u spreekt, goede communicatie zal uw taak voor een groot deel vergemakkelijken. Onthoud dat een goede communicator altijd een goede luisteraar is, dus controleer of ze naar je luisteren en kunnen begrijpen wat je net hebt gezegd voordat je antwoordt.

Klantgerichtheid:Degenen die diensten verlenen, of ze nu dienstverleners zijn voor de ontwikkeling van Android-apps of gewoon verkopers in een gevestigde winkel, het is belangrijk dat ze klantgericht zijn. Kijk hoe gefocust de Android-ontwikkelaar is die u wilt inhuren, huur Google Android-programmeur alleen in als hij volledige interesse in u en uw project toont.

Prioritering van het werk:De ontwikkeling van Android-applicaties gebeurt fasegewijs, sommige problemen moeten op prioriteit worden geregeld, terwijl andere kunnen wachten. Huur daarom een ​​Android-ontwikkelaar in, die weet hoe hij werk moet prioriteren om ervoor te zorgen dat het project verloopt zoals u dat wilt. Hij / zij moet in staat zijn om uw project te prioriteren wanneer dat nodig is.

Geen ego:Het is altijd goed om een ​​Android-programmeur in te huren, die zijn werk kent, maar het wordt een probleem als dezelfde persoon een groot ego heeft. Veel Android-programmeurs hebben grote ego’s en doen alsof ze de beste zijn en dat hun klanten geen controle hebben over de manier waarop het project verloopt. Herken ze voordat u ze inhuurt en zorg ervoor dat u gedurende het hele proces een vriendschappelijke relatie met hen onderhoudt.

Delegatie vaardigheden:Dit is het belangrijkste om op te letten wanneer u meer dan één Google Android-ontwikkelaar inhuurt om op verschillende niveaus van het project te werken. Een geschikte projectdelegatie onder hen zal ervoor zorgen dat uw project op tijd wordt voltooid, zonder glitches.

Voor het beste resultaat en een soepele deal zorg je ervoor dat je Android app-ontwikkelaar inhuurt met een goede combinatie van technische en niet-technische vaardigheden. Hoewel technische vaardigheden ervoor zorgen dat uw Android-app-ontwikkelingsproject zonder technische problemen wordt voltooid, zorgen de niet-technische vaardigheden ervoor dat de transacties soepel en minnelijk verlopen.

Bron: Ellen Wills

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie