Innovatieve trendsettende marketingconcepten

Innovatieve trendsettende marketingconcepten

Heb je je ooit afgevraagd waar de trendsetters hun ideeën vandaan halen voor wat bovenaan de leidende trends voor evenementenplanning, planning of entertainment voor zakelijke teambuildingevenementen staat?

Social networking met behulp van innovatieve, toonaangevende marketingconcepten brengt solide merkherkenning op de juiste markt.

In een recent gesprek met een evenementenplanner merkte ik dat hij niet echt op de hoogte was van de nieuwste trends in entertainment en stelde voor dat hij enkele van de meer populaire huidige trendsetters zou bekijken. Zijn reactie was nieuwsgierigheid, zich afvragend wat dat zouden kunnen zijn. Hij had werkelijk geen idee wie de trends in entertainment voor het bedrijfsleven bepaalde. En omdat hij die informatie niet had, vonden zijn evenementen niet zo snel of zo winstgevend plaats als hij had gewild.

Het punt is dat wanneer uitvoerende planners of bedrijven beslissingen nemen over entertainment voor evenementen, ze de neiging hebben om de “trends” van de Fortune 500 te volgen. Als bedrijven het zich kunnen veroorloven om een ​​band in te huren – in ieder geval een coverband – zijn de kansen redelijk goed dat ze GEEN Fortune 500 zijn, maar eerder een kleiner bedrijf dat de trends van Fortune 500-bedrijven volgt. Die trendsetters halen hun informatie over wie populair is, wat trending is en waarom ze een coverband of een band zouden moeten inhuren, uit informatieve discussies in nieuwsmagazines zoals Forbes Magazine.

Grote bedrijven, dat wil zeggen jongens die Wall Street veroveren, de grootste dollars in zaken verdienen, en hun teamspelers vieren met dure bands en bekende entertainers delen hun succes met journalisten die schrijven voor tijdschriften als Forbes. Lees je Forbes? Hoe zit het met de curator of de redactie? Prestige?

Misschien heb je een ander tijdschrift gevonden dat je topverdieners regelmatig lezen?

Sociaal netwerken met trendsetters in elke markt is een sleutel tot het opbouwen van een herkenbare merkidentiteit voor uw bedrijf.

Corporate community building evenementen zetten trends. Als je deel wilt uitmaken van die trendsettende momenten, wil je weten hoe je het moment op JOUW evenement kunt boeien met hypermodern entertainment, eersteklas motiverende sprekers en hoogwaardige coverbands.

Als je evenement artikelen bevat van toonaangevende journalisten in toonaangevende tijdschriften, verdien je een naam voor het zetten van trends, maak je deel uit van de trendsettende elite en profiteer je van een herkenbaar merk in jetsetter-bedrijfsevenementen. U wilt dat uw bedrijfsnaam in elke privéclub over het hele continent wordt vermeld, en u kunt maar beter ergens worden vermeld op de pagina’s van de beste luxe lifestylemagazines ter wereld.

Innovatieve toonaangevende marketingconcepten zullen uw winstgevendheid in het juiste sociale netwerk exploderen.

Als u wilt dat de wereld de rode loper voor uw bedrijf uitrolt, moet u het proces leren, u aansluiten bij de trendsetters en deel uitmaken van de erkende namen in de luxe-industrie. Het draait allemaal om marketing bij de juiste mensen en bekendheid in de juiste kringen.

Bron: Jan Verhoeff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie