Internet zakelijke kansen: lezers, AdSense en congruente inhoud

Internet zakelijke kansen: lezers, AdSense en congruente inhoud

Ik las onlangs dat de website van The Daily Mail de meest bekeken online krant is geworden, hoewel het jaarlijks ongeveer $ 25 miljoen opbrengt, maar nog steeds geen winst maakt. Evenmin de Huffington Post, die door AOL werd gekocht voor £ 315 miljoen.

Dus waarom maken deze sites met veel inhoud geen winst? Ik ben er groot van overtuigd dat inhoudssites veel geld kunnen en moeten verdienen. Waarom zou AOL ze opkopen als ze geen omzetpotentieel hebben?

Ik geloof dat het er een is van congruentie; de mogelijke inkomsten en advertenties op deze sites komen niet overeen met het soort mensen dat deze sites bezoekt. Er zijn veel sites die gevuld zijn met inhoud en die miljoenen bezoekers hebben. The Huffington Post heeft gemeld meer dan 30 miljoen unieke bezoekers per maand te hebben!

Dat is een duizelingwekkend bedrag, voor zoveel bezoekers is meer dan een website van £30 per jaar nodig, ze hebben hun eigen servers en personeel nodig, het zal niet goedkoop zijn, maar hoe kunnen ze geen winst maken van 30 miljoen maandelijkse bezoekers?

Sites zoals Photobucket en Icanhavecheezburger zijn inhoudssites die afhankelijk zijn van mensen die foto’s uploaden en delen. We gebruiken Photobucket voor niets meer dan gratis opslag voor onze foto’s. Het enige dat me opvalt wanneer ik de foto’s upload, is dat de advertenties niets te maken hebben met iets op de site of met wat ik wens.

Wij zijn van mening dat het type advertenties zijn waarbij het netwerk wordt betaald telkens wanneer een advertentie langer dan enkele seconden wordt weergegeven, daarom wordt vaak een even geduld weergegeven terwijl we uw foto verwerken/uploaden. Het zorgt ervoor dat u niet naar een andere pagina gaat voordat de beoogde tijd is verstreken. Dus ik kan niet zeggen of Photobucket geld verdient of niet.

De Daily Mail en Huffington Post zijn sites die nieuws en roddels delen, dus als je ergens leest over een treinongeluk of wat Kim Kardashian van plan is, krijg je geen relevante advertenties te zien of ben je geïnteresseerd in advertenties die in de buurt worden getoond. de posten.

Google AdSense is ontworpen om advertenties weer te geven die relevant zijn voor de inhoud van uw site; als het niet overeenkomt met de inhoud, worden advertenties weergegeven waarop in werkelijkheid niet wordt geklikt. De methodiek klopt helemaal niet. De online zakelijke mogelijkheid van een site met veel inhoud is nog steeds een goed idee als het goed wordt gedaan.

Een succesvolle site met veel inhoud maken

Dit is nog steeds een fantastisch idee voor een klein bedrijf aan huis en kan goed worden uitgevoerd als u precies beslist wat u wilt doen en hoe u het gaat doen. Denken dat je een site gaat maken met heel veel foto’s van grappige katten (iedereen houdt van grappige kattenfoto’s/video’s) en deze omringt met advertenties en veel geld van bezoekers krijgt, is gewoon niet voldoende.

Iemand die naar grappige kattenfoto’s kijkt die 14 is, wil waarschijnlijk niet op een advertentie voor ‘Mature Dating’ klikken en iemand die graag naar slecht uitgevoerde foto’s van plastische chirurgie kijkt, wil waarschijnlijk geen levensverzekering.

Maar iemand die van Barcelona houdt, kan een regelmatige bezoeker zijn van een site die gewijd is aan alles wat met Barcelona te maken heeft. Ze zouden graag lezen over restaurants in Barcelona en plaatsen om te bezoeken. Ze zijn misschien ook van plan om Barcelona opnieuw te bezoeken; ze kunnen regelmatig gaan, dus alle advertenties die op de site verschijnen voor vluchten naar Barcelona, ​​autoverhuur, villa’s te huur of hotelaccommodatie in Barcelona, ​​zullen eerder worden aangeklikt.

Wanneer een site een onderwerp of plaats als Barcelona behandelt, kan deze geweldige relevante advertenties van het AdSense-netwerk aantrekken. Advertenties voor vakanties, accommodatie en vluchten kunnen duurder zijn omdat er veel concurrentie is en er hogere winsten mee gemoeid zijn, zodat de bedrijven meer kunnen betalen om hun advertenties te laten zien.

Het is mogelijk dat u Google AdWords kunt gebruiken om bezoekers naar uw site te leiden die goedkoper zijn dan die van de hotel- of villaverhuurbedrijven, aangezien u zich meer op de mensen en de plaats zelf zult concentreren. U zult niet proberen mee te dingen naar de dure zoekwoorden die worden geassocieerd met hotels, vluchten of vakanties.

Het is misschien mogelijk om een ​​set-up te hebben waarbij je £ 1 inlegt en £ 2 uitkrijgt op de automatische piloot. Als je kunt betalen voor het verkeer naar de site en meer terugkrijgt in advertentie-inkomsten, dan creëer je in feite winst en een enorme verkeerstoename die uiteindelijk gratis terug zal komen!

Het idee is dat alles moet matchen. U krijgt misschien nooit de cijfers die Icanhascheezburger.com krijgt, aangezien er grotere aantallen mensen zijn die van kattenfoto’s kunnen genieten en deze kunnen delen dan degenen die geïnteresseerd zijn in een echte subniche, maar uw cijfers zullen meer overeenkomen met de advertenties.

Hetzelfde kan worden toegepast op veel soorten websites, neem doe-het-zelf als voorbeeld, een site met veel ‘how to’-artikelen zal advertenties voor doe-het-zelfwinkels en doe-het-zelfproducten opleveren, die een breed scala aan dingen kunnen omvatten, en veel kunnen dure artikelen zijn.

Het idee is om regelmatig inhoud toe te voegen, dit kan worden gedaan door iemand te betalen om berichten te schrijven als je ze zelf niet kunt doen of door een paar goede geïnteresseerde vrienden te krijgen om de werklast te delen. Ga naar Gumtree en zoek naar mensen die schrijvers van winstdelen willen worden.

Inhoud toevoegen is het allerbelangrijkste; de website moet worden gezien om te leven en te leven. Anders zullen mensen niet terugkeren en zal de website in de vergetelheid raken.

Er zijn zoveel niches en plaatsen waar je een website omheen kunt maken. Zoals alles, zullen planning en werk vóór het succes komen, maar het moet worden gedaan en het kan gemakkelijk worden gedaan als je een plan hebt om te volgen. Er zijn miljoenen mensen op internet en ze gaan niet allemaal naar dezelfde websites.

Ian McConnell verdiende $ 300.000 met een website gewijd aan modeltreinen en Patrick Meninga bouwde een AdSense-site van $ 2.000 per maand over verslaving, die hij vervolgens voor $ 200.000 verkocht. Bij een doop kreeg ik te horen over een stel dat de wereld rondreist, gefinancierd door inkomsten van een aantal sites, waarvan één gericht is op het uitlaten van honden! Dus ga niet denken dat het niet mogelijk is.

Denk aan alle verschillende niches die er zijn, gebruik mij als voorbeeld, ik hou van dansmuziek, er zijn zoveel genres beschikbaar om uit te kiezen, ik hou van muziek maken, ik hou van grafisch ontwerp, ik hou van graffitikunst, ik hou van Thailand en Ibiza , Ik hou van reizen, ik hou van Sci-Fi, ik hou van schrijven, ik hou van Indiaas eten, ik hou van Chinees eten, ik hou van pizza, ik hou van eten!! Lol ik ben ook vegetariër. Er zijn er nog meer die ik aan deze lijst zou kunnen toevoegen.

Er zijn zoveel dingen waar ik een blog/website over zou kunnen hebben. Maak een lijst van alle dingen die je leuk en leuk vindt en je zou iets geschikts kunnen vinden waar je een blog aan zou kunnen maken en zoals je weet, als je van iets houdt, is de kans groter dat je eraan deelneemt, dus schrijven over iets waar je van houdt zal gemakkelijker zijn dan schrijven over dingen die je niet doet. Dat is de helft van de gewonnen strijd!

Bron: Tim M Lowe

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie