Internetboeken over Hay Day in Silicon Valley – Het spel gaat door – wat u nu moet lezen

Internetboeken over Hay Day in Silicon Valley – Het spel gaat door – wat u nu moet lezen

Welke internetboeken moet je lezen? Nou, als je er echt een idee van wilt krijgen, raad ik je aan eerst bij het begin te beginnen en meer te weten te komen over ARPA-NET en Bell Labs, maar dan zou ik misschien “The Web” van Tim Burners aanraden- Minder of misschien iets van Vincent Cerf. Er zijn nog vele andere internetboeken die het vermelden waard zijn. “The Long Tail” van Chris Anderson is goed.

En wat dacht je van een paar internetboeken uit de jaren 90? “Blown to Bits” is geschreven vóór 1999 en het is behoorlijk behoorlijk, maar we weten hoe die zeepbel is verlopen, en de IPO-Venture Capital-rush van Silicon Valley, toch is het behoorlijk interessant, en deze tweede golf van de internettechnologiecurve zal veel duurzamer zijn. Google lijkt een bedrijf te zijn waar iedereen het over heeft en bij de grote boekwinkels vind je verschillende nieuwe titels, dit jaar zelfs in de schappen voor bedrijfsinnovatie en bedrijfscomputers.

Zie je, het internet verandert, en het verandert snel, en als je bij wilt blijven, dan moet je ook mee veranderen. Ik raad je bijvoorbeeld aan om te weten hoe het begon, hoe het groeide, hoe de zeepbel explodeerde en wat er daarna gebeurde.

Van daaruit kun je lezen wat er op dit moment aan de hand is, hoe de dingen veranderen terwijl we spreken en ga je gang en lees wat de toptechnologiespecialist denkt dat er gaat gebeuren – samen met de futuristen die niet kunnen stoppen met het maken van voorspellingen, ook al zijn ze zelden op doel, achteraf bezien, decennia later nadat iedereen was vergeten wat ze zeiden.

Waarom doet dit er allemaal toe, nou omdat internet deel uitmaakt van ons dagelijks leven, het is geïnfiltreerd in onze families, bedrijven, scholen, en nu met alle mobiele technologie, zal het 24/7 bij ons zijn en de meeste mensen niet zal weten wat te doen zonder het in de toekomst. U bent erbij, dus stop met het ontkennen ervan en begin te leren wat het allemaal betekent. Overweeg dit alles alstublieft.

Bron: Lance Winslow

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie