Internetfaxen met Microsoft Office-programma’s

Internetfaxen met Microsoft Office-programma’s

Goed nieuws! Ik weet zeker dat er niets zo goed is als deze. Dit gaat allemaal over de bekende of favoriete applicatie die op kantoor wordt gebruikt, namelijk de Microsoft Office-applicatie. Om een ​​paar en veelvoorkomende programma’s van het pakket te noemen, zijn MS Word, MS Excel, MS PowerPoint en MS Outlook. Nog niet zo lang geleden stonden we versteld van deze applicatie en blijven deze nu nog steeds gebruiken als onderdeel van onze dagelijkse kantoorwerkzaamheden, zoals het beheren van documenten. Daarom worden ze zo populair. Faxen wordt nu zo gemakkelijk te hanteren vanwege zijn populariteit.

Je vraagt ​​je misschien af ​​wat het doet om het delen van documenten gemakkelijker te maken. Door gewoon een Microsoft Office Word te gebruiken, kunt u het nu met zoveel mensen delen als u wilt. Het enige dat u hoeft te doen, is internetfaxen te activeren in de Microsoft-toepassingen van het account van uw provider. Om het te activeren, logt u eerst in op het account van uw provider. Ga naar verzendvoorkeuren. Onder het gedeelte “Mijn voorkeuren” bevindt zich een Microsoft Office Internet Fax-activering in dat gedeelte, dus schakel het in om documenten te verzenden via uw geabonneerde webgebaseerde bijlprovider. Normaal gesproken gebruiken we dit alleen voor codering, maar deze keer gebruiken we het als onderdeel van uw faxen. U kunt dit doen via de volgende stappen:

1. Ga naar bestand.

2. Klik op Verzenden naar internetfax

Aan de andere kant kunt u ook faxen verzenden en ontvangen via het Microsoft Outlook-programma. Dit gebeurt op vergelijkbare manieren als bij het versturen van een e-mail. Hier zijn enkele dingen die u moet onthouden bij het verzenden van faxen met uw Microsoft Outlook:

* In uw “Aan:”-header typt u de landcode + stadscode + het faxnummer van de geadresseerde met @ sample.com waarbij voorbeeld de online faxproviderextensie is.

* Vergeet nooit uw document bij te voegen.

* Stuur de e-mail als u er al zeker van bent dat het adres van de ontvanger correct is en u het document al hebt bijgevoegd.

Deze eenvoudige instructies zijn heel gemakkelijk en eenvoudig. Het is echter belangrijk dat u zich online hebt geabonneerd op Faxen.

Bron: Xyle Fon

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie