Internetmarketing – Is AdSense dood of levend en wel?

Internetmarketing – Is AdSense dood of levend en wel?

Op internet veranderen dingen snel en daarom raken mensen vaak in paniek als ze een e-mail ontvangen van iemand die hen vertelt dat een strategie of methode om inkomsten te genereren niet meer zo goed werkt als vroeger. Sommigen gaan zelfs tot het uiterste en vertellen je dat een manier om geld te verdienen met je website helemaal niet meer werkt. In dit artikel ga ik in detail uitleggen waarom dit soms gebeurt en of AdSense nog steeds een effectieve manier is om geld te verdienen met uw websites met contextuele advertenties.

Pas op voor propaganda met een motief

De kans is groot dat je op een aantal lijsten staat waar marketeers je berichten sturen. Vaak verkopen ze je iets, dus soms, om iets in een gunstiger daglicht te stellen, zullen ze je soms vertellen dat een andere methode of techniek niet langer effectief is. Dit maakt de andere methode die ze gaan uitleggen welke referenties een product of dienst, er veel aantrekkelijker uit.

De andere reden waarom een ​​marketeer je vertelt dat iets niet meer zo goed werkt, is natuurlijk simpelweg omdat dat zo is en van toepassing is. Het is jouw taak om tegenstrijdige informatie te onderstrepen om tot de meest waarschijnlijke conclusie te komen. Weet jij hoe je dat moet doen? Het antwoord is om het zelf uit te proberen of iemand te raadplegen die die strategie, techniek of methode om inkomsten te genereren dagelijks toepast.

Google AdSense is springlevend

Wat u hier in gedachten moet houden, is dat AdSense wordt beheerd door de grootste zoekmachine ter wereld, dus tenzij ze om de een of andere reden besluiten ermee te stoppen, blijft het in de nabije toekomst een haalbare methode om inkomsten te genereren. Aangezien er geen tekort is aan adverteerders voor concurrerende voorwaarden, zullen er altijd inkomstenmogelijkheden zijn als uitgever zolang de samenwerkingsmogelijkheid bestaat.

Factor in noodplannen

Hoewel u met Adsense een goed inkomen kunt verdienen door inkomsten te genereren met uw sites, moet u niet alleen op deze ene inkomstenstroom vertrouwen. Raak ook niet verstrikt in het bouwen van websites puur voor AdSense-inkomsten en niets anders. Richt u in plaats daarvan op het opbouwen van een online bedrijf dat in de loop van de tijd een groeiende cashflow zal genereren. Bouw waar mogelijk ook een lijst op als de niche waarin u zich bevindt zich leent voor het opbouwen van een relatie met uw publiek. Dit lijkt misschien extra werk, maar het voegt echte stabiliteit toe aan uw bedrijf en maakt het minder afhankelijk van organisch zoekmachineverkeer.

Bron: Dean James

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie