Internetmarketing – Wat vindt u van het “Adsense is Dead”-debat?

Internetmarketing – Wat vindt u van het “Adsense is Dead”-debat?

Bent u hier: dit is een moeilijk debat dat is begonnen door clickflippers die hun karbonades likken over Google AdSense-klappen.

Of hier: AdSense leeft, en voor white hat-marketeers zijn de AdSense-inkomsten ver omhoog en zullen deze blijven stijgen. AdSense is alleen dood voor black hat-marketeers die Google AdSense en de financiële kansen die Google biedt niet respecteren.

Ik denk dat iedereen die zich buiten de emotionele strijd heeft weten te houden, erkent dat de AdSense is Dead-campagne strikt is gemaakt om een ​​te dure cursus over het omdraaien van klikken te verkopen.

Maar wat is de waarheid? De inkomsten van Google AdSense lijken te stijgen. Maar biedprijzen lijken mij naar beneden te zijn. Betekent dit dat een groter aantal sites nu AdSense hosten en dat de gemiddelde inkomsten van operators daarom lager zijn, terwijl de winst van Google stijgt?

Kunnen nieuwe AdSense-sjablonen (zoals degene die vandaag wordt uitgebracht) de stress van de dood van Adsense goedmaken, of is dit gewoon weer een truc om geld in de zakken van een andere langetermijnmarketeer te steken?

Mijn persoonlijke mening – Google zal een manier vinden om de nieuwe AdSense-sjablonen te verbieden zodra ze winstgevend worden.

Mijn oplossing voor de internetmarketeer: vertrouw niet langer op Google AdSense voor inkomsten, laat biedingen dalen en gebruik Google AdWords om winstgevend verkeer naar solide, verkoopgestuurde websites te leiden.

Mijn oplossing is om abonneeverkeer naar mijn informatiesites met hoge winst te leiden die voor mij grote dollars opleveren — en ik geef Google, clickflippers of AdSense-sjablonen mijn dollar niet.

Bron: Sean Mize

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie