Internetmarketinggeheimen die u rijk kunnen maken

Internetmarketinggeheimen die u rijk kunnen maken

Internetmarketinggeheimen onthuld – De kracht van het audio-interview is, denk ik, de beste manier om een ​​product te verkopen. Hier is waarom. Het interviewformaat is beproefd. We zijn er allemaal aan geconditioneerd. Van de nieuwsankers op het nieuws, tot Oprah, tot Larry King, tot al die dierentuinshows zoals bij Montel, het zijn allemaal interviewshows.

Dus als je iemand audio-interviews geeft, is het niet alsof je ze iets geeft dat vreemd voor hen is of ongemakkelijk is; ze zijn er zo comfortabel mee. Iedereen heeft interviews gehoord, ze weten waar het over gaat en ze weten dat het een manier is om inhoud te krijgen en een manier om inhoud te leveren. Dus omdat het comfortabel is, denk ik dat het gemakkelijker is om die informatie in het hoofd van mensen te krijgen.

En dat is in audioformaat en hetzelfde zou gelden als het een schriftelijke verkoopbrief was. U kunt een verkoopbrief hebben die niets anders is dan vraag, antwoord, vraag, antwoord. Dat zie je overal op internet. Veel sites hebben sites met vragen en antwoorden omdat ze waardevol zijn.

Dus de volgende keer dat u een nieuwe manier wilt bedenken om uw product of uw dienst te verkopen, overweeg dan om iemand u te laten interviewen en dit op te nemen en die opname aan uw prospect te verstrekken. Dan heb je een manier om aan één op geld te verkopen in plaats van één op één.

Het is bijna alsof je jezelf hebt kunnen dupliceren. En als je de mogelijkheid combineert om dat interview op het internet te verspreiden, heb je nu een manier om je verkoopboodschap gratis naar iedereen ter wereld te sturen.

Bron: Michael Senoff

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie