Internetmoeder bouwt over de hele wereld een winstgevend bedrijf op

Internetmoeder bouwt over de hele wereld een winstgevend bedrijf op

Wie zei dat internet dood is? Het internet kan zeer nuttig zijn bij het opbouwen van uw netwerkmarketingbedrijf. Een belangrijke sleutel om in gedachten te houden…..

Zorg ervoor dat u internet gebruikt als een effectief communicatiemiddel.

U wilt toch succesvol worden met bouwen op internet?

Dit is het allerbelangrijkste dat de internetmoeder heeft gedaan om online een winstgevend bedrijf op te bouwen….

Tweerichtingscommunicatie!

Het internet is een van de krachtigste communicatiemiddelen waarmee we tijd kunnen besparen en meer mensen van over de hele wereld kunnen bereiken!

Zorg ervoor dat u niet wordt verward met de miljoenen bulk-e-mailadvertenties die ‘s nachts rijkdom beloven!

Dit is allemaal EENrichtingscommunicatie!!

Je kent alle waardeloze spam die miljoenen e-mailboxen vult en ervoor zorgt dat steeds meer mensen die filters gebruiken die high-tech apparaten blokkeren die zelfs diegenen onder ons beïnvloeden die ECHTE legitieme hulp bieden aan mensen die echt op zoek zijn naar wat we hebben aanbieden!

Geezzzz ….. waarom kunnen mensen niet gewoon ECHT worden?

Het is geen wonder dat we mensen horen huilen….”het wordt steeds moeilijker om geld te verdienen op internet”!

Nou ja!!!

Dit gebeurt alleen wanneer mensen online een bedrijf proberen op te bouwen zonder enige vorm van relaties op te bouwen. Wat nog erger is, is dat de meesten van hen er niet eens om geven om relaties op te bouwen, omdat ze alleen geïnteresseerd zijn in krijgen wat ze willen!

Er is geen TWEE-richtingscommunicatie!

Mensen denken dat een internetbedrijf kan worden gestart door een website op te zetten of door deze langgerekte saaie e-mails te sturen naar mensen, zelfs de mensen die ze online hebben ontmoet en denken dat iedereen zal springen van vreugde om

in hun grote kans.

Deze internetmoeder verstopt zich niet de hele dag achter een scherm en stuurt e-mails naar miljoenen mensen die ze hoogstwaarschijnlijk niet eens zullen openen, en ze zet haar internetbedrijf niet op de automatische piloot zonder de menselijke maat!

Iedereen die nog steeds bulk-e-mail gebruikt om mensen in de vergetelheid te brengen, kan het net zo goed meteen opgeven, want zo werkt het niet meer! Kots kots kots!

Met alle nieuwe spamfilters van tegenwoordig, zullen de meeste van deze e-mails niet eens een echt persoon bereiken. Om nog maar te zwijgen van hoeveel spam-e-mail wordt verwijderd als deze er toch doorheen komt.

Iedereen die zijn methode gebruikt om online te bouwen, zal ontdekken hoe koud het internet kan zijn als ze worden afgesloten door

hun ISP vanwege alle spamklachten!

Wees ook voorzichtig bij het online kopen van leads, want vaak herinneren mensen zich niet dat ze zich ergens voor hebben aangemeld en wanneer ze informatie ontvangen, zullen sommigen van hen spam schreeuwen!

Zorg ervoor dat u bij het kopen van leads alle gedocumenteerde bewijzen heeft, dat wil zeggen: ISP-adres, datum- en tijdstempel. Hier is waar je naar moet zoeken

151.197.226.88,Naam van persoon,2004-12-28

Dus hoe heeft deze internetmoeder een winstgevend, bloeiend bedrijf opgebouwd met duizenden distributeurs van over de hele wereld, allemaal vanuit het comfort van haar huis met internet en telefoon?

Simpelweg door een succesvol netwerkmarketingbedrijf voor de lange termijn op te bouwen met behulp van internet als een effectief communicatiemiddel om relaties op te bouwen met een paar belangrijke ‘mensen’ die online zijn ontmoet! Tweerichtingscommunicatie!

Welke hulpmiddelen worden gebruikt?

Autoresponders worden gebruikt om informatie te automatiseren terwijl ik slaap, bewezen leads worden gekocht (wees hier heel voorzichtig mee en zorg ervoor dat u de bovenstaande informatie hebt over alle leads die u online koopt en koop alleen leads

die zijn getest door iemand die je kent en vertrouwt), mensen worden doorverwezen naar websites en e-mailmarketing wordt effectief gebruikt met drip-campagnes. Online communities en discussiegroepen zijn ook zeer effectief geweest als ze op de juiste manier worden gebruikt.

Een sterk fundament bouwen door mensen echt te leren kennen en wat hen drijft en hen ons te laten leren kennen!

Mensen doen graag zaken met mensen die ze kennen, aardig vinden en vertrouwen. Jij niet?

Doe zaken met mensen die u op internet ontmoet door simpelweg een relatie met hen op te bouwen! Zijn

eenvoudig, maar onthoud dat het enige tijd kost om mensen echt te leren kennen en een relatie te ontwikkelen!

Een andere zeer belangrijke sleutel is om NOOIT OP TE GEVEN!

Dus hoe wordt dit allemaal effectief gedaan?

Door high tech automatisering met internet om te zetten in high touch relaties. TWEE-weg communicatie die:

bouwt een bloeiend winstgevend netwerkmarketingbedrijf op.

Wees anders dan al die generieke websites die producten in het gezicht van mensen duwen en hen vertellen hoeveel ze deze producten en diensten NODIG HEBBEN. Is er op twee manieren gecommuniceerd om hen te vragen wat ze nodig hebben?

Geef mensen iets veel meer dan alleen een andere website vol met feiten en cijfers, zoekmachines en links naar overal en alles in de hele wereld.

Neem iemand mee naar een plek waar ze zich op hun gemak voelen. Waar ze zien dat je echt bent, en niet alleen JIJ maar een heel TEAM van mensen, dan beginnen jij en zij misschien het echte begin te ervaren van het bouwen van een solide basis voor de toekomst.

Dus hoe doet een internetmoeder dit in hemelsnaam?

Door anders te zijn dan de rest. Een oplossing is om een ​​identiteitsgevoel te creëren door jezelf te brandmerken.

Een persoonlijke webpagina is een geweldige manier om dit te doen!

Vertel mensen over jezelf, je familie, je team, je doelen, waarom je doet wat je doet en hoe je hen gaat helpen!

Er zijn nu websitesjablonen beschikbaar die zeer betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn, dus u hoeft geen webdesigner in te huren en duizenden dollars te betalen voor een mooie website-aanwezigheid. Houd het simpel, persoonlijk en professioneel, zodat mensen je kunnen dupliceren!

Plaats uw blog op uw site, foto’s van u en uw gezin, uw zakelijke team, uw bedrijfscongresfoto’s, uw producten, uw hond, wat u maar wilt om mensen te laten zien dat u echt bent! Een blog is een geweldige manier om dit te doen. Een blog is als het schrijven van een dagboek of beschouw het als je memoires! Een blog is een geweldige manier om jezelf te profileren en online relaties op te bouwen, omdat het een manier is voor mensen om je te leren kennen en het communicatieproces te starten omdat ze terug kunnen posten op je blog. Tweerichtingscommunicatie!

Mensen beslissen of ze je blog willen lezen of niet. Het is geen spam die naar hen is verzonden waar ze niet om hebben gevraagd. Het is hun keuze om het te lezen of niet en het is ook hun keuze om te reageren of niet.

Het doel van een persoonlijke website is om een ​​plek te creëren waar mensen je een beetje beter leren kennen en bepalen of ze je nog beter willen leren kennen en vooral een partner met je willen worden.

U kunt uw persoonlijke website gebruiken om mensen te laten zien wat uw waarden zijn, wat belangrijk voor u is en deze gebruiken als ijsbreker om een ​​relatie op te bouwen met uw toekomstige zakenpartners.

De meeste mensen hebben al websites die door hun bedrijf worden aangeboden.

Deze websites zijn meestal professioneel onderhouden websites van zeer hoge kwaliteit, gevuld met alle noodzakelijke informatie die iemand ooit zou willen weten over een zakelijke mogelijkheid, producten, diensten, enz. EEN manier

communicatie!

Deze websites mogen ALLEEN worden verzonden nadat u bent begonnen met het opbouwen van een goede verstandhouding en het opbouwen van relaties met mensen. NADAT je erachter komt of ze zelfs geïnteresseerd zijn in wat jouw kans is en klaar voor TWEE-richtingscommunicatie!

Bedrijfswebsites worden gebruikt voor informatieve doeleinden om het bedrijf en de producten te verkopen, niet om mensen te helpen JOU te leren kennen! Ze verkopen jou niet, JIJ verkoopt jou!

Denk aan ALLE websites die u de hele dag ziet en alle e-mails die u ontvangt? Leert u deze mensen kennen via deze websites en/of e-mails? Zie je een ECHTE foto van de persoon daar of een modelfoto? Vraagt ​​een van deze mensen: “Hoe kan ik u helpen”? EENrichtingscommunicatie!

Wat als je een persoonlijke website ziet en het vertelt je iets over hen als persoon, je ziet hun gezicht, en hoe ze allemaal samenwerken als een team en hoeveel plezier ze allemaal samen hebben en natuurlijk alle belangrijke training inhoud die ook belangrijk is?

Wat als je e-mails begint te ontvangen van mensen die echt geïnteresseerd zijn in JOU en hoe het met jou en je familie gaat en je vraagt ​​hoe ze JOU kunnen helpen? Hoe zit het met persoonlijke e-mails? Wie stuurt die nog? De internetmoeder wel. Tweerichtingscommunicatie!

Vraag altijd eerst de toestemming van de mensen! Word uitgenodigd in hun leven! De beste manier om uitgenodigd te worden in HUN leven, is door ze JOUW leven te laten zien! Tweerichtingscommunicatie!

Dit is hoe de internetmama communiceert!

Onthoud dat het EERST belangrijk is om erachter te komen waar een persoon zich in hun leven bevindt, leer HEN eerst te kennen en of ze geïnteresseerd zijn om u te leren kennen en uw informatie te bekijken. Het ontwikkelen van een relatie betekent ook kiezen

de telefoon op en daadwerkelijk met mensen praten! Dit is waar de echte high-touch begint! TWEE

manier communicatie!

De telefoon opnemen en bellen om jezelf voor te stellen is uiterst belangrijk en een van de belangrijkste redenen waarom

the Internet Mom is zo succesvol geweest in het online opbouwen van een zeer winstgevend bedrijf!

Hier zijn een paar waargebeurde verhalen die zijn ontwikkeld door middel van TWEE-richtingscommunicatie en zijn veranderd in een waargebeurd verhaal

passief restinkomen op lange termijn voor de internetmoeder!

Ik bouw sinds 1996 online relaties op en begon in 1997 met het publiceren van een nieuwsbrief voordat ik het wist

alles over het schrijven of ontwikkelen van een nieuwsbrief. In de loop der jaren is het inhoudelijk en inhoudelijk geëvolueerd en

heeft zich ontwikkeld tot veel TWO-way communicatie vanwege de langdurige relaties die zijn ontstaan!

In oktober 2003 stuurde ik iets naar mijn nieuwsbrieflezers over een nieuw bedrijf waar ik net lid van was geworden. Sommige

van mijn lezers leest mijn nieuwsbrief al meer dan vijf jaar. Nou, deze specifieke bedrijfsinformatie hit

de hot button van vijf lezers. Een van hen was jarenlang een student Internetmarketing van mijn nieuwsbrief.

Van die ene mailing is het verkoopteam met dat bedrijf uitgegroeid tot duizenden mensen en het blijft maandelijks groeien en levert me elke maand een heel mooi passief restinkomen op, ook al werk ik het nu niet! In feite had dit bedrijf onlangs een conventie en veel mensen van dat verkoopteam waren daar en ik

was niet eens aanwezig!

Een dame van over de hele wereld in Australië mailde vanuit een online community over het bedrijf en ik pakte de telefoon en belde haar in Australië, begon de relatie en nu heb ik honderden mensen

in mijn organisatie uit Australië! Allemaal vanuit één relatie online!

Een ander aangesloten inkomen dat de Internet Mom heeft laten groeien met mensen van over de hele wereld, kwam van

een sleutelrelatie opbouwen met een persoon die ik meer dan acht jaar geleden op internet heb ontmoet!

De internetmoeder heeft echte HEFBOOM ontwikkeld door middel van TWEE-richtingscommunicatie!

Met duizenden distributeurs van over de hele wereld is een winstgevend bedrijf opgebouwd dat duizenden dollars per maand binnenhaalt en dit alles werd gedaan door een paar belangrijke online relaties op te bouwen, allemaal vanuit het comfort van thuis.

Er zijn zoveel mensen die op internet zoeken naar ECHTE kansen, echte mensen, een echt team, een echt bedrijf met een sterke basis. Ze zijn op zoek naar jou en willen met JOU communiceren!

Ga erop uit en begin wat TWEE-richtingscommunicatie zoals het internet dat mama heeft en zie hoe uw bedrijf over de hele wereld groeit!

Copyright © 2005 door Sue Seward. Alle rechten voorbehouden.

Bron: Sue Seward

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie