Internetprijzen

Internetprijzen

Prijsoverwegingen zijn belangrijk voor de internetmarketeer. Op de lange termijn is het belangrijkste dat nodig is om uw klant een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Als je de klant nooit teleurstelt, als je ze alles geeft waar ze naar op zoek zijn en meer, zullen ze er geen bezwaar tegen hebben om een ​​eerlijke prijs te betalen. Klanten kennen waarde. Het is aan jou om het te bezorgen.

Voor toekomstige verkopen is het belangrijk om naar je huidige klanten te luisteren. Als ze klachten of waardevolle feedback hebben, luister dan. Bied misschien een speciale korting aan bijzonder trouwe klanten. Dit zijn uw meest waardevolle mensen. Ze hebben al bij je gekocht. Ze vertrouwen je. Denk erover na en welke waarde je terug kunt geven en aan hen kunt blijven geven. Blijf in contact met hen. Blijf ze meer bieden van wat ze willen.

Soms komt de nieuwe online marketeer in de verleiding om zijn goederen tegen een zeer lage prijs te verkopen. Een probleem met te laag gaan of te veel beloven, is dat je veel “freebie-zoekers” krijgt. Dit zijn mensen die er op uit zijn om zoveel mogelijk gratis te krijgen, met zo min mogelijk werk. Ze worden een aanslag op de mensen om hen heen. Ze kunnen een aanslag op uw bedrijf worden. Dat kunnen de constant klagende klant zijn of degene die altijd iets retourneert. Dit soort mensen wil je niet aantrekken. Ze kosten tijd, geld, energie en middelen.

Een andere manier om met prijzen te werken, is door getimede kortingen te gebruiken. Met andere woorden, uw klanten kunnen een kortingsprijs ontvangen zolang ze op een bepaalde datum of tijd kopen. Daarna stopt de verkoop. Dit kan uw klanten helpen een beslissing te nemen om bij u te kopen. Houd ook af en toe een daguitverkoop van een product dat eerder voor de volle prijs werd verkocht. Gewone winkels doen dit de hele tijd, en de klant die vorige week voor de volle prijs kocht, klaagt niet dat het product deze week voor de halve prijs is. Hij kocht wat hij nodig had wanneer hij het nodig had en prijsstelling is een onderdeel van de detailhandel. U heeft het recht om de prijs in de loop van de tijd te wijzigen.

Een andere manier om de prijs te veranderen is door waarde toe te voegen. Met andere woorden, je zou een combinatieproduct kunnen maken. Je zou een bonus kunnen geven. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt experimenteren met wat u te bieden heeft, wat waarde toevoegt en waarmee u ook een andere prijs kunt rekenen. Bied een waarde aan waarvan u denkt dat die de prijs waard is. Een te hoge of te lage prijs kan de verkoop belemmeren.

Op de lange termijn gaat prijsstelling niet over het uit de lucht halen van een prijs die het geld dat je nodig hebt in je zak stopt ten koste van de klant. Het gaat om het ontwikkelen van klantrelaties. Het gaat om het leveren van kwaliteitsdiensten. Het gaat over jezelf verkopen en wat je je klanten te bieden hebt. Als u ze goed behandelt en ze biedt wat ze nodig hebben tegen een redelijke prijs, zullen ze u graag zaken geven.

Bron: Cheryl Jones

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie