iPad-rekenmachines: Soulver versus cijfers-calculator

iPad-rekenmachines: Soulver versus cijfers-calculator

Digits Calculator en Soulver zijn eenvoudige rekenmachines die zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Ik gebruik categorisch “basis”, omdat beide rekenmachines niets anders zijn dan basis. Beide apps bieden unieke functies en mogelijkheden die uw leven veel gemakkelijker en productiever zullen maken.

Met alle gratis rekenmachines die in de app store van Apple te vinden zijn, heb ik lang en diep nagedacht of het de moeite waard was om geld te betalen voor een basisrekenmachine, maar ik vond zowel Digits Calculator als Soulver onmisbaar als ze eenmaal waren geïnstalleerd. Cijfers Calculator is $ 1,99 en Soulver voor iPad is $ 5,99. Voor de meeste mensen raad ik aan om Digits Calculator boven Soulver te gebruiken, ook al heeft de laatste meer robuuste functies. Cijfers Calculator is beter voor iemand die een eenvoudige en snelle rekenmachine wil. Soulver is meer voor de persoon die complexe planning maakt. Beide apps hebben gekocht; Ik gebruik Soulver eigenlijk vaker, maar naar mijn bescheiden mening is Digits Calculator voor de meeste consumenten de beste van de twee.

Cijfercalculator voor iPad + iPhone

Digits Calculator van Shift Apps combineert een grote, gebruiksvriendelijke rekenmachine met een tape. Terwijl u uw berekeningen invoert, houdt Digits Calculator uw invoer en berekeningen bij op een digitale band, net als een ontvangstbewijs wanneer u gaat winkelen. Als u een fout maakt, kunt u eenvoudig teruggaan en deze corrigeren met Digits Calculator. Tik gewoon op een invoer die u eerder hebt gemaakt en voer de juiste gegevens in. Alle totalen worden automatisch opnieuw berekend! Digits Calculator biedt ook andere bewerkingsfuncties voor uw band. U kunt een nieuwe berekening tussen vorige invoer invoegen, kopiëren, een label toevoegen en commentaar geven op uw invoer. Als u klaar bent met uw berekeningen, kunnen uw banden worden afgedrukt, als bestand worden opgeslagen en per e-mail worden verzonden.

Soulver voor iPad

Lay-out en bruikbaarheid

Soulver van Acqualia is een van de weinige rekenmachine-apps die gebruik maakt van de unieke eigenschappen en het grote schermformaat van de iPad. Soulver voor iPad combineert een rekenmachine met een notitieblok waarmee je complexe berekeningen naadloos kunt oplossen.

Soulver ondersteunt zowel de landschaps- als de portretmodus. Welke schermoriëntatie u ook kiest, u zult merken dat de schermindeling van Soulver veel lijkt op die van een Franse deurkoelkast. De onderkant van het scherm heeft het invoerpaneel waar u kunt schakelen tussen een QWERTY-toetsenbord, speciale functies en een rekenmachine. Het bovenste gedeelte van het iPad-scherm is verdeeld in twee panelen. Het grotere linkerpaneel wordt gebruikt om uw berekeningen uit te schrijven en het rechterpaneel geeft de antwoorden direct weer. Soulver houdt ook een lopend totaal van alle regels in de bodem. Dit maakt het bijhouden van uitgaven voor badkamerrenovatie of het plannen van uw budget voor de volgende vakantie naadloos.

Soulver is als wiskunde op papier, want je werk is altijd zichtbaar. Met Soulver kun je teruggaan en elke regel wijzigen. Soulver is uniek omdat je woorden naast je cijfers kunt gebruiken, zodat je berekeningen echt kloppen. De App voert geen berekeningen uit op basis van de woorden die u typt; woorden zijn slechts een optionele herinnerings- en commentaarfunctie die u helpt te onthouden welke getallen bij welke berekening horen. (Bijvoorbeeld, concertkaartjes waren $ 25 x 3 )

Synchroniseren

Soulver slaat uw werk automatisch op en stelt u in staat bestanden te maken voor elke set berekeningen. Hierdoor kun je met een paar tikken op de iPad overschakelen van het plannen van het budget van deze maand naar het plannen van de vakantie van volgend jaar. Omdat de ontwikkelaar Mac- en iPhone-versies van Soulver heeft gemaakt, kun je synchroniseren met andere Apple-apparaten.

Geavanceerde functies

Enkele van de unieke kenmerken zijn dat Soulver valuta’s kan converteren en percentages eenvoudiger kan manipuleren met 14 speciale functies. Daarnaast zijn er functies voor 14 percentages, zodat u eenvoudig omzetbelasting, fooien, kortingen en meer kunt berekenen.

Wetenschappelijke functies en variabelen

Hoewel het geen speciale wetenschappelijke rekenmachine is, heeft Soulver wel complexe functies die u kunt gebruiken. Soulver bevat log, vierkantswortel, faculteit, mod, trigonometrische functies (sin, cos, tan, etc.) en meer. Bovendien kun je met de app variabelen oplossen.

Programmeer facties

Als u een computerprogrammeur of computeringenieur bent, zult u dol zijn op Soulver omdat het HEX- en binaire conversies en berekeningen ondersteunt.

Bron: John Noel

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie