iPhone 4S – Moet van de camera houden

iPhone 4S – Moet van de camera houden

Apple is nog steeds op de top van de smartphone-oorlogen met zijn nieuw uitgebrachte iPhone 4S. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom ze het 4S noemen in plaats van iPhone 5. Nou, misschien was Steve Jobs bang dat ze geen nummers meer zouden hebben als ze in de toekomst krachtige gadgets uitbrengen. Desalniettemin is de 4S een behoorlijk geduchte vijand voor Windows-, BlackBerry- en Android-smartphones. Hier zijn een paar redenen waarom.

De A5-chip, of beter gezegd de A5-superchip, is het beste wat smartphones ooit is overkomen. Het is een dual-coreprocessor die je die snelheid, kracht en efficiëntie geeft die nog nooit eerder in een smartphone is bereikt, althans niet op dit niveau.

Alles aan de 4S is perfect (tot er natuurlijk weer een betere iPhone uitkomt), inclusief de prestaties, camera, 1080 high-definition video en de Siri Intelligence, minder wil je niet.

Je voelt het verschil met de 4S letterlijk tot aan de aanraking. Wat je leuk vindt aan het product, is dat de gevoeligheid en respons van het touchscreen anders is dan alle andere versies die je in het verleden tegenkwam. Mooi en nauwkeurig, ik vind het reactievermogen ideaal, vooral bij het spelen van games of het typen van berichten op het scherm. Je hebt een hekel aan die momenten waarop je sterft of de controle verliest over de games die je op smartphones speelt vanwege het gebrek aan nauwkeurigheid van de touchscreens.

Je wordt ook verliefd op de camera. U zult vergeten dat u eigenlijk een TELEFOON vasthoudt en geen stand-alone digitale camera wanneer u de 4S-camera gebruikt. Alleen al de 8 megapixels zouden een belletje moeten doen rinkelen en je weet dat deze camera geen grap is. Ontworpen met nieuwe optica die zeer professioneel is, vooral met verlichting, je krijgt de kans om foto’s van hoge kwaliteit te maken en je voor te doen als een professional met het soort resultaten dat je krijgt. Het diafragma van f/2.4 laat meer licht binnen, waardoor je scherpere en helderdere beelden krijgt.

Steve Jobs heeft echt veel aandacht besteed aan de camera voor de iPhone, omdat de beeldsignaalprocessor van de A5-chip je de vrijheid geeft om de focus, diepte en belichting van je shoot te verkennen. Interessant is dat dezelfde functie wordt aangetroffen op DSLR-camera’s van hoge kwaliteit. Dankzij de beeldsignaalprocessor kan de iPhone 4S sneller foto’s maken zonder de kwaliteit van de beelden die je krijgt te verliezen. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over opslag, zelfs als u graag honderden foto’s maakt omdat de iCloud beschikbaar is.

Externe opslag en bestandsbeheer is nu beschikbaar via Apple iCloud. Hier kun je alle muziek, foto’s, documenten, apps opslaan en zelfs een fotostreaming maken. Met deze functie kunnen 4S-gebruikers aansluiten op de iCloud, een afgelegen en veilige plek waar ze hun gegevens kunnen opslaan. Deze functie is exclusief voor Apple-gebruikers.

Over het algemeen is de iPhone 4S meer dan alleen uitgebreid geheugen. Alles aan de 4S is snelheid, efficiëntie en gemak. De krachtige A5-chip maakt het allemaal mogelijk. Bovenal zult u dol zijn op de nieuwe camera.

Bron: Paul Alvarado

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie